- Konu Sahibi yasmin123456
-
okadar çok yazdımki nerde ameliyat olduğumu artık buraya yazmıyım insanlar sıkılıcak :)
özeline istediğin cvpları yazdım :)
devlet hastanesinde bende olmayı dusunuyorumda ücretlimi olunuyor acaba :S nasıl yapıyorki doktorlar
özele cvp yazıyorum ama şeklini faan yazmıştım sana :) neyse dikkat etmedin sanırım tekrar yazarımçok teşekkür ederim tatlım verdiğin bilgiler için.resimlerine bakamadım çünkü yeni üyeyim ve 25 msjı doldurmam gerekiyormuşben istanbuldayım canım.devlet hast. rahat ettinmi canım nasıl yaklasımları ilgileri?özel dr. bana verdiği fiyatın yarısana yaptırmşsin baya fiyat farkı var yani.birde markası ne cnm sana kullanılan protezin?damlamı yuvarlak mı?ameliyattan önce göğüs dokun varmıydı?bide kas altımı konuldu kas üstümü konuldu?bütün bunlara dr. mu karar verdi?biliyorum çok soru sordum cnm kusura bakma nolur.özel msjde atamıyorum sana malum 25 msj olması lazım,sen özele yazarsan sevinirim tatlım:) çok tesekkür ederim:)
bende istanbuldayım. Ücreti yine özeldekiler gibi 3-5 milyar falanmı yoksa dahamı ucuz sonucta hastanede yaptırıcaz yani yaptırırsak bide sigortalıysak daha uygun olmazmıki
kızlar beren yağmı ekletmiş direk silikonmu
özele cvp yazıyorum ama şeklini faan yazmıştım sana :) neyse dikkat etmedin sanırım tekrar yazarım
ben 2100 lira ödedim hastane protez ve ameliyat sonrası sütyen için sigorta hiçbirşeyi karşılamıyor
protez yaptırdığını bir röpörtajında açıklamıştı
kıslarrr devlet hastanesinde hangi bölüme gidiyozzz...acep
kıslarrr devlet hastanesinde hangi bölüme gidiyozzz...acep
acaba direk silikon taktırmak ve ya meme toparlatmak istediğimizdenmi bahsediyoruz...ne bilim bend çok istiyorum doktora gidipte deince burası devlet hast. delimisin falan demesin diye soruyorummmm...cehaletime verin kıslaaarrrr...
kızlar beren yağmı ekletmiş direk silikonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?