benmi tuhafım

ozctkks

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
22
1
286
İzmir
merhabalar ilk eşim vefat ettikten sonra ikinci evliliğimi yaptım .benim kızım var.eşimde oğlu 1 yaşında iken ayrılmış.çocuk şu an 14 yaşında .sürekli cuma gelip pazartesi gidiyor.tatillerde bizde.yani sürekli görüyor oğlunu.konuya gelince 7 yıllık evliğim bana bir hafta sonunu ayırıp benle başbaşa tatil yapmadı .oğlanı bırakamam diyor.14 yaşında ergenliğe giriş yapan çocukla sürekli el ele ,sarmaş dolaş geziyorlar.evde misafirlikte dip dibe oturup el kol hareketleri ,sabah yataktan kalkar kalkmaz hemen oğlunun yanına gidip yatıyor.orasını burasını cimciriyor.oğlan babasının üstüne çıkıp yatıyor.tatil başladığından beri her sabah birlikte dükkana gidiyorlar tüm gün başbaşa birlikteler ama eve gelince asla biz başbaşa oturup konuşamıyoruz yatana kadar oğlan dibimizde.bende hiçbirşey konuşmuyorum artık.(cinsellik 18 hazırandan beri 1 kere oda oğlan dedesinle balığa gitti).benim kızımla ilişkim böyle vıcık vıcık değil ,asla başımızı beklemez .ben söyleyince sen kıskançsın diyor ama gerçekten abartmıyorum fazlası bile var.sorun bendemi gerçekten

Sizin anlattıklarınızın penceresinden bakınca, siz haksız değilsiniz. Ama bu sizin sübjektif pencereniz. Doğru yargıya varabilmek için, mutlak eşinizin de penceresinden bakabilmek lazımdır. Ama dediğiniz gibi, 14 yaşında bir delikanlı babası ile el ele geziyorsa, babasının üstüne çıkıp yatıyorsa, sıkıntı vardı.
Tüm sübjektiviteyi bir kenara bırakalım, belli ki eşiniz dengeyi sağlayamamış. Bir aile terapistine başvurmanız doğru olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…