Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kvde elti gorumce her yerde unlu de olsan varlar ya sorun esler arasinda nadir olur zaten hep baskalari bozar
ne Berenmiş be site ziyaretçi akınına uğramış durumda
zaten garip bir evlilik kadın ölen ilk sevgilisi hakkında hala aşk dolu paylaşımlar yapıyor
Allah bozmasın çok yakışıyorlar
Aynen öyle genellikle ünlülerin evlilikleri uzun sürmüyor. %70i boşanıyor galiba. Vildan Atasever ve Burçin Terzioğlunun da boşanmış olduğunu öğrendim az önce.. Ece Erken de öyle.. Tuhaf gerçektenBi ben miyim yakıştıran diyordum. .
inşallah ayrılmazlar. .
Tabii ünlü olunca iş değişiyor. .
Boşanmak modası ..
Aynen öyle genellikle ünlülerin evlilikleri uzun sürmüyor. %70i boşanıyor galiba. Vildan Atasever ve Burçin Terzioğlunun da boşanmış olduğunu öğrendim az önce.. Ece Erken de öyle.. Tuhaf gerçekten
Bilmiyorum ama genellikle aralarında 10 yaş fark oluyor ve kadın daha büyük oluyor :)Bir yenisinin daha iyi olacağına mı inanıyorlar acaba
Bilmiyorum ama genellikle aralarında 10 yaş fark oluyor ve kadın daha büyük oluyor :)
Belki yaş farkı anlaşmazlığın en büyük etkisidir..
Hayatlarımız sandıgınız kadar güzel değil diyorlar ama bilmiyorum nadiren boşanmalar olur da hepsinin boşanması çok tuhaf gerçektenO da moda oldu ya ..
sanki dengi yok gibi. .
hayır anlamıyorum. .
para var imkan var..
paylaşamadıkları şey ne ..
HemfikirimHayatlarımız sandıgınız kadar güzel değil diyorlar ama bilmiyorum nadiren boşanmalar olur da hepsinin boşanması çok tuhaf gerçekten