benlerimi aldırıcam yardımcı olabilir misiniz?

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
benlerini aldıran arkadaşlara 1 2 sorum olcaktı :)
öğrendiğime göre yüzde kırmızı iz kalıyormuş. 3 4 aya kadar geçer mi?
ssk ile aldırıncaa maaşdan ne kadar kesiyolar biliyo musunuz?
anadolu yakasında devlet hastanesinde aldırcam ama bi bilgim yok önereceğiniz bi yer var mı? ;şimdiden çooook teşekkür ederim :)

yardımcı olur mu bılmıyorum ama bende de aynı sorun var, lazerle aldırmak için plastık cerrasıne gıttım deneme amaclı kolumdakı 2 tane bene uyguladı lazerı ve 4-5 ay oldu hala izi gecmedı.... pembe renklı, sivılce seklınde bı iz kalıyor tabı yuzde nasıl bır leke kalır bılmıyorum

Canim bende kulagimin onundekii aldirdim, lazerle yakti, kesip aldiktan sonra, 4 yil oldu,ilk 2 sene kirmizi renkteydi o iz,son 2 yildirda ten rengine daha yakin ama elbette ayni renk degil ve lazerle yakilan yer cilt yuzeyinden daha icerde ,daha gomuk duruyor ,yakilmamis cilde oranla ama tabi benin buklugu ve derinligide faktordur saniyorum, benim ki hamilelik hormonlariyla ciddi anlamda buyumus ve genislemisti, ancak doktor istersen lazerle yakmamayim, dikis atayim, minik bi kesi izi dursun demisti , iyi ki kabl etmemisim, hic degilse fondotenle falan daha normal duruyor..

peki benm napmamı önerirsinzz. ben hiç lazer düşünmedim. kestircem ama dikiş attrmıcam diye planladım

ben hiç lazer düşünmedim.
ya bi de ssk da aldırcam.maaştan ne kadar kesilir biliyo musunuzzz

senın benlerın et benı mı leke seklınde mı? benımkı leke seklındeydı.. benım gttıgım doktor deneme amaclı oldugu için para almadı gercı ben özelde yaptırdım ama..

Özelde aldırırsan para ödersin ama devlet hastanesinde aldırırsan ödemezsin. ben de 2 ay önce karnımdan 2 tane aldırdım. dikiş atılmıştı dikiş izi geçecek gibi görünüyor şu an pembe renk. benim tavsiyem; lazerle aldırma. ben tam olarak çıkarılamadığı için ilerde problem oluyormuş, doktor sitesinde bi dermatolog öyle cevap yazmıştı. yine de sen bilirsin.

Hayır kesmiyorlar ben 2 ay önce aldırdım hiçbir ücret ödemedim, üstelik araştırma hastanesi. gidip bi sor istersen. bence artık kışı beklesen iyi olur, güneş görmemesi lazım.

Son düzenleme:
X