Beratcan'ın katilinden kan donduran ifade

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın ölümüne ilişkin aranan servis şoförü, vatandaşların ihbarı üzerine Gaziosmanpaşa'da yakalandı. Servis şoförü Beratcan'ı neden öldürdüğünü itiraf etti. ifadeler üzerine polis, Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük'ü de gözaltına aldı.
Sitene Ekle
İstanbul Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin aranan servis şoförü gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, olaya ilişkin aranan servis şoförü E.K'nın yakalanması için çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin son dönemde sık görüştüğü kişileri belirleyerek, teknik takibe aldı.

Şüphelinin fotoğraflarının basında yer almasının ardından polisi arayan bazı vatandaşlar da E.K'ya benzeyen bir kişiyi Gaziosmanpaşa'da gördüklerini bildirdi. Bunun üzerine çalışmasını Gaziosmanpaşa'da yoğunlaştıran polis ekipleri, E.K'nın kız arkadaşının evinin bu ilçede olduğunu tespit etti. Polis ekiplerinin operasyonunda, E.K. arkadaşının evinin önünde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, ilçedeki bir hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Şüpheki E.K., ifadesinde cinayeti nasıl ve neden gerçekleştirdiğini anlattı. E.K., Beratcan'ın annesiyle ilişkisi olduğunu iddia etti. Beratcan'ın bu ilişkiyi fark etmesi üzerine kimseye söylememesi için Beratcan'ı öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin, Beratcan'ı okul çıkışında aldıktan sonra servisin içerisinde ağzını bantladığı ve saatlerce çocuğu bu halde gezdirdiği öne sürüldü. Araçta personel taşınırken de Beratcan'ın ağzı bantlı şekilde minibüste olduğu da öne sürüldü. Zanlının iddiasına göre anne, oğlunun öldürüldüğünü biliyordu.

BERATCAN'IN ANNESİ DE GÖZALTINA ALINDI
Servis şoförü E.K.'nın sorgudaki ifadelerinin ardından Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük de gözaltına alındı. Beratcan'ın babasının da bilgisine başvurulmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildiği öğrenildi. Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi, 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

http://www.milliyet.com.tr/beratcan-in-katilinden-kan-gundem-2217215/

Annenin haberi var demiş adam,öğle haberlerinde izlemiştim.neler oluyor insanlara anlamak mümkün değil

Yazikk yaa yazikk.. Kimseye soylememesi icin oldurmus.!! Sanki simdi kimse ogrenmedi dimi..!!! Bu nasi bi canilikk nasil bi haysiyetsizliktir yaa..

Tum bunlarin yani sira olan Beratcana oldu ya ona yaniyorum ben :KK43:

Cidden inanılır gibi değil.
Madem yediniz bir b*k
bu kadar korktunuz ifşa olmaktan.
Kendinizi öldürseydiniz bu kadar yakmasaydınız içimizi.

Masum savunmasız bir çocugu katletmek..
Allahım nasıl bir anne kendi doğurduğu, büyüttüğü,
emek verdiği, koklamaya kıyamadığı evladını
kendi can korkusuna feda edebilir.
Nasıl.
Evlat bu ötesi yok ki.

Yok aklım almıyor.

Cocuk agzi bantliyken arabada insanlar mi varmis bu iste vahşet bu artik son damla olmali hepsine idam sart annede asilsin sucluysa sen bi tarafina sahip cikamayacaksan evlat dogurmayacaktin boyle bela gorup olduruyorsunuz vicdansizlar

yahu daha dün akşam eşime bu kadını savunuyordum.. sayıp döküyordu da varsayımlar üzerinden koskoca adam kadının günahını almaya utanmıyormusun dediydim..
hiç mantıklı gelmemişti bana yok kadın terketmiş adam geri dönsün diye çocuğu kaçırmış falan ama çocuğa yakalanmış olma ihtimalleri aklıma gelmemişti..

muhammet vardı birde o yavrucağızda bu şekilde öldürülmüştü..

her gün mide bulandıracak bir olay var Allah sonumuzu hayır etsin..

Bela okumak istemiyorum....
Anne misin sen?
Pislik.
Hadi elin herifi böyle bir şey yapıyor da sen nasıl bir k..rsın?
O pislik herif böyle yapmaya kalktığında sen kendini siper et yavrunu öldürme!!

yahu daha dün akşam eşime bu kadını savunuyordum.. sayıp döküyordu da varsayımlar üzerinden koskoca adam kadının günahını almaya utanmıyormusun dediydim..
hiç mantıklı gelmemişti bana yok kadın terketmiş adam geri dönsün diye çocuğu kaçırmış falan ama çocuğa yakalanmış olma ihtimalleri aklıma gelmemişti..

aynen benimde aklıma muhammet geldi, bunlar iddia boyutunda şuan bilgiler net değil, umarım doğru değildir öyleyse çok acı

Katil adam tabii ki böyle bişey iddia edecek. Annesi yap dedi derse hem anneye daha çok zarar verecek hem de belki ağırlaştırılmış müebbet almayacakta müebbet alacak. 20 yıla çıkacak falan. Bunların planlarını yapıyor.

