- 11 Eylül 2021
- 22
- 11
- 18
- 30
- Konu Sahibi karadenizlidr_9
-
Evet var ama istifa edip aşağı yukarı 1 yıl ders çalışsam hem de istediğim branşta çalışabilirim ama burası beni o kadar yıprattı ki sanırım depresyona girdim gün içinde hiç halim kalmıyor çok endişeli ve kaygılanmaya başladım bu yüzden , korkum Çorum’u terk etsem bile bu sıkıntıların devam edicek olmasıŞehir değiştirme şansınız var mı, büyüdüğünüz veya okuduğunuz şehirde iş bulmak gibi mesela?
Ailenizle aranız nasıl 1 yıl evde çalışsanız rahat edebilir misiniz? Ailevi durumlarınız yolundaysa sevdiğiniz branşta sevdiğiniz şehirde olmak en mantıklısıEvet var ama istifa edip aşağı yukarı 1 yıl ders çalışsam hem de istediğim branşta çalışabilirim ama burası beni o kadar yıprattı ki sanırım depresyona girdim gün içinde hiç halim kalmıyor çok endişeli ve kaygılanmaya başladım bu yüzden , korkum Çorum’u terk etsem bile bu sıkıntıların devam edicek olması
Bir yıl sonra kendinizden eminseniz aksine bu yılı kendinizi motive ederek geçirmeye bakın dersinize yoğunlaşın insanlar aynı kalır çünkü değişmez. Ben iletişimi kuvvetli, sosyal çevresini rahat kurabilen biriyim ona rağmen son zamanlarda dediğiniz gibi insanlar ekstra soğukluk var yani biz size özgü kişisel bir durum değildir. Kimse eskisi gibi değil.Merhabalar 3 aydır çorumda çalışıyorum . İş yerindekiler soğuk dışarıda arkadaşım yok çıldıracak gibiyim yopun bir işte çalışıyorum son zamanlarda aşırı yorgunluk iştahsızlık başladı saçlarım döküldü ve yüzümde çok fazla sivilce çıktı , işten istifa edip bölüm değiştirme şansım var ama 1 yıl oturup ders çalışmam lazım . 28 yaşında hala yalnızım sadece erkek değil bu şehirde bir kız arkadaşım bile yok , dışarıda sosyalleşmeye diyorum şehirde sosyalleşmek imkansız , daha önceden sosyalleşmek konusunda problemlerim olmuştı ama epey yol kastetmiştim burada istediğim gibi bir ortam olmadı ve bedenim de bundan etkilenmeye başladı , bana yol gösterecek tavsiye ve önerilerinize çok ihtiyacım var …
Benim de aklıma orası geldiKahverengi Cafe duruyor mu?
Dün Başbelası adlı oyun oynanmış Devlet Tiyatrosu'nda. Amasya istikametinde iken bir kaza gerçekleşmiş, ölenler ve yaralananlar olmuş. O gülücüğü bunu bilmeden koydunuz sanırım...Çorum’a tiyatro grubu gelmiş mesela geçen gün, gittiniz mi
Ben sadece Çorum’dan tiyatro grubunun Samsuna gitmek için yola çıktığını duydum çocuğumla konuşurken, devamını anlamadım demek ki. Çok üzüldüm ve mahcup oldum şimdi. Allah rahmet eylesin vefat edenlereDün Başbelası adlı oyun oynanmış Devlet Tiyatrosu'nda. Amasya istikametinde iken bir kaza gerçekleşmiş, ölenler ve yaralananlar olmuş. O gülücüğü bunu bilmeden koydunuz sanırım...
Bu vesile ile ölenlere rahmet, yaralılara da sağlık diliyorum...
Devlet Tiyatrosu, Çorum için önemli bir yer tutuyor. Tiyatro biletleri hemen biterdi. Halen öyledir diye düşünüyorum.
Bdvde takil.Valla sosyallesmemek icin elinden geleni yaparsinMerhabalar 3 aydır çorumda çalışıyorum . İş yerindekiler soğuk dışarıda arkadaşım yok çıldıracak gibiyim yopun bir işte çalışıyorum son zamanlarda aşırı yorgunluk iştahsızlık başladı saçlarım döküldü ve yüzümde çok fazla sivilce çıktı , işten istifa edip bölüm değiştirme şansım var ama 1 yıl oturup ders çalışmam lazım . 28 yaşında hala yalnızım sadece erkek değil bu şehirde bir kız arkadaşım bile yok , dışarıda sosyalleşmeye diyorum şehirde sosyalleşmek imkansız , daha önceden sosyalleşmek konusunda problemlerim olmuştı ama epey yol kastetmiştim burada istediğim gibi bir ortam olmadı ve bedenim de bundan etkilenmeye başladı , bana yol gösterecek tavsiye ve önerilerinize çok ihtiyacım var …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?