- 13 Ağustos 2011
- 31
- 0
-
- Konu Sahibi yasmin123456
ya kızlar bu beren saat kıme taktırmıs sılıkonlarını. ne kadarlık bır protez taktırmıs, neresınden takılmıs bılenınız var mı ?
bilgin için teşekkürler karamel benimkilerde büyümesse silikon yaptırıcamberen saatinkiler favorim cok doğal
bence eski hali de cok güzeldi. zaten dogal olanı en güzeli
doğal ve başarılı bir operasyon olmuş zaten güzel biri güzelliğine güzellik katmış
ama damla mı yuvarlakmı sorusuna damla diye cevap veremem çünkü yuvarlak protez kullanan biri olarak bende aynı görüntüye sahibim :)
hatta dekolte giydiğinde göğüs arasındaki aralık ve duruş olarak arkadaşlarım aynı seninki diyor
sadece benimki boyut olarak daha büyük
damla olarak düşünen arkadaşlara özellikle henüz yaptırmamış arkadaşlara önerim sakın bu düşünceyle bende damla yaptırcam diye doktorunuza baskı yapmayın
öyle bir şey ki bu bazılarında yuvarlak damla gibi duruyor hatta bazılarında damla yuvarlak gibi durabiliyor
çünkü herkese uygulanan teknik ve protez farklı,sadece yuvarlak yada damla protez yok...ikisinin arasında kalan protezlerde var yüksek profil alçal profil var
araştırma yaparken resimler sadece size örnek olsun,kesin olarak onu kafanıza yerleştirip gitmeyin
işin %60 doktorunuza %40 size kalsın
umarım hepiniz en az benim kadar memnun kalırsınız
bence eski hali de cok güzeldi. zaten dogal olanı en güzeli
canım merhaba
sana ameliyatınla ilgili birkaç sorum olacak,ameliyat olalı ne kadar oldu,dr. kimdi,kaç cc konuldu,göğüs dokun varmıydı,benım azda olsa göüs dokum var ve üst kısmı çok zayıf damlamı yuvarlak mı olmalı karar veremiyorum. birkaç dr la görüştüm kimisi çok zayıfsın damla olmalı dedi. kimisi göğsünün üst kısmı çok boş yuvarlakolmalı dedi kafam karıştı ya ne yapacağimi bilemiyorum.balık etlımısin zayıfmısın.benım omuzlarım geniş değil ve zayıfım.sorularıma cvp verirsen çok sevinirim.tesekkür ederim öptüm:).
biraz geç olmuş ama cvplıyım :)
5 ay oldu ameliyat olalı 300cc yuvarlak duala plane uygulandı
evet göğüs dokum vardı ama emzirmeden dolayı üstlerde boşalma vardı bide fibrokist vardı oda alınınca baya azalmış
ben balık etli biri değilim 170 boyum 49-52 arasında sürekli değişen bir kilom var :)
ben çok araştırdım ve bana uygun olanın yuvarlak olduğuna karar verdim,çünkü üstlerde doku yoktu
yuvarlak protezlerde üstler doluyor damla şekli itibariyle üstü ince bir protez,ben zaten üstlerin dolu olmasını istediğimden yuvarlak tercih ettim görüştüğüm doktorlarda benimle aynı fikirdeydi
bence söylenenlerden çok görüştüğün doktorların fikirleri önemli benim tek pişmanlığım biraz daha küçük taktırsaydım yönünde oldu çünkü eskiden daha fitt duruyordum şimdi ne yaparsam yapıyım göğüsler ön planda ama söylemediğim kişiler anlamıyor sadece kilo almışsın diyorlar :)
aslında 300cc büyük bir protez değil eskiden göğsüm olduğu için biraz büyük görünüyor gözüme ama çok şükür bir problem yok
sen doktorunun dediklerini düşün sonra sanada uygun gelirse gözünü kırpmadan ameliyatını ol ağrılar geçici ki ben en çok ağrı çekenlerdenim :) yine olmam gerekse olurum düşünmem
sormak istediğin olursa yardımcı olmaya çalışırım bu arada ben devlet hastanesinde oldum :)
canım benım çok teşekkür edrim uzun uzun anlatmişsın.devlet hast. deyince şaşırdım açıkcası.hiçkimse böyle birseyı düşünmüyor çunku herkes özel dr. gidiyor bende hep özel drlarla görüştüm.devlet hiç aklıma gelmedi.hangi hastanede ve kime ameliyat oldun canım.bende düşünebilirim aslında devlette olmayı. çünkü maddi imkanım pek yok.fiyatları nasıl cnm kaça yaptırdın sen.şimdiden çok teşekkür edrim:)