Cilt Bakımı Ürünleri Bepanthol Losyonu yüze kullanıyor musunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
Arkadaşlar Bepanthol losyonu yüzünüze de kullanıyor musunuz.. izlenimleriniz nelerdir, fikir verebilir misiniz..

neden yorum yokkk acaba, bepanthol losyonu cildine kullananlar da var cnm bazı sitelerde ben görmüştüm cildi rahatlattığı için ben de düşünmeye başladım, her nemlendiricinin sonu nasılsa hüsran oluyo vücut losyonu daha mantıklı geldi

Vücut için üretilmiş losyonun yağ oranı yağlı ciltler için kabus olabilir. Onlarda body yazıyordur zaten, yüze sürülmez. Zaten aynı firmanın her cilt tipi için, koruma faktörlü ve sade, hem yüz hem de vücuda kullanılabilen losyonlrı var. Onları deneyebilirsiniz.

bephantol hücre yenilediği için "en iyisi bephantol, o ünlü markalar hikaye,üstelik çok ucuz" diyen arkadaşlarım oldu ama ben denemedim.

kızlar ben kullanmaya başladım.. ayrıca kuru ciltler için, yağlı ciltler için ve çok kuru ciltler için olan çeşitleri var,
cildim karma olduğu için ben yağlı ciltler için olanını aldım, yağ oranı değil, nem oranı yüksek.. memnunum gayet güzel rahatlatıyor
ayrıca başka krem kullansam bile altına önce bepanthol losyon sürüyorum, diğer kremde daha iyi nüfuz ediyor, tam anlamıyla nemleniyorum yumuşacık oluyorum
denemeyi düşünenlere tavsiyemdir :)

ben int bakmıştım hem yüze hem cilde diye yazıyordu cilt tipi çeşitleri de var göre kullanılır diyor ben de alacam galiba sadece cilt için kullanılar kozmetiklerde hüsran nasılsa hep alerji sonu

ben int bakmıştım hem yüze hem cilde diye yazıyordu cilt tipi çeşitleri de var göre kullanılır diyor ben de alacam galiba sadece cilt için kullanılar kozmetiklerde hüsran nasılsa hep alerji sonu

bence hiçbir losyon yüze sürülmez kk'da çişten tut sperme kadar neler neler sürenler var saygı duyarım kullananlara yüz de cilt vücut da cilt el,yüz ve vucüt için yazılmıştır

Yakın arkadaşlarımdan biri kullanıyor her gün. Ben de merak edip sürmüştüm ne var bunda bu kadar diye ve aşırı derecede yağlanma dolayısıyla sivilce yapmıştı. Karmadan yağlıya dönük ve yağlı ciltlere önermem.

kullananlar var ve gayet memnunlar.bende denemeyi düşünyordum sonran vazgeçtim excpial lipo kullanyorum.memnunum.sorunlarım geçince neutrogena kullanmayı düşünyorum

normal ve yağlı ciltler için olanından var bende banyodan sonra bepanthen ile dönüşümlü yüzüme sürüyorum memnunum

ben kuru ciltler için almıştım cildimi nemlendirsin diye ama malesef çok kuruttu hiçbirşey anlamadım bu işten. ben bebe yağı kullanıyordum ama etkisi çabuk geçiyor diye daha yoğun bir nemlendirici olsun diye almıştım. satıcı bunu tavsiye etmişti ama cildim çok kurudu ve kaşındı, şimdi bile kaşınıyor.

sen yağlı olanı mı aldın? üç çeşidi var diye biliyorum...

ben de banyodan sonra yağlı olanı yüzüme sürüyorum çok rahatlatıyor bir şikayetim yok...

sanırım yüze sürülmüyor bu bende yüzüme de sürerim diye almıştım ama sivilce yaptı. ama yağlı ciltler için olanını almıştım belki de ondan.

Arkadaşlar Bepanthol losyonu yüzünüze de kullanıyor musunuz.. izlenimleriniz nelerdir, fikir verebilir misiniz..

ben roaccutane kullandığım dönem yüzüme de kullandım gayet güzel geliyo yalnız göz çevresine sürmemeye dikkat etmek lazım.şu anda ilacı bıraktıımdan ve cildim tekrar yağlanmaya başladıından sadece elime sürdüümde böle kremin elimde kalan fazlasını sürüyorum yüzüme bence bir çok kozmetik ürününden daha iyi...bi de teyzem bepanthen in merhemi değil de normal kremini sür demişti o da çok güzel geliyomuş yüze tabi tekrar sölüyorum cildin yağlıysa eser miktarda kullanmanı tavsiye ederim :)

bepanthol losyonu sadece yüzüme kullanıyorum çokta memnunum...ki cildim çok hassastır her kremi kullanamıyorum kızarıp kaşınıyor ama bepanthol de sıkıntı yaşamadım nedense

bikaç yıl önce sivilce için zoretanin kullandım (roacutanne tarzı bi ilaç) kullandığım dönemde cildimin kurumasını engelleyemedim bir türlü, dudaklarım süreklisoyuluyodu sürekli koruyucu sürmeme rağmen. sonra doktor bepanthol losyonu önerdi, o zamandan beri sürekli kullanıyorum ve çookkk memnunum.. cildim yağlı, yağlı olanını kullanıyorum ki sorunlu bir cilde sahibim çabuk tahriş olur kızarır her makyaj malzemesini kullanamam amaa bu losyon mükemmel birşey senelerdir hiçbir zararını görmedim :)

bi arkadaşımda cildiyeye gittiğinde doktor sormuş yüzüne ne krem sürüosun die,o da bepanthol diyince doktor yüze sürülmez,gözenekleri tıkar tıkar sonra gözeneklerin genişler demiş arkadaşımda korkmuş bırakmış ama kullanırken bi zarar görmemiş tabi,bende sürüyorum iyi geliyo dediğimde böyle söylemişti :) ikilemde kaldım bende şimdi,çok memnunum vücudumdada yüzümdede etkisi kokusu çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…