merhaba hanımlar :9
Yakın zamanlarda trnd'den bir paket aldım, içi bepanthol kremlerle dolu olan ve bayıııldım :) Cildinizi nemlendirmek için korkmadan başvurabileceğiniz bir ürün Başka deneyip kullananlar var mı???
Merhaba, ben bepantholü kullandım ancak yüzümde tüylenmeye sebep oldu, doktor bepantholü kesmemi söyledi ve glysolid isminde bir ürün önerdi. Şimdi onu kullanıyorum ve cildimde rahatlama olduğunu hissedebiliyorum.
merhaba hanımlar :9
Yakın zamanlarda trnd'den bir paket aldım, içi bepanthol kremlerle dolu olan ve bayıııldım :) Cildinizi nemlendirmek için korkmadan başvurabileceğiniz bir ürün Başka deneyip kullananlar var mı???
Bepantene bepantol yuz bakim urunleri degiller. Yuzunuzde bir tahris bir sikinti varsa birkac gun krem gibi yedirerek degil maske gibi bol bol o bolgeye uygulayin. Ama uzun sureli kullanmayin. Cunku bu tarz urunler cilt bakimi icin uretilmediginden hormonal veya estetik sikintilara yol aciyor olsalar dahi tesk edilmemistir. Killanma yaptigini soyleyen cok kisi var ornegin. Oyle dusunun.
bepantol yüze kullanıldığında kıllanma yapıyor diye yorumlar var ne kadar doğru bilmiyorum.Bunun yerine kuru ciltler için başka tavsiye ediceğiniz ürün varmıdır.
Ben bu sorunla karşılaşıp doktora gittigimde doktorumun bana tavsiye ettiği Glysolid markalı bir ürün var ve yurtdışında çok yaygın kullanılan bir ürün fakat Türkiyede yeniymiş bildigim kadarıyla ama internetten bulma imkanı var bilginize. İyi Günler.