- 28 Aralık 2019
- 1.218
- 3.893
- 133
- 44
- Konu Sahibi Olmadimben
-
Bu ülkedeki kadar pis ve özensiz çalışan ustalar görmedim. Bir iş yapıp arkalarında on iş bırakıyorlar. Ustanızın temizlemesi gerekiyordu onu arayıp sormalısınız.
Bu konuda sayfalarca yazabilirim. Resmen paramizla rezil olduk. Iyi ustalari tenzih ederim ama geneli yalanci ve is bilmez.Yaptırdığınız ustaya bi sorun genelde fikir verirler.
Ustalar kuruduktan sonra kuru bez sürünce toz gibi dökülecek dediler.İlk başta kuru bezle silmeniz gerekiyordu şuanda ne yapılır bilemiyorum ustayı arayıp sorsanız
Bu konuda sayfalarca yazabilirim. Resmen paramizla rezil olduk. Iyi ustalari tenzih ederim ama geneli yalanci ve is bilmez.
Gelip yaptıkları gibi düzeltsinler elinizi dahi değmeyinMerhaba Hanımlar
Konunun yeri burasi mi bilmiyoum ama acil yardima ihtiyacim oldugu icin konuyu buraya actim.
Banyoya fayans dosettik. Siyah derz dolgusu kullanildi. Ama fayan yuzeyleri simsiyah kaldi ve cikmiyor. Nasil temizleyecegim bunlari bileniniz var mi acaba? Kuru bez, sunger hic ise yaramiyor. Ekte iki tane fotograf var. Bakip yardimci olursaniz cok sevinirim.
Size de gecmis olsun. Gercekten travmatik. Ev tadilati mi yaptiriyoruz dram mi yasiyoruz belli degil. Her usta mi sorunlu olur. Bitmek bilmiyor sorunlar. Delirmek uzereyim.Kesinlikle öyle. Allah iyi, işini bilenlerle karşılaştırsın.
Yıllar önce annemler ev tadilatı yaptırdılar. Fayans ustaları hariç hepsi yıldırdı. Siz şimdi derz kirlerini görünce tekrar yâd ettim. Yaptıktan bir süre sonra talaşla sonra da ıslak bezle silmişlerdi bütün evi.
Umarım en kısa zamanda sizde şu kirlerden rahatça kurtulursunuz.
Daha cok bulasiyor malesefIslak bezle silince çıkmıyor mu? Bir kaç sefer silmeniz lazim
Tesekkur ederim bir arastirayim.Sihirli sünger diye bir şey var belki o işinize yarayabilir
Simdi aradim. Yarin gelip silelim dedi.Mutlaka yapan ustayı arayın kesin vardır bi tekniği
Bu ülkedeki kadar pis ve özensiz çalışan ustalar görmedim. Bir iş yapıp arkalarında on iş bırakıyorlar. Ustanızın temizlemesi gerekiyordu onu arayıp sormalısınız.
Sihirli sunger kullanin evet bende onu yazacaktim. Kesin ise yarar miTesekkur ederim bir arastirayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?