• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Berbat hale gelen saçlarım :(

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
108
İzmir
Kızlar yaklaşık 1 ay kadar önce,doğal açık kumral saçlarımı, çikolata kahveye boyamıştım .Ne yazık ki boyadığımda uçlar siyah ,yukarı kısımlar ise kastane tonlarında olmuştu :(

Neyse son zamanlarda kızıl aşkı ile yanıp tutuşuyordum .Kuaforüme gittiğimde saçlarını açmadan da elde ederiz istediğin rengi ,hiç dert etme dedi .Neyse güvenip ,boyattım saçlarımı :(((((( Sonuç ise, tam bir hayal kırıklığı :(((((((((( uçlar gene siyah ,yukarılar ise kızıl-kastane gibi acayip bir renk oldu .

Nasıl kurtulcam bu renkten :( delircem ya .

Son düzenleme:
:( Galiba öyle olacak .
Büyük ihtimal boya silicisi ile açtırmam gerekiyor .Siliciyi bir yerlerden alıp ,kendim deneyeceğim :(

Eğer boyanın akmasını istiyorsan beyaz sabun en geç 1 ayda akıtmana yardımcı oluyor. Ben kızıl saça demedim daha 1 hafta oldu ve kızıllar kayboldu diyebilirim..

Eğer boyanın akmasını istiyorsan beyaz sabun en geç 1 ayda akıtmana yardımcı oluyor. Ben kızıl saça demedim daha 1 hafta oldu ve kızıllar kayboldu diyebilirim..

Hadi ya :50: şaçı kurutup ,yıpratmaz mı o ?

En iyisi boya silicisi alıp ,kendim evde uygulamam :5: bu rezil halimle ,pazartesi nasıl işe gitcem hiç bilmiyorum .

Yıpratma olmuyo tabi beyaz sabunla yıkadıktan sonta normal kullandığın şampuan ve saç kremini kullanman lazım. Bende senin gibiydim sokağa çıkamadım ama şimdi aktı ve güzel oldu.

Back