Anket Beraber olduğunuz insandan daha fazla artıları olan biri sizinle ilgileniyorsa

Beraber olduğunuz insandan daha fazla artıları olan biri sizinle ilgileniyorsa

• Biriyle berabersem kesinlike başkasıyla ilgilenmem

OY: 53 76,8%
  • Ben ilgilenmem, ama benimle ilgilenmesi de hoşuma gider; açık kapı bırakırım

OY: 12 17,4%
  • Ben de onunla ilgilenirim, çıtayı sürekli yükseltmek gerekir

OY: 4 5,8%

• Ankete Katılan
    69

bilginkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2006
611
3
118
45
Balıkesir
Beraber olduğunuz insandan daha fazla artıları olan biri sizinle ilgileniyorsa nasıl davranırsınız?:çok üzgünüm:

aynı şey şuan benim başımda malesefki.malesef çünkü bu durum bana kendimi kötü hissettiriyor.2 yıllık harika bir evliliğim var ancak bunu eşimede açamıyorum.branş hocalarımdan biri bunu yapan asılmaya asılmıyor,ancak ne doğum günümü unutuyor nede benim için özel günleri haftada bir çiçekler vs.ne yaptımsa olmadı senden bir karşılık göremeyeceğimi biliyorum ama kendime engel olamıyorum deyip duruyor çıldırıcam dersine girmeme gibi bi şansımda yok.yoksa bir yıl fazladan okuyacağım son çare idareye baş vurup hocanın değiştirilmesini istedim ama ellerinde boşta adam olmadığını söylediler.çok kötü bi durum ÇOOOOOK.

benim başima 5 sene önce geldı 3 senelık arkadaşlıgım vardı o kıbrısta okuyordu ben ankara onun okulu bıttıgı sene ben ün.kazandım konyaya gittim o ise astıstan olarak ün.kaldı ilk 2 sene çok iidi 3 sene bana karşı çok ilgisizdi ne olursa olsun kımseyel ilgilenmıyordum okuldan yurda yurttan okula gidiyordum ve okul başlayalı 2 ay oldu ve sınıfta bı arkadaşım bana karşı çok ilgiliyli her dakıka yanımdaydı ben onu normal arkadaş olarak görüyodum ve bı gün erekek arkadaşimi aradım tlf açmadı kaparttı zaten artık hiç aramıyodu msj bıle çekmıyordu sonra baktım erkek arkadaşım benı gözden çıkarttıgını anladım ve onu terk ettım sınıftakı arkadaşimla çıkmaya başladımm ve bu sene 6 senemız oldu ve geçen sene evlendıkk :))

birisiyle berabersem kesinlikle başkasıyla ilgilenmem hatta yan gözle bakmam bile..sonuçta sevdiğim bir insan var ve ona saygılıyım karşımdakine saygıyı bir kenara bırakalım kendime olan saygımdan böyle birşeyi yapmam.

Bende biriyle birşey yaşıyorsam kesinlikle başka biriyle ilgilenmem.onunla görüşmeyi keserim.hem kendinize hem de sevdiğiniz birine ne kadar saygılısızlık yapmak anlamına gelir.böyle şeyler ciddi olmalı.benimle ilgilenmemesini sağlayacak şekilde bir konuşma yapıp ikna ederim.

beraber olduğum insana duyduğum hissiyata bağlı,hissettiğim şeyler güçlü değilse ya da sorunlu bir ilişkiyse tartıp ağır gelen tarafa kayarım..

ama düzgün gıden bır ılıskım varsa başka biririnin benımle ilgilenmesınden bıle hoşlanmam

hoşlanmadığım birinin ilgisi beni rahatsız eder zaten ondan hoşlanmıyorsam da biriyle birlikteyim demektir biriyle birlikteysem de gözüm dısarı kaymaz

ben biriyle berabersem ki beraberim uzun süredir..
bana yaklaşmaları çok zordur..kaldıki yine de böle bişey oldu avcunu yalar,ağzının payınıda alır:1closedeyes:

Aslaaaaaaaaa başkasıyla ilgilenmem erkek arkadaşımdan başka hiç kimse beni ilgilendirmezzz gözüm görmez zaten başkasını

Back