Berbat oldu, bilenler acil yardım lütfen

Olmadimben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.218
3.893
133
44
Merhaba Hanımlar
Konunun yeri burasi mi bilmiyoum ama acil yardima ihtiyacim oldugu icin konuyu buraya actim.
Banyoya fayans dosettik. Siyah derz dolgusu kullanildi. Ama fayan yuzeyleri simsiyah kaldi ve cikmiyor. Nasil temizleyecegim bunlari bileniniz var mi acaba? Kuru bez, sunger hic ise yaramiyor. Ekte iki tane fotograf var. Bakip yardimci olursaniz cok sevinirim.

Eklentiler

• 20221117_101009.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 429
  • 20221117_101022.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 410
İlk başta kuru bezle silmeniz gerekiyordu şuanda ne yapılır bilemiyorum ustayı arayıp sorsanız

Bu ülkedeki kadar pis ve özensiz çalışan ustalar görmedim. Bir iş yapıp arkalarında on iş bırakıyorlar. Ustanızın temizlemesi gerekiyordu onu arayıp sormalısınız.
Yaptırdığınız ustaya bi sorun genelde fikir verirler.
Bu konuda sayfalarca yazabilirim. Resmen paramizla rezil olduk. Iyi ustalari tenzih ederim ama geneli yalanci ve is bilmez.

Bu konuda sayfalarca yazabilirim. Resmen paramizla rezil olduk. Iyi ustalari tenzih ederim ama geneli yalanci ve is bilmez.

Kesinlikle öyle. Allah iyi, işini bilenlerle karşılaştırsın.
Yıllar önce annemler ev tadilatı yaptırdılar. Fayans ustaları hariç hepsi yıldırdı. Siz şimdi derz kirlerini görünce tekrar yâd ettim. Yaptıktan bir süre sonra talaşla sonra da ıslak bezle silmişlerdi bütün evi.
Umarım en kısa zamanda sizde şu kirlerden rahatça kurtulursunuz.

Gelip yaptıkları gibi düzeltsinler elinizi dahi değmeyin

Size de gecmis olsun. Gercekten travmatik. Ev tadilati mi yaptiriyoruz dram mi yasiyoruz belli degil. Her usta mi sorunlu olur. Bitmek bilmiyor sorunlar. Delirmek uzereyim.

Bu ülkedeki kadar pis ve özensiz çalışan ustalar görmedim. Bir iş yapıp arkalarında on iş bırakıyorlar. Ustanızın temizlemesi gerekiyordu onu arayıp sormalısınız.

Kesinlikle öyle. Eşim her işi kendisi öğrendi sırf usta milleti yüzünden adam eve su hattı çekti Bizim de banyoyu böyle bıraktı usta, derz sökücü ile birazcık düzeldi ama çok az yani hala puslu puslu duruyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…