Beraber harcadık biz bu yollarda

O kadar hizmet bedava yapılmıyor. Ki şu dönemde güvenlik ve savunmaya bu kadar harcanmasi cok normal.

Hakkim sonuna kadar helal olsun!
özel okullara teşvik için 3000 er lira nedir eğtimcisin sanırım bana açıklarmısın,parası olmayan çocuğunu zaten özel okula gönderemez

Hakkımı helal etmiyorum sizlere,bu vicdanla nasıl yaşayacaksınız onuda yüce rabbimin huzurunda verirsiniz artık..
Örtülü ödeneği ülke uğruna harcasanız ne okullar parklar kütüphaneler spor salonları yapılırdı..
abla ben erzurumdayım olimpiyatlar için ne paralar aktı aklınız şaşar.stadımız hiç bişeye benzemedi.herkes biliyor yolsuzluk yapıldığını.erdoğan köprülüyü (bulduğu parayı üst geçide harcadı lakabı o belediye başkanı) sesledi.herkes tamam herşey orataya çıkacak dedi adam geldi işine devam etti.atlama kulelerine ne paralar aktı geçen yaz çöktü yeniden yaptılar.yapılan harcamalarıda denetleyen yok.olimpiyatların erzurumada bi getirisi olmadı valla

abla ben erzurumdayım olimpiyatlar için ne paralar aktı aklınız şaşar.stadımız hiç bişeye benzemedi.herkes biliyor yolsuzluk yapıldığını.erdoğan köprülüyü (bulduğu parayı üst geçide harcadı lakabı o belediye başkanı) sesledi.herkes tamam herşey orataya çıkacak dedi adam geldi işine devam etti.atlama kulelerine ne paralar aktı geçen yaz çöktü yeniden yaptılar.yapılan harcamalarıda denetleyen yok.olimpiyatların erzurumada bi getirisi olmadı valla

Hatırlıyorum onu yapılan atlama rampası çökmüştü,na kadar basit yapılmış ki insan hayatı bu kadar ucuz işte..
Madem yapıyorsun adam gibi yapında dünyaya rezil olmayalım bizlerde..

develt bu yaptığı yatırımları,yardımları vs hepsini denetlemeli,bazı insanlar denetleme olmayınca zengin oluyor bu işlerden,olan sıradan vergisini ödeyen vatandasa oluyor,böyle yazıyoruz kötü oluyoruz,yardımlardan yardıma ihtiyacı olmayanda faydalandırılıyor,falancanın tanıdığıysan hop düzgün yere atanıyorsun bunlar çok kötü

İşte en çok üzüldüğüm şey bu. Akpyi eleştiriyoruz eleştiriyoruz. Ama bakıyorum sonra. Sorun akpde değil ki. Türk zihniyetinde. Herkes cebine girecek 3 kuruşun derdinde. Akp bu zihniyeti sadece bugün temsil ediyor. Yarın kim gelse aynı şey yine yaşanacak ya. Umutlarım tükendi.

Örtülü ödenek kullanmayan hükümetler kimlermiş bi bakıversin helal eden arkadaşlar.. İnternette var..

İşte en çok üzüldüğüm şey bu. Akpyi eleştiriyoruz eleştiriyoruz. Ama bakıyorum sonra. Sorun akpde değil ki. Türk zihniyetinde. Herkes cebine girecek 3 kuruşun derdinde. Akp bu zihniyeti sadece bugün temsil ediyor. Yarın kim gelse aynı şey yine yaşanacak ya. Umutlarım tükendi.
aynı fikirdeyim maalesef

Şimdilik ..şu zamanda doğru ,dürüst lider bulunmayan işleri ,güçleri Atatürk posteri ile olan şu zamanda ,şu durumda daha iyisi ve daha iyisi gelene kadar SEN ÇOK YAŞA ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU :KK68:(kıskançlık çokkkkk kötü bir şey)boşuna sallamakta ,atmakta çok bilmişlikte kötü bişi..
Atatürkü araya karıştırmazsan bitin kanlanıyor, rahat edemiyorsun dimi şekerim?:KK14:

O kadar hizmet bedava yapılmıyor. Ki şu dönemde güvenlik ve savunmaya bu kadar harcanmasi cok normal.

Hakkim sonuna kadar helal olsun!
Güvenlik ve savunmaya yönelik olarak alınan malzemeler bu ödenek kodundan alınıp, bunun örtülü ödenek ile hiç bir alakası yoktur..
Özetle burada davula vuruluyor, siz kasnağına..
Örtülü ödenek nedir, bir araştırın..

