Berbat Salgın

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.872
798
Grip salgını var ve bende ona tutulanlardanım ay başım çatlıyor balgamlı öksürük ama ne burun akıntısı var nede birşey sadece öksürüp baş ağrısı kemik ağrısı sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi doktor ilaç verdi ama bakalım faydası olacak mı

Enee benim de dun başım catlıyordu bugün kafami yastıktan kaldıramıyorum mal gibiyim ama hic diğer gripler gibi değilim gözlerim sulanırdı falan bahar yorgunluğu diye düşünüyordum grip belirtileri miymis
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
Bol bitki caylari tuketme vakti geldi.

Geçmiş olsun bayanlar ıhlamur elma azıcık karabiberden olusan bir çay hazırlayın kendinize içine bal karıstırın ben hergün içtim iyi geliyor

Geçmiş olsun bayanlar ıhlamur elma azıcık karabiberden olusan bir çay hazırlayın kendinize içine bal karıstırın ben hergün içtim iyi geliyor

Bende hastayım

Boğazım fena çocuklara bulaşmasın dıye dua edıyorum

Suanda cok üşüyorum gıyındımde kat kat

Hepımıze gecmıs olsun

Herkese geçmiş olsun canlar.

teşekür ederim kızlar ay sanki kamyonun altında kalmışımda tüm kaburgalarım kırık gibi ne berbat br salgınmış bu

teşekür ederim kızlar ay sanki kamyonun altında kalmışımda tüm kaburgalarım kırık gibi ne berbat br salgınmış bu
Ben yaz başlamadan bır boğaz enfeksiyonu gecırdım 28 yasında kocaman kadınım gece cocuklar gıbı ağladım inanın böyle bırsey yok

Sızı cok ıyı anlıyorum

Gecmis olsun. .evet acayip salgin var ve ben hasta olacam diye odum kopuyor insallah hepiniz bie an önce iyilesirsiniz bize de bulastirmazsiniz :) saka bir yana dinlenerwk atarsinizanca gribi bol sivi alin

Geçmiş olsun. Aman bize yaklaşma. Eve girdi mi herkesi yoklamadan geçmiyor o meret

Ben yaz başlamadan bır boğaz enfeksiyonu gecırdım 28 yasında kocaman kadınım gece cocuklar gıbı ağladım inanın böyle bırsey yok

Sızı cok ıyı anlıyorum

geçen akşam uyurken öksürükten boğuluyordum br anda

Gecmis olsun. .evet acayip salgin var ve ben hasta olacam diye odum kopuyor insallah hepiniz bie an önce iyilesirsiniz bize de bulastirmazsiniz :) saka bir yana dinlenerwk atarsinizanca gribi bol sivi alin

teşekür ederim :)

Ya benim de bogazim acimaya basladi. Basim agriyor.

geçmiş olsun br an önce önlem al

Geçmiş olsun. Aman bize yaklaşma. Eve girdi mi herkesi yoklamadan geçmiyor o meret

evet sıra ile uğradı bizede teşekkürler :)

yeni yeni iyileşmeye başladım bende..bizim işyerinde de herkes hasta.Allah size de şifalar versin...öksürüğe ayva yaprağını kaynatıp içmek çok iyi geliyor,ben limon ve adaçayıyla kaynattım hoş bir tadı vardı.tavsiye ederim

deneyeceğim bakalım alayım aktardan teşekkürler

Bende hastayim galiba kizlar. Sabahtan beri usuyorum bogazim agriyo. Sıtma tuttu sanki hirka terlik corap yetmedi battsniye aldim ustume iyi mi.

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…