zinal evli mutlu ve çocuksuz :( Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2008 504 1 31 Temmuz 2008 Konu Sahibi zinal #21 inşallah bitanem ama bu ayı bekleyecem he bırakmayacagım tedavimi tabiki bulana kadar herşeyi deneyecegim denemeliyimde zorundayız ama hepimiz biliyorum ki dünyanın en tatlı hamişleri olacagız
inşallah bitanem ama bu ayı bekleyecem he bırakmayacagım tedavimi tabiki bulana kadar herşeyi deneyecegim denemeliyimde zorundayız ama hepimiz biliyorum ki dünyanın en tatlı hamişleri olacagız
NaZaR_BoNCuGu Güneş topla benim için! Kayıtlı Üye 8 Aralık 2007 930 18 31 Temmuz 2008 Konu Sahibi zinal #22 insallah canim insallah yuce rabbim bize en guzel bebisleri vericekki bizim sabrimizi deniyo baksana demekki neymis ASLA VAZGECMIYCEZ!!!! guzel haberlerini bekliyorum insallah canim a.s.
insallah canim insallah yuce rabbim bize en guzel bebisleri vericekki bizim sabrimizi deniyo baksana demekki neymis ASLA VAZGECMIYCEZ!!!! guzel haberlerini bekliyorum insallah canim a.s.
zinal evli mutlu ve çocuksuz :( Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2008 504 1 31 Temmuz 2008 Konu Sahibi zinal #23 saol bitanem inşallah bizrbirimizin güzel haberlerini almak mutlu edecek