Harcamaların boyutunun ne kadar gerekli oldugunu bilemem, yani bu harcama normal midir yoksa diger ülkelere göre, bu büyüklükteki çalışan ve yapılan iş büyüklügüne göre abartı mıdır, o hesapları ben bilemem. Ama bütün bunları bedavaya beklemek de saçmalık olurdu. Yine de yaptıkları harcama çok fazlaymış gibi gelmedi gözüme. Bilemem.

istedikleri kadar kitap dağıtsınlar içleri boşşşş
öğretmenler bile çöp diyor o kitaplara başka öneriyorlar gene para ile alınıyor
o kitaplarla boş bir nesil yetişiyor çünkü istedikleri bu ...
Obama'nın koltuğuna bakıyorum yırtık deri koltuk bizim ki taht yaptırmış
neymiş bizi temsil ediyormuş etmesin kardeşim ben o kadar bolluk bereket içinde yaşamıyorum beni temsil etmiyor
ayrıca her şey kdv her şey zam ha millet bu kadar savunuyor torpille geliyorlar bir yerlere sonra hak yemekten söz ediyorlar

Harcamaların boyutunun ne kadar gerekli oldugunu bilemem, yani bu harcama normal midir yoksa diger ülkelere göre, bu büyüklükteki çalışan ve yapılan iş büyüklügüne göre abartı mıdır, o hesapları ben bilemem. Ama bütün bunları bedavaya beklemek de saçmalık olurdu. Yine de yaptıkları harcama çok fazlaymış gibi gelmedi gözüme. Bilemem.
evelt bu yaptığı yatırımları,yardımları vs hepsini denetlemeli,bazı insanlar denetleme olmayınca zengin oluyor bu işlerden,olan sıradan vergisini ödeyen vatandasa oluyor,böyle yazıyoruz kötü oluyoruz,yardımlardan yardıma ihtiyacı olmayanda faydalandırılıyor,falancanın tanıdığıysan hop düzgün yere atanıyorsun bunlar çok kötü

istedikleri kadar kitap dağıtsınlar içleri boşşşş
öğretmenler bile çöp diyor o kitaplara başka öneriyorlar gene para ile alınıyor
o kitaplarla boş bir nesil yetişiyor çünkü istedikleri bu ...
Obama'nın koltuğuna bakıyorum yırtık deri koltuk bizim ki taht yaptırmış
neymiş bizi temsil ediyormuş etmesin kardeşim ben o kadar bolluk bereket içinde yaşamıyorum beni temsil etmiyor
ayrıca her şey kdv her şey zam ha millet bu kadar savunuyor torpille geliyorlar bir yerlere sonra hak yemekten söz ediyorlar
halkın hangi düzeyde yaşadığı önemli vallahi bizim devlet okulunda 30 tl aidatı ödeyemeyen var

halkın hangi düzeyde yaşadığı önemli vallahi bizim devlet okulunda 30 tl aidatı ödeyemeyen var
bin odalı saray halkınmış neden halk kalamıyor o zaman alsın evsizleri
neden bi millet vekili geleceği zaman bu kadar korkup önlem alıyorlar
bugun iki kadın geldi ak partıden gelmişler üye olurmusunuz dedi
işim olacakmı dedim evet ilerleyen zamanlarda iş olanaklarınız var dedi
dedim ki teyze sen müslümansın değilmi dedim evet dedi
hak yemek değil mi bu dedim siz apaçık günaha gel diyorsunuz dedim bu kıtabın neresınde var dedim suratına çarptın kapıyı

bin odalı saray halkınmış neden halk kalamıyor o zaman alsın evsizleri
neden bi millet vekili geleceği zaman bu kadar korkup önlem alıyorlar
bugun iki kadın geldi ak partıden gelmişler üye olurmusunuz dedi
işim olacakmı dedim evet ilerleyen zamanlarda iş olanaklarınız var dedi
dedim ki teyze sen müslümansın değilmi dedim evet dedi
hak yemek değil mi bu dedim siz apaçık günaha gel diyorsunuz dedim bu kıtabın neresınde var dedim suratına çarptın kapıyı
ya çok karıştı bu işler,maddiyata döndü artık kel alaka kişiyi akp de görüyorum kadınkolunda falan aştı artık maalesef böyle benim tanıdık hanım arkadaş oğlu benimle yaşıt 100 tl oğlu için 100 lira kızı için alıyor her ay,eşi belediyede 3000 bin alıyor ayda bzi almıyoruz çocuklar aynı yasta anladıysam arap olıym:KK64:

X