Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinden kötü haber

Kenan Beren'i ezdirmez diye düşünüyorum. Ha ezdirirse aç boşanma davasını çekişmeli boşan Beren.

Kvde elti gorumce her yerde unlu de olsan varlar ya sorun esler arasinda nadir olur zaten hep baskalari bozar

Ben bunun tam aksine inanıyorum.. Akıllı olsunlar da birbirlerinin ailesi olsunlar. Diğer dairedeki aileyide çekirdek aileyi koruyarak sahiplensinler. Maalesef özellikle erkekler bu olgunlukta değil.
....

Unlulerin bu evlilik ve ayrılık muhabbetleri zaten şaşılacak bir durum değil. Yıllarca evli gibi yaşayıp hamile kalınca ya da bebek isteyince imza atıp ayrılıyorlar.
Sanmıyorum aileyle alakalı olduğunu.

ne Berenmiş be site ziyaretçi akınına uğramış durumda:KK57:

zaten garip bir evlilik kadın ölen ilk sevgilisi hakkında hala aşk dolu paylaşımlar yapıyor

adam ölmüş ona duyduğu aşk farklı bir aşk, benimde öyle olurdu öyle düşünüyorum

Kadın kısmısı hanım hanımcık evde oturcak abicim, o ne öyle siyasi görüşlerini orada burada paylaş. Bu er işidir er.

Kenan Doğulu gerekirse ikinizi de temsil eder. O 32 diş hahahah diye sırıtınca biz zaten iç derinliklerini görüyor ne anlatmak istediğini anlıyoruz. İçi dışı bir adamın, konuşmasına bile gerek yok..

Bi ben miyim yakıştıran diyordum. .
inşallah ayrılmazlar. .
Tabii ünlü olunca iş değişiyor. .
Boşanmak modası ..
Aynen öyle genellikle ünlülerin evlilikleri uzun sürmüyor. %70i boşanıyor galiba. Vildan Atasever ve Burçin Terzioğlunun da boşanmış olduğunu öğrendim az önce.. Ece Erken de öyle.. Tuhaf gerçekten

Aynen öyle genellikle ünlülerin evlilikleri uzun sürmüyor. %70i boşanıyor galiba. Vildan Atasever ve Burçin Terzioğlunun da boşanmış olduğunu öğrendim az önce.. Ece Erken de öyle.. Tuhaf gerçekten

Bir yenisinin daha iyi olacağına mı inanıyorlar acaba :110:

Bilmiyorum ama genellikle aralarında 10 yaş fark oluyor ve kadın daha büyük oluyor :)
Belki yaş farkı anlaşmazlığın en büyük etkisidir..

O da moda oldu ya ..
sanki dengi yok gibi. .
hayır anlamıyorum. .
para var imkan var..
paylaşamadıkları şey ne ..

O da moda oldu ya ..
sanki dengi yok gibi. .
hayır anlamıyorum. .
para var imkan var..
paylaşamadıkları şey ne ..
Hayatlarımız sandıgınız kadar güzel değil diyorlar ama bilmiyorum nadiren boşanmalar olur da hepsinin boşanması çok tuhaf gerçekten

Berencim gel icini dok bdv ye verdgmz gazla kendini mahkemedede bulabilirsnn haa sennde suclarin vrsa kenanla arayi duzeltmk icnde veririz gazi :KK48: bu bdv ne eltiler ne gorumceler ne kaynanalr gordu :KK48:

Beren saat de olsan, kayınvalide,elti sorunun oluyor işte :KK53:
BDV'ye gelip konu açsa da akıl versek..kuru gürültü oluyor böylesi :KK53:

Bu kadin eskiden beri koyu pkkli. Kenan da evlenmeden biliyordur muhtemelen. Simdi siyasi aciklamalari var diye aralarinin acilmis olmasini hic inandirici bulmadim. Reklam kokan hareketler bunlar.

X