C cgdm52 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2011 91 0 8 Mart 2011 Konu Sahibi cgdm52 #1 Kızlar bende benzamycin kullanıyorum çok iyi geldi bana. 2 gün içinde etkisini gösterdi ertesi gün yüze bi canlılık geliyo sonra yavaş yavaş kuruyo ve dökülüyo sivilceler iz felan da bırakmıyo. Benim sivilcelerim çok azaldı. Tavsiye ederim..
Kızlar bende benzamycin kullanıyorum çok iyi geldi bana. 2 gün içinde etkisini gösterdi ertesi gün yüze bi canlılık geliyo sonra yavaş yavaş kuruyo ve dökülüyo sivilceler iz felan da bırakmıyo. Benim sivilcelerim çok azaldı. Tavsiye ederim..
M mespita Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2010 27 0 9 Mart 2011 Konu Sahibi cgdm52 #2 Ben de daha önceden kullanmıştım ama bıraktıktan 1 ay sonra tekrardan başlamıştı... Her bünye farklıdır ve inş sen de kalıcı olur
Ben de daha önceden kullanmıştım ama bıraktıktan 1 ay sonra tekrardan başlamıştı... Her bünye farklıdır ve inş sen de kalıcı olur
A angels38 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2010 13 0 9 Mart 2011 Konu Sahibi cgdm52 #3 bunu sakın erkek arkadaşlarınız kullanmasın? köse yapıyormuş, arkadaşım çok şikayetçi haberiniz olsun.
bunu sakın erkek arkadaşlarınız kullanmasın? köse yapıyormuş, arkadaşım çok şikayetçi haberiniz olsun.
C cgdm52 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2011 91 0 9 Mart 2011 Konu Sahibi cgdm52 #4 mespita .!.: Ben de daha önceden kullanmıştım ama bıraktıktan 1 ay sonra tekrardan başlamıştı... Her bünye farklıdır ve inş sen de kalıcı olur Genişletmek için tıkla... Evet tekrar baslıyo ama oncekıne gore daha azz cıkıyo
mespita .!.: Ben de daha önceden kullanmıştım ama bıraktıktan 1 ay sonra tekrardan başlamıştı... Her bünye farklıdır ve inş sen de kalıcı olur Genişletmek için tıkla... Evet tekrar baslıyo ama oncekıne gore daha azz cıkıyo
BirazMutluluk Guru Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2008 213 21 13 Mart 2011 Konu Sahibi cgdm52 #5 ben omuzlarımdaki sivilcelerden benzamycin ile kurtulmuştum.benzamycin piyasadaki en etkili akne ilacı.
ben omuzlarımdaki sivilcelerden benzamycin ile kurtulmuştum.benzamycin piyasadaki en etkili akne ilacı.
C cgdm52 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2011 91 0 13 Mart 2011 Konu Sahibi cgdm52 #6 hapyymoon .!.: ben omuzlarımdaki sivilcelerden benzamycin ile kurtulmuştum.benzamycin piyasadaki en etkili akne ilacı. Genişletmek için tıkla... Bencedee. Kısa zamanda etkili bir ilaçç..
hapyymoon .!.: ben omuzlarımdaki sivilcelerden benzamycin ile kurtulmuştum.benzamycin piyasadaki en etkili akne ilacı. Genişletmek için tıkla... Bencedee. Kısa zamanda etkili bir ilaçç..