• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi / Brad Pitt & Cate Blanchett

abartıldığı kadar iyi bi film değil, hatta kötü... bi sürü mantık hatası var. konu süper ama daha iyi yapılabilirdi

bradd her haliylee güzell eminimmki onunn cesedii bilee yakışıklı olurr hastayımm bu adama
neyse filme gelincee izledim tek soluklaa konu süperdii amaa tek mantık hatası bulduğm yerr beden nasıll küçülürr koskoca adamınn bebek gibi olmasıı
ama etkileyici birr aşktııı

çok beğendiğim,çıkışta ağladığım bir film
bana göre ağlayabildiğim film iyi filmdir

ya da çok gülebildiğim

kesinlikle pek çok oskarı hakediyor

arkadaşlar fıkırlerınıze saygı duyuyorum. ama ben hıç begenmedım. uyuyacaktım zor dayandım. guzel bır konu ama işleyememişler. yanı adamın hıkayesı çok ılgınç ama hayatı cok sıkıcı. ben daha renklı bır hayat surmesını beklerdım. sevemedım

bu film cidden hoştu bence...hep bildigimiz türden degil farklı işte ne güzel kaydirigubbakcemile2

konusu çok ilginç ve güzeldi ama biraz uzadı sanki.yinede mutlaka izlenmesi gereken bir film bence :1rolleyes:

Brad Pitt gibi genç kızların sevgilisi modundaki oyunculardan, şarkıcılardan vs. pek haz etmiyorum, ön yargı ile bakıyorum. Brad Pitt'in oyunculuğuna ilk kez bu film ile hayran kaldım. Gözümde o moddan çıktı artık.=)

Brad Pitt gibi genç kızların sevgilisi modundaki oyunculardan, şarkıcılardan vs. pek haz etmiyorum, ön yargı ile bakıyorum. Brad Pitt'in oyunculuğuna ilk kez bu film ile hayran kaldım. Gözümde o moddan çıktı artık.=)

Brad Pitt aslında genç kızların sevgilisi modunda bir oyuncu değil ama adam karizma ister istemez genç kızların sevgilisi oluyor :p Çok farklı rollerde yer alıyor ve iyi bir oyuncu :)

12 Monkeys, Snact, Fight Club,Burn After Reading ede bir göz at derim canım . önyargını tamamen kırabilirsin :)

Back
X