beraber olamama sorunu

33mery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
11
4
86
Kars
eşimle 5.5 yıl görüştükten sonra severek evlendik. 2 Ağustosta.aradan aylar geçmesine rağmen beraber olamadık.ilk başlarda çok aşırı korkuyordum içime biraz girdi ama panik olup eşimi ittim.daha sonra da eşimin penisi vajinama gelince söndü.doktora gidemedik utandık kimseyle paylaşamadık.denemek bile istemiyoruz artık.evlenmeden önce anlamazdım bu sorunu yaşayan inşaları.şimdi o kadar zor geliyor ki.evde sürekli bir gerginlik var.eş değil ev arkadaşı olduk.bu konu bu sayfaya mı yazılacak başka sayfa mı inanın bilmiyorum.ilk defa yazıyorum.lütfen yardım edin biz işin içinden çıkamadık

tam olarak esının sertlesme problemımı var anlayamadım eger oyleyse ılaclar var bunun ıcın psıkolojktr buyuk ıhtımalle sen ıstemedgn ıcın burda iş sana düşüo unutturcaksın direk yakınlastgınız zaman ilşki noktasına getrmeyın sadece sevişin derm istegını arttrsın bunu defalarca tekrarla takii eşin kendını hazır hıssedene kadar okeeyy :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…