Saç Bakım Ürünleri Bercelona yağı(saç uzama ve gürleşme)

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
arkadaşlar bu yağı kullananların yorumlarına ihtiyacım var ,tam olarak karar veremedim ama sizin yorumlarınızı da dikkate alarakdan bu yağı kullanmak istiyorum ama özellikle gürleşme açısından sonuç alırmıyım.siz nasıl sonuçlar aldınız
paylaşın lütfen..a.s

ben kullanıyorum ama daha 1 hafta oldu o yüzden net bişey diyemiyorum. çok da fazla bi beklentim yok açıkçası. bu kadar ucuz olduğu için içinde bahsedilen o tüm yağların bulunduğundan şüpheliyim. kıvamı fazla sulu gibi geldi bana ve çam terebentin kokuyor. sanki bildiğimiz kızartma yağına 1-2 damla çam terebentin damlatmışız gibi bi kıvamı var=) iyi sonuç aldıklarından bahseden arkadaşlar vardı burda, belki işe yarar diye kullanıyorum ben de bakalım, bi sonuç alırsam bildiririm yine=)

tamam bildir canım..ama özellikle kuru saçları olanlar faydasını görüyormuş çam terebentin fazla yoktur içinde sanmıyorum.benim ilgimide kepeği önlediği ve saçı gürleştirdiği yönündeki yorumlar..bende bugün bulursam alıcam.fiyatı ne kadar.

benim saçlarım da kuru ama dediğim gibi zaten daha 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı, bişey demek için çok erken. valla ne kadar var içinde çam terebentin bilmiyorum, oranlar yazmıyo ama sırf çam terebentin kokuyor alırsan sen de farkedersin canım. ben 7,5 liraya aldım kadıköyden. istanbuldaysan oralardan al. bazı yerler 15e falan satıyomuş.

ben izmirdeyim ve az önce bizim burda ünlü bir aktardan 5 tlye aldım.
evet çam terebentin kokusu var ama ben çok beğendim kokusunu ..
içine bemiks ampulde kırcam uygulucam.ama aktara gittiğimde aktar bana özellikle dabur amla diye saç bakım yağı vardı pahalı onu almamı ısrar etti almadım ama ününü duymuştum o yağın hindistandan geliyormuş falan..ilk önce bu yağı kullanayım ii gelirse o yağla devam ederim dedim.bakalım inş ii gelir saçlarıma..kullanan arkadaşlar nerdesiniz yaa..

kötü demedim zaten kokusu ama sadece çam terebentin kokusu olması tuhafıma gitti, içinde onca yağ var hiç mi kokmaz=) neyse inş. faydasını görürürüz canım. dabur amla yı ben de duydum açıkçası ama kullanmadım.. bakalım bi fayda göremezsek sıra ona da gelir.

canım çünkü çan terebentinin çok keskin kokusu var en çok onun kokusunun gelmeside çok normal aslında ben geçen yıl 400ml şampuanıma 4 damla koymuştum şampuanımın kokusu o kadar güzel kokardı ama kattığım 4 damla sırf şampuanı çam kokusuna çevirdi keskin yani...

barcelino'dan bahsediyorsun sanırım canım
ben de aldım
saç uçlarına kullanıyorum sadece yumuşatsın diye...
memnunum.

ben memnun kalmadım arkadaşlar..saçlarım kuru ve içindeki çam terebentin saçlarıma hiç yaramadı daha da kuruttu..anneme verdm.sinemakiye devammmmmm

ya ben aldım bi kere kullandım saçım mat oldu şekle girmedi falan
ama yanlış mu ne uyguladım
saçlarımı sadece nemli sürdüm bi de iyice ıslatcam sırılsıklam saçıma sürcem şişe duruyo öyle yazık :)

ben artık sinameki ya da turplu su falan yaparken içine bi kapak atıyorum ziyan olmasın diye valla. tek başına hiç bi etkisi olmadı.

X