Beren Saat taviz vermedi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Yapımcılar, kötü giden reytinglerin ardından Hülya Avşar ve Beren Saat'in ücretinden 15 bin lira indirmek istedi. İkili, set çalışanlarının işten çıkarılacağını bile bile bu teklifi reddetti!

Hülya Avşar ve Beren Saat'in rol aldığı dizi 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in reytingleri her geçen bölüm daha fazla yere çakıldı. Bunun üzerine yapımcılar, birçok yerden kısıtlamaya gitti. Son çare olarak da yönetmenden senariste kadar birçok kişinin maaşlarında da indirim yapıldı.

İKİSİ DE TAVİZ VERMEDİ

Dedikodulara göre yapımcılar, haftalık 60 bin lira alan Avşar ile yine bölüm başına 90 bin lirayı cebine indiren Saat'in ücretinden de 15 bin lira indirim yapmak istedi. Konuyu iki yıldız isme açan yapımcılar, "Bu indirim olmazsa set ekibinden birçok kişiyi işten çıkarmak zorunda kalacağız" dedi. Ancak buna rağmen ne Hülya Avşar ne de Beren Saat, haftalık ücretlerinde indirim yapılmasını kabul etmedi.

OLAN ELEMANLARA OLDU

Bunun üzerine de yapımcılar, aylık 2 bin-2 bin 500 lira alan birçok set çalışanını işten çıkardı. İki yıldız ismin yaşanılacak bu üzücü durumu bile bile 15 bin liralık indirimi kabul etmemesi "Lafa gelince konuşuyorlar ama iş paraya gelince tavırları başka" dedirtti.

BEREN'İN ÇELİŞKİSİ

Ünlü oyuncunun sosyal medyada yaptığı 'halkçı' çıkışlarıyla yaptıkları arasında büyük fark var!

Diziyi yayindan kaldirmak daha mantikli bence çünki izlenilmio.zorlamasinlar muhtesem yuzyil tuttu die bu da tutacak die bisey yok .cok yapmacik.muhtesem yuzyilin cakmasi.kabak yemegi misali isitip isitip insanlarin önüne koyuyolar halk sıkıldi.yayindan kaldırılsın bence ..

Aynen kaldırılsa da tüm türkiye kurtulsak gercekten
Beren saat her diziye yakısmıyor kadını her diziye yakıstıracagız diye sokmadıkları rol kalmadı iste.

İkisi de itici, kendini beğenmiş, ben ben ben diyen varlıklar.... bereninki benim dediğimi yap yaptığımı yapma misali, halkın yanında, kadın hakları savunucusu aydın bir vatandaş ama onca insanın işsiz kalıp evine ekmek götüremeyecek olması umrunda değil..... hele de 2000 liraya sizin gibi insanların 7/24 kahirlarini cekiyorlarsa emin olun o paraya çok ihtiyaçları vardir beren hanım hülya hanım!!! Ama evet dizi final yapsın da o insanlar da yeni birer iş bulsun bunlarla ugrasacaklarina

fatmagülün suçu ne rolünden fırlamış sanki beren, aynı hüzünlü boynu bükük duruşlar bunun her tarafı sultan olsa nolur hiç yakışmıyor diziye hülya desen yorum yapmaya bile değmez..

İkisi de bu dizi için olabilecek en yanlış isimlerdi ama illa billa izleyeceksiniz dediler ve sonuç ortada. Özellikle Beren Saat o diziye olmamış,Hülya Avşar az çok kotarıyor ama fazla magazinsel halkı fazla yordu,siyasi açıklamalarına değinmiyorum bile.Keşke biraz insanların yorumlarını dikkate alsaydınız bu oyuncuları seçmeden önce. Habere gelince;eğer bu haber doğruysa yazıklar olsun. O set çalışanlarının oralarda nasıl çalıştıklarını biliyoruz yazık günah. Beren Saat'in ilk düşüşü değil İntikam dizisi de fazla tutmamıştı. Yaptıkları doğruysa umarım bir daha hiç bir projeleri tutmaz da halkın gücünü görürler,onların o 90 bin lira kazanmalarına halk vesile oldu azıcık minnet duysunlar.

Hadi Beren saat bir nebze Hülya Avsar hic yakısmıs mı ya o role allahım ya, insallah bitirirler su diziyi, iyicene komedi oldular

malesef insanlık her olayda çıkıpta hak hukuk bılmem ne ahkam kesmekle duygu somurusu yapmakla olmuyor.
beren ve hülya ıcın sözun bıttıgı yer. çıkarılan insanların yuzlerıne nasıl bakıcaklar.

oldu olacak hayrına oynasın beren hiç para almasın ! zorlamanın alemi yok tutmadıysa dizi bitir gitsin , ben bu zamana kadar duymadım böyle birşey , hiçbir oyuncu böyle birşeyi kabul etmemeli zaten , set ekibinin parasının sorumlusu beren değil yapımcılar, medyanın bu karalama kampanyası sıktı artık kesinlikle siyasi oldugunu düşünüyorum artık bu kadar abartı fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…