How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Beren'im Meleğim Hoşgeldin =)

sosdulu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
139
3
318
34
İzmir
Meraba bayanlar bende size doğum hikayemi anlatmak istiyorum =) Uzun süredir doğumla ilgili her şeyi okur iç geçirirdim acaba bende mi ? İnşallah =)
Sonunda mis kokulu prensesim beren geldi =) çok erken geldi evlendikten 9-10 ay sonra ama iyi ki de geldi =) hamile olduğumu 5. haftada öğrendim esimle o gün her yeri gezdik yeni yerlere gittik güzel bi yemek yedik ardından bana hediye aldı =)) çok geç eve döndk uykumuz yoktu mısır patlatıp film izledik uyumuş :D neyse buraları özet geçiyim 40+25 dim :D o gün o kadar çok rümki eve gttiğmde sıvı birşey geldi eminim ki idrar değildi evet evet miss koku suyum gelmişti :) Eşime seslendim hemen hastaneye gidiyoruz çantan nerde dedi :) o an da sancı bastırdı zaten ara ara geliyordu ama yalancı sancı falan gecştiriyordum hastaneye gittiğimizde açlmam 3 cmdi =) inanamadm ağlamaya başladm lavmm dekan yapıldı doğuma alındım sezeryan ile minik meleğim beren geldi zaman buldukça yazmaya çalışrm o anki hislerim asla anlatlmazz eşimide bastı ağlama evet iyi ki geldin meleğim :)
Şuan 12 günlük uyuyor fazla radyosyana girmiyim hadi bby :D =]

bu sefer ilk ben tebrik edeceğim galiba allah analı babalı büyürsün kızını.

Back