- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Enee benim de dun başım catlıyordu bugün kafami yastıktan kaldıramıyorum mal gibiyim ama hic diğer gripler gibi değilim gözlerim sulanırdı falan bahar yorgunluğu diye düşünüyordum grip belirtileri miymis
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
Bol bitki caylari tuketme vakti geldi.
Geçmiş olsun bayanlar ıhlamur elma azıcık karabiberden olusan bir çay hazırlayın kendinize içine bal karıstırın ben hergün içtim iyi geliyor
Bende hastayım
Boğazım fena çocuklara bulaşmasın dıye dua edıyorum
Suanda cok üşüyorum gıyındımde kat kat
Hepımıze gecmıs olsun
Herkese geçmiş olsun canlar.
Ben yaz başlamadan bır boğaz enfeksiyonu gecırdım 28 yasında kocaman kadınım gece cocuklar gıbı ağladım inanın böyle bırsey yokteşekür ederim kızlar ay sanki kamyonun altında kalmışımda tüm kaburgalarım kırık gibi ne berbat br salgınmış bu
Grip salgını var ve bende ona tutulanlardanım ay başım çatlıyor balgamlı öksürük ama ne burun akıntısı var nede birşey sadece öksürüp baş ağrısı kemik ağrısı sanki üzerimden kamyon geçmiş gibidoktor ilaç verdi ama bakalım faydası olacak mı
Bulaşmıs sanırım sızedeYa benim de bogazim acimaya basladi. Basim agriyor.
Ben yaz başlamadan bır boğaz enfeksiyonu gecırdım 28 yasında kocaman kadınım gece cocuklar gıbı ağladım inanın böyle bırsey yok
Sızı cok ıyı anlıyorum
Gecmis olsun. .evet acayip salgin var ve ben hasta olacam diye odum kopuyor insallah hepiniz bie an önce iyilesirsiniz bize de bulastirmazsiniz :) saka bir yana dinlenerwk atarsinizanca gribi bol sivi alin
Ya benim de bogazim acimaya basladi. Basim agriyor.
Geçmiş olsun. Aman bize yaklaşma. Eve girdi mi herkesi yoklamadan geçmiyor o meret
Grip salgını var ve bende ona tutulanlardanım ay başım çatlıyor balgamlı öksürük ama ne burun akıntısı var nede birşey sadece öksürüp baş ağrısı kemik ağrısı sanki üzerimden kamyon geçmiş gibidoktor ilaç verdi ama bakalım faydası olacak mı
deneyeceğim bakalım alayım aktardan teşekkürleryeni yeni iyileşmeye başladım bende..bizim işyerinde de herkes hasta.Allah size de şifalar versin...öksürüğe ayva yaprağını kaynatıp içmek çok iyi geliyor,ben limon ve adaçayıyla kaynattım hoş bir tadı vardı.tavsiye ederim
ilaç alerjnz yoksa soğukalgınlığı için olanlar çok fayda edyr tavsye edermIlac aldim yattim simdi
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginizeGrip salgını var ve bende ona tutulanlardanım ay başım çatlıyor balgamlı öksürük ama ne burun akıntısı var nede birşey sadece öksürüp baş ağrısı kemik ağrısı sanki üzerimden kamyon geçmiş gibidoktor ilaç verdi ama bakalım faydası olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?