canım tabiiki sorabilirsin herşeyi ben cvp veririm acık geç olur ama istersen özeldende yazabilirsin soracaklarını bide ben stepperi nerdeyse 1 aydır yapıyorum vallahi başka spor falan yapmadım zaten sporlada aram iyi değil inanırmısın kollarım babaannemin kollarına benzemişti şimdilerde azıcık toparlandıayyy berencim sper olmuşsun geçleşmişsin yaaa resmen
bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :kedi:
ya sana arada soru sorarsam kızmassın umarım canım yaa şimdi kaç kilosun canım
kollar filan vallahi hiç kalmamış stepper haricinde yaptınmı spor
ayrıca benim boyum 1.70 arkadaşlar
beni beğenen güzel bulan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim gullucancığım bende en başlarda diete başladığımda kaçırıyordum arada pişmanlıklar duyuyordum sofradaki herşey ye beni diyordu ama sonradan geçti gerçi son zamanlarda nasıl tatlı krizine giriyorum sormayın ama vallahi bugün birazcık kaçırdım ama napayım arada oluyor yani gullucanım olacak arada takma takarsan kilo veremesin ben bu çözdüm
yaa boşver o kadar da olsun yanii ödül ver kendine sen o zaman 2-3 ayda mı bu kadar kiloyu verdin canım akşam yemeklerinde ne yiyodun mesela kaçta yiyordun
bende akşamları sebze ve salata yiyorum ekmek yemiyorum ağır bişiy yiyceksem 4-5 gibi yemeye çalışıyorum işte akşamları tv seyrederken çıkıyorum üstüne dinlene dinlene üstünde dinleniyorum ama 20dk filan yapıyorum stepperla
başlangıç kilom 89
şimdi 82.600üm başladığımda işte 19 aralık 2009 nasıl sence yaa :kedi:
aslında hiç ümitsizliğe kapıldığımı eşim bir duysa beni tefe koyar vallahi yarış yapıyoruz da onunla aklinialirimsmile
Tatlım deli misin ya maşallah çok hızlı vermişsin.. Daha 1 ay olmamış 6buçuk kilo gitmiş. Çok yüklenme kendine. Ayda 2-3 kilo vermen bile yeterli. Ki muhtemelen bundan sonra kilo verme hızın biraz düşer. Sakın motivasyonunu bozma. Ayda 1 kilo da versem vazgeçmicem de. Maşalla ya yakında senin başarı hikayenin bulunduğu topiği de görürüz gibi geliyor zemuszemus
güzelmişsin zaten ama daha da güzel olmuşsun canım
soru 1 kaç çocuk var
soru 2 sandoloz sakızı ne ve nerden temin ettin ben toz olanını gördümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?