- 12 Mart 2021
- 2.152
- 4.039
- 83
- Konu Sahibi Olmadimben
Bulaşık teli ile hafifçe ovmayı denedizmi? Krem temizleyici işe yarar belki.Ustalar kuruduktan sonra kuru bez sürünce toz gibi dökülecek dediler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulaşık teli ile hafifçe ovmayı denedizmi? Krem temizleyici işe yarar belki.Ustalar kuruduktan sonra kuru bez sürünce toz gibi dökülecek dediler.
Shirli sünger beyaz kirecimsi bişey bırakıyorSihirli sünger diye bir şey var belki o işinize yarayabilir
Yine de çizmez miBulaşık teli ile hafifçe ovmayı denedizmi? Krem temizleyici işe yarar belki.
Çok ıslatıyor olabilir misiniz acaba ?Shirli sünger beyaz kirecimsi bişey bırakıyor
Sadece duvarlarda kullaniom ben
Ben bile tesisat gibi işleri öğrendim nefret ediyorum işini yarım yapan insanlardan.Kesinlikle öyle. Eşim her işi kendisi öğrendi sırf usta milleti yüzünden adam eve su hattı çekti Bizim de banyoyu böyle bıraktı usta, derz sökücü ile birazcık düzeldi ama çok az yani hala puslu puslu duruyor maalesef.
Yumuşak teller var onlarla bir dene köşede, kapı arkasında kalacak bir yeri. Yumuşak teller çizmez sanırım. Hafifçe bir ovala, bastırmamadan. Çıkmazsa vazgeçersin zaten.Yine de çizmez mi
Berbat bir işçilik var bu nedir? Yarın geliriz demesini de ikna edici bulamadım inşallah gelirler ama nerden buldunuz siz bu adamları?Merhaba Hanımlar
Konunun yeri burasi mi bilmiyoum ama acil yardima ihtiyacim oldugu icin konuyu buraya actim.
Banyoya fayans dosettik. Siyah derz dolgusu kullanildi. Ama fayan yuzeyleri simsiyah kaldi ve cikmiyor. Nasil temizleyecegim bunlari bileniniz var mi acaba? Kuru bez, sunger hic ise yaramiyor. Ekte iki tane fotograf var. Bakip yardimci olursaniz cok sevinirim.
bilmiyorsa bu işi yapmasin degil mi?Bu konuda sayfalarca yazabilirim. Resmen paramizla rezil olduk. Iyi ustalari tenzih ederim ama geneli yalanci ve is bilmez.
Hic duymamistim. Teşekkür ederim.Su zımparası deneyin bir de ustalar da temizleyemezse.
Yan komsunun evini yapmislar bir kac ay once. Onun tavsiyesi ile geldiler.Berbat bir işçilik var bu nedir? Yarın geliriz demesini de ikna edici bulamadım inşallah gelirler ama nerden buldunuz siz bu adamları?
10 gundur tesisat, fayans ugrasiyorum. Daha isini bilen birine denk gelmedim. Burda bir arkadasin da yazdigi gibi bir is yaparken 10 is cikariyorlar. Artik sinirden agliyorum. Düştüm bir kuyuya cikamiyorum bir türlü.bilmiyorsa bu işi yapmasin degil mi?
şikayetçi olmalisin.
Insallah gelirler yoksa mahvoldum ben. Adamlar kalorifer peteginin vanalarinin oldugu yerdeki fayansi iki parca dosemislerdi o kismi yuvarlak kesip yapmak yerine. Onu bile zor duzelttirdim.Normalde bunu usta derzden hemen sonra silmeli etrafı tertemiz bırakıp çıkmalıydı. Ama düzgün ustaya denk gelmek piyango tutturmak gibi bişey.
Sıva süngerini ıslatıp sürün duvarlara. Süngeri sıkıp sıkıp tekrar ıslatın baştan daha da çok yayılacak etrafa sonra azalmaya başlayacak. Usta gelip sileceğini söylemiş ama geleceğini sanmam.
Bu arada işçilikleri de çok kötü. Seramiklerin derzlerini tutturamamışlar ve şu ikinci fotoğrafta araya attığı şu parçalar da neyin nesi offf
Usta musta yok onu anladim. Tesisatcilarin yaninda ne anahtar vardi ne keten ne vardi sarmak icin. Miknatis gibi cekiyorum herhalde.Ben bile tesisat gibi işleri öğrendim nefret ediyorum işini yarım yapan insanlardan.
Denedim olmuyor malesef. Yapismis kalmis.Bulaşık teli ile hafifçe ovmayı denedizmi? Krem temizleyici işe yarar belki.