Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar size bişey sorcam hani mutfaklarda olur küçük küçük şişelere pirinç bulgur mercmek vs koyulur onun adı ne bereketlik gibi bişey.bilen varsa söylesin lütfen
elifffffffcim çok tatlı bir şişe aldım.bu şişeyi bereketlik yapmak istiyorum.bu bereketlik bir şişede olabilirmi ve neler var içinde,bunları ögrenmek için nete bakacaktım onun için adını sormuştum baktım ama bulamadım sen biliyormusun
elifffffffcim çok tatlı bir şişe aldım.bu şişeyi bereketlik yapmak istiyorum.bu bereketlik bir şişede olabilirmi ve neler var içinde,bunları ögrenmek için nete bakacaktım onun için adını sormuştum baktım ama bulamadım sen biliyormusun
Olur tabi canım neden olmasın ki içinden öyle geldiyse niyatin önemli zaten ha çuvalına doldurmuşsun ha şişeye fark etmezmirmirmirmir Ben yapmıştım tabakları kırılan fincanlarıma Sen şişenin içine Kırmızı mercimek Nohut Pirinç Kuru fasulye Makarna Artık sen nasıl istersen yerimseniben
kızlar size bişey sorcam hani mutfaklarda olur küçük küçük şişelere pirinç bulgur mercmek vs koyulur onun adı ne bereketlik gibi bişey.bilen varsa söylesin lütfen