Benzer meme estetiği olan var mı? Yardım

LookingFor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
2
1
1
27
Merhaba, 28 yaşımdayım bu zamana kadar mememden iyi huylu tümörler ve fibroadenomlar sebebiyle 4 defa ameliyat oldum. Daha da olacağım gibi duruyor ama çok yıprandım yara bere içindeyim. Memenin içinin boşaltılıp protez takıldığını duydum, düzenli görüştüğüm 2 doktor var biri kesinlikle bosaltmaya karşı digeri daha sıcak bakıyor.
Sorum şu daha önce bu süreci yasayan ya da cevresinde yaşamış olan biri var mı? Süreç nasil ilerliyor? Çok detayli bilgi almak istiyorum bunun için plastik cerrah mı gezmem lazim, Ankaradayim önerdiğiniz bir doktor var mıdır?

Geçmiş olsun, detaylı bilgim yok ancak meme boşaltılıp silikon konacaksa ameliyata hem genel cerrah hem plastik cerrahın girmesi lazım. Bu durumunuz için öncelikle meme cerrahisi üzerine uzmanlaşmış bir genel cerrah ile görüşüp ona göre yolunuzu çizin. Ben meme ca tanısı aldığım dönemde Ankara da Sancar Bayar a gitmiştim, tavsiye ederim.

Geçmiş olsun, detaylı bilgim yok ancak meme boşaltılıp silikon konacaksa ameliyata hem genel cerrah hem plastik cerrahın girmesi lazım. Bu durumunuz için öncelikle meme cerrahisi üzerine uzmanlaşmış bir genel cerrah ile görüşüp ona göre yolunuzu çizin. Ben meme ca tanısı aldığım dönemde Ankara da Sancar Bayar a gitmiştim, tavsiye ederim.
Sancar bayar'in özel klinigi var galiba degil mi size de çok geçmiş olsun

Sancar bayar'in özel klinigi var galiba degil mi size de çok geçmiş olsun
evet özel muayenehanesi var, ameliyatlarınıda özelde yapıyor bildiğim kadarıyla.

Back
X