Beren Saat ve kalıcı fönü

MissA

Doğum Hikayecisi
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
2.857
19
318
Beren Saat'in saçında kalıcı fön olduğunu düşünüyorum ama bunu kanıtlayacak bir bilgi bulamadım internette. Hatta bir tek ben mi farkettim acaba yanlışım mı var bilmiyorum.

Bu kanıya da Fatmagül'ü izlerken vardım. Şöyleki saçlarının dipleri hafif dalgalı olduğu halde hemde bayağı bir anlaşılır şekilde oralar fönsüzken saçlarının ordan aşağısı pırasa gibi. Geçen bölümde rüya sahnesinde saçları açıktı ve bu bariz bir şekilde anlaşılıyordu. Saçlarına fön çekilipte bir tek dipleri bozulmayacağına göre bence kalıcı fön yaptırmış...

Eğer öyleyse kalıcı fön yaptırmak isteyen arkadaşlar dipler çıktığında nasıl durduğunu görmüş olurlar...

Bende emin değilim zaten ama dikkatimi çekti
Saç dipleri dalgalı çünkü:26:

aa evt ya bnde farkettim hatta dedim ki bu ne böle yarısı dalgalı yarısı düz. bncede kalıcı fön yaptırmışşş...

son bölümlerdede dalgalı hatta bazı fotoğrafları gördüm bu dalganın daha farklısı kuzu gibiydi sanırım simdide perma yaptırmıs gibi geldi bana doğal saclarının dalgalı olduğunu düsünüyorum ben ama bu derece dalgalı olduğunu sanmıyorum

doğal saçları kıvırcık bildiğim kadarıyla kalıcı fönde yaptırmamış bence ama fön çektire çektire bide maşa yaparak saçının doğal şekli bozulmuş gibi

beren saat bir zamanlar perma yaptırmıstı ama suanki sacları yine öyle permanın son halleri gibi

bak bence bu permalı saç

bu saçın örülü olduğunu yada doğal olduğunu düsünmüyorum aslında ben buda sanki permanın günden güne biten hali gibi ama eğer doğalsa süperr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…