Zaten çocuğun kaçırıldıgi günkü mesajlar telefon kayıtlarından çıkar. Ben katil herife itibar etmiyorum.

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın ölümüne ilişkin aranan servis şoförü, vatandaşların ihbarı üzerine Gaziosmanpaşa'da yakalandı. Servis şoförü Beratcan'ı neden öldürdüğünü itiraf etti. ifadeler üzerine polis, Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük'ü de gözaltına aldı.
Sitene Ekle
İstanbul Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin aranan servis şoförü gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, olaya ilişkin aranan servis şoförü E.K'nın yakalanması için çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin son dönemde sık görüştüğü kişileri belirleyerek, teknik takibe aldı.

Şüphelinin fotoğraflarının basında yer almasının ardından polisi arayan bazı vatandaşlar da E.K'ya benzeyen bir kişiyi Gaziosmanpaşa'da gördüklerini bildirdi. Bunun üzerine çalışmasını Gaziosmanpaşa'da yoğunlaştıran polis ekipleri, E.K'nın kız arkadaşının evinin bu ilçede olduğunu tespit etti. Polis ekiplerinin operasyonunda, E.K. arkadaşının evinin önünde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, ilçedeki bir hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Şüpheki E.K., ifadesinde cinayeti nasıl ve neden gerçekleştirdiğini anlattı. E.K., Beratcan'ın annesiyle ilişkisi olduğunu iddia etti. Beratcan'ın bu ilişkiyi fark etmesi üzerine kimseye söylememesi için Beratcan'ı öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin, Beratcan'ı okul çıkışında aldıktan sonra servisin içerisinde ağzını bantladığı ve saatlerce çocuğu bu halde gezdirdiği öne sürüldü. Araçta personel taşınırken de Beratcan'ın ağzı bantlı şekilde minibüste olduğu da öne sürüldü. Zanlının iddiasına göre anne, oğlunun öldürüldüğünü biliyordu.

BERATCAN'IN ANNESİ DE GÖZALTINA ALINDI
Servis şoförü E.K.'nın sorgudaki ifadelerinin ardından Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük de gözaltına alındı. Beratcan'ın babasının da bilgisine başvurulmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildiği öğrenildi. Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi, 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

http://www.milliyet.com.tr/beratcan-in-katilinden-kan-gundem-2217215/

Sokaklar cani ruhlu insanlarla dolmuş. Ne kadar kötü olaylar duyuyoruz yaşıyoruz. Hayvanlar bilr daha izzetli kaliyo boylelerinin yanında..

doğruymuş malesef: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ldigim-icin-benden-intikam-aldi.916175/page-2

Şüpheli, ifadesinde cinayeti nasıl ve neden gerçekleştirdiğini anlattı. Kaşıkcı, Beratcan'ın annesiyle ilişkisi olduğunu iddia etti. Beratcan'ın bu ilişkiyi fark etmesi üzerine kimseye söylememesi için Beratcan'ı öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin, Beratcan'ı okul çıkışında aldıktan sonra servisin içerisinde ağzını bantladığı ve saatlerce çocuğu bu halde gezdirdiği ortaya çıktı.

ANNE, OĞLUNUN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ BİLİYORDU

Araçta personel taşınırken de Beratcan'ın ağzı bantlı şekilde minibüste olduğunu söyleyen zanlının iddiasına göre anne, oğlunun öldürüldüğünü biliyordu.

"SUDA BOĞDUM"

Zanlı ifadesinde şunları söyledi; "Yolcuları bıraktıktan sonra Tuzla'ya gittim.
''Beratcan'ı stepnenin üzerine yatırdım. Nefes alamadığı için bilinci kaybolmuştu. Bacakları hareket ediyordu. Yaklaşık 15 dakika suda boğdum, ardından cesedini aynı yere attım.''

Şu sözleri okuduğumda bittim, tükendim. Bu nasıl bir VİCDAN!.. Bir canlıya, bir insana, hele ki bir masum çocuğa bunu yaşatmak hangi akla, mantığa, vicdana, insanlığa sığar.. Allah kimseyi nefsinin, şeytanın oyuncağı yapmasın. (amin)

Yok artık ya bu ne yaaa bunlar hep kıyamet alameti üfff ne biçim insan görünümlü kişiler var ya

Bugun haberlerde adamla fotografinida gosterdiler midem bulandi
Rabbim zelil etti hem de evladindan oldu her gunahin bir bedeli var elbet..

X