Benlerime bi zm:((

astrogirl

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
59
22
Arkadaşlar yüzümde benler çıkmaya başladı ama et beni şeklinde değil.. normalde vardı ama hiç sorun yapmıyodum bi sabah aynaya baktım birgün içinde çenemde ben çıkmış birkaç gün sonra yanağımda bir tane daha doktora gittim expigment verdi bir kaç ay sürdüm ama hiç bi faydasını göremedim ve daha sürmedim.daha sonra yanağımda kahverengi lekeler çıkmaya başladı sonrada rengi koyulaşıp bene dönüştü artık sabah aynaya bakmak istemiyorum her hergün bi ben çıkıyor bu gidişler yüzüm benden görülmüycek 10 tane oldu iki gün önce cildiyeciye yine gittim ilgilenmedi bile doktor doğal yöntem arıyorum artık nolur bildiğiniz kür maske gibi şeyler varsa yazın lütfennnn:KK43:(

benim de yüzümde çok ben var artık rahatsız ediyo onlar beni. doktora gittiğimde sadece güldü. bunların bi çaresi var mı ya

tatlım benim senelerdir var..yüzümdekiler o kadar çoğaldılar ve büyüdüler ki anlatamam..rahatsız oluyorum artık ,aldırmaya karar verdim..çok araştırdım kanser riskini falan..doktora gidip muayene oldum.. gel alalım dedim..lazerle yakıcak.para biriktirip aldırıcam hemen

bu arada herhangi bi kür ya da maske benleri yok edemez..bunu da söyliyim canım..çünkü ben fazlasıyla bu konunun üstüne gittim,araştırdım.. aldırmaktan başka çaresi yok.benimkiler seninkilerden daha fazla..

Ben de aynı dertten muzdaribim.

on41 nerede tedavi olacaksın beni billendirirmisin bu konuda.Gerçekten çok sevinirim.Yüzümdeki beleri gördükçe sinirlerim bozuluyor.

kızlar benimde yüzümde benler var bunun için cildiyeye gittim. "kanser riski taşımıyor bu yüzden kendi paranla plastik cerrahiden aldırman lazım." dedi "ancak aldırmanı tavsiye etmem. alındıkktan sonra izi kalıyor" dedi. ben de bunun izerine araştırdım ve iki krem buldum. ancak denemedim. biri eczane ürünü SuperChistotel Çinko ile aktiv Zn diye bir damla. diğeri de amerikadan getirtildiği idaa edilen bir krem MOLE WART AND SKıN REMOVER. gittigidiyor sitesinde satılıyor.
işe yarar mı veya hangisi daha faydalı olur bilemiyorum, denemek lazım...:sm_confused:

off bende de çok var ben ve yeni çıkmaya başladılar geçen sene güneşin altında çok durmuştum hem de krem falan da kullanmadan o yüzden çıktılar galiba küçük leke şeklinde çıkıyo sonra büyüyo ve ben oluyo ben doktora falan gitmedim ilerde aldırmayı düşünüyorum

çaresi yok ya aldırıcaksın ya da onlarla yaşamayı biliceksin
ama mutlaka güneş kremi kullan doktor bana bakkala giderken bile kullan demişti

X