Bergüzar Korel

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.119
698
39
Kocaeli
berguzar.jpg

Bergüzar Gökçe Korel, 1982 doğumlu Kurtlar Vadisi: Irak filmi ve Binbir Gece dizisiyle adını duyurmuş tiyatro kökenli oyuncu. "Binbir Gece"nin yanı sıra "Kırık Hayatlar", "Zeytin Dalı" ve "Adak" adlı dizilerde de rol almıştır.
Türk Sineması'nın emektar oyuncularından Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın ikinci kız çocukları olan Bergüzar Gökçe Korel, 2 Eylül 1982'de İstanbul'da doğdu. Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı.
Kolej'den mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konsevatuarı tiyatro bölümünü tamamladı. İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan "Kırık Hayatlar"da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi:Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi filmi için rol teklifi geldiğinde hasta olan babası Tanju Korel'in doktorları hastayı kaybetmek üzere olduklarını söylüyorlardı. Bu koşuşturmanın içinde önce rol'ü geri çevirdi. Ancak annesinin "Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi"yle ikna oldu ve teklifi kabul etti.

"Kurtlar Vadisi:Irak"da yakaladığı başarının ardından gene aynı yıl çekilen "Zeytin Dalı" dizisinde İklim karakterini canlandırdı. Asıl büyük çıkışını ise Kanal D'nin "2006'nın en fazla reyting alan dizisi" ünvanını alan "Binbir Gece"deki Şehrazat Evliyaoğlu rolüyle yaptı.

oyunculuğunu,güzelliğini bi kenara bırakırsak bu kadın bana çok itici geliyor... o yüzden onun bulunduğu yapımları izlemek bana zevk vermiyor...

evet yanlız değilsin..gerçekten pek hoşlanmıyorum kendisinden..gerçi pek çoğu sanatçıyı sevmem yaa...hepsinin hayatı fasa fiso yaaa...makyajsız hallerini görüyorum da Allah ım diyorum bizler çok daha fazla güzeliz....kk nın kızları on basar onlara ... zemuszemus sevemiyorum nedense hiçbirini...istisnalar hariç..

evet yanlız değilsin..gerçekten pek hoşlanmıyorum kendisinden..gerçi pek çoğu sanatçıyı sevmem yaa...hepsinin hayatı fasa fiso yaaa...makyajsız hallerini görüyorum da Allah ım diyorum bizler çok daha fazla güzeliz....kk nın kızları on basar onlara ... zemuszemus sevemiyorum nedense hiçbirini...istisnalar hariç..

sevmediğim bir kadın yine sevmediğim bir adamla evlendi...komik buluyorum onları...tamamen reklam endeksliler...evet çok iyi çiftler var sanat dünyasında..ama onlar en komik,en saçma ikili diyebilirim...

hı hı...haklısın...mesela gülse birsel çok kaliteli bir bayan ve evliliğide öyle bence.çokda başarılııı...zara da aynı şekilde favorilerimin arasında...

hı hı...haklısın...mesela gülse birsel çok kaliteli bir bayan ve evliliğide öyle bence.çokda başarılııı...zara da aynı şekilde favorilerimin arasında...

gülse birsel benim de çok beğendiğim örnek aldığım biridir...
evet zara da yaşamıyla çok kaliteli bir yerde,o konuda asla olumsuz konuşamam ama bana soğuk geliyo nedense...

olabilir tabiii...medyadan uzak olduğu için olabilir belkide o soğukluk ne dersin?başkada yok gibi yada şuan aklıma gelmiyor...hepside ucuz bence...reklam endeksli dediğin gibi...

medyadan uzak olması sebebiyle değil...capcanlı,fıkır fıkır bir bayan değil o sebeple..yoksa başka bi sebep yok...
aslına bakarsan çok var iyiler..
mesela sema şimşek-burak hakkı ikilisi
arzum onan-mehmet aslantuğ ikilisi
daha da var aslında ama aklıma ilk bunlar geldi...

vereliniortak nevet iyilerde var canım..ben pek takip etmiyorum aslında medyayı..hatta hiç desem daha doğru olur...kızımdan pekde fırsat olmuyor zaten...ne biliyim canım yaa çok boş geliyor bana hayatları...banane onlardan diyorum kendi kendime...ne özenilicek gibiler nede sevilicek gibi...şahsi fikrim..

aslında türkiyede magazin yanlış ifade ediliyor...magazin 2-3 bar önünde yapılan röportajlar değildir bana göre..kaliteli magazin yapılması gerk..buna gerçekten ihtiyaç var..ve ben bile bir gazetecilik öğrencisi olarak türkiye de asla magazinle ilgili bişeyler yapmayı düşünmüyorum...

ya işin aslı banada çok itici geliyor...
annesi babası oyuncuymuş ya iteleye kakalaya oyuncu olmuş gibi,ruhsuz bir tipi var...
kurtlar vadisi ıraktada izledim,binbir gecedede izledim hatta Tuba ünsalla bir gençlik filmide vardı ordada öyle aynı meymenetsiz surat ve zorla oyunculuk...
:sinifsinif::sinifsinif:

ya işin aslı banada çok itici geliyor...
annesi babası oyuncuymuş ya iteleye kakalaya oyuncu olmuş gibi,ruhsuz bir tipi var...
kurtlar vadisi ıraktada izledim,binbir gecedede izledim hatta Tuba ünsalla bir gençlik filmide vardı ordada öyle aynı meymenetsiz surat ve zorla oyunculuk...
:sinifsinif::sinifsinif:

evet kesinlikle haklısın..anne baba mesleği yapıyo kadıncağız yazıkkkk :)

Bergüzar Korel bana da itici geliyor,dizisini pek sevmediğim için bi antipati oluştu hatuna karşı.kaydirigubbakcemile

Bi de sevgilim laf arasında bu kadını hoş bulduğunu söylemişti,sanırım o yüzden de sinir oluyorum.:mymeka:

Back