Berbat oldu, bilenler acil yardım lütfen

Shirli sünger beyaz kirecimsi bişey bırakıyor
Sadece duvarlarda kullaniom ben
Çok ıslatıyor olabilir misiniz acaba ?
Üstünden temiz yeriyle hiç ıslatmadan geçin ? Çünkü bende bu şekilde hiç leke bırakmıyor. Ben ayakkabı , duvar , derz araları , fayanslar çıkmayan nerde ne varsa kullanıyorum

Ben bile tesisat gibi işleri öğrendim nefret ediyorum işini yarım yapan insanlardan.

Normalde bunu usta derzden hemen sonra silmeli etrafı tertemiz bırakıp çıkmalıydı. Ama düzgün ustaya denk gelmek piyango tutturmak gibi bişey.

Sıva süngerini ıslatıp sürün duvarlara. Süngeri sıkıp sıkıp tekrar ıslatın baştan daha da çok yayılacak etrafa sonra azalmaya başlayacak. Usta gelip sileceğini söylemiş ama geleceğini sanmam.

Bu arada işçilikleri de çok kötü. Seramiklerin derzlerini tutturamamışlar ve şu ikinci fotoğrafta araya attığı şu parçalar da neyin nesi offf

Biz evimizin bütün tadilatını kendimiz yaptık derzlerin ne menem bişey olduğunu bildiğim için sürdükten birkaç dakika sonra sildim doldurulan yerlere değmeyecek şekilde geri kalan ufak tefek bölümleri kuruduktan sonra bulaşık süngerinin tel kısmıyla hafif ovalaya ovalaya çıkarmıştım ama baya uzun sürmüştü.

Berbat bir işçilik var bu nedir? Yarın geliriz demesini de ikna edici bulamadım inşallah gelirler ama nerden buldunuz siz bu adamları?

bilmiyorsa bu işi yapmasin degil mi?
şikayetçi olmalisin.
10 gundur tesisat, fayans ugrasiyorum. Daha isini bilen birine denk gelmedim. Burda bir arkadasin da yazdigi gibi bir is yaparken 10 is cikariyorlar. Artik sinirden agliyorum. Düştüm bir kuyuya cikamiyorum bir türlü.

Insallah gelirler yoksa mahvoldum ben. Adamlar kalorifer peteginin vanalarinin oldugu yerdeki fayansi iki parca dosemislerdi o kismi yuvarlak kesip yapmak yerine. Onu bile zor duzelttirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…