• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benjamin BUTTON

film süperdi beni en çok etkileyen kısım benjamin button un öldüğü sahneydi hala aklıma geldikçe bi garip oluyorum

hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biriydi.kocişimle beraber izledik.ewewt film uzundu ,ama hep şimdi ne olacak sorusu sorduruyordu seyirciye.kesinlikle izlenmesi gereken bir film .aşkı o kadar güzel işlemişlerki çok ağladım sonuna yaaaaaaaaaaaaa...haftalarca film hakında konuştuk halada lafı açıldıkça konuşuyoruz.süper bir filmdi !!!...-tatlicadiarzu-

Senaryoyu çok beğendim, çok orijinal. Fakat keşke Cate Blanchett yerine başka biri oynasaymış. Kadının oyunculuğuna diyecek lafım yok ama soğuk görüntüsü, Brad Pitt'in yanında uyumsuz, rahatsız edici geldi gözüme.

Senaryoyu çok beğendim, çok orijinal. Fakat keşke Cate Blanchett yerine başka biri oynasaymış. Kadının oyunculuğuna diyecek lafım yok ama soğuk görüntüsü, Brad Pitt'in yanında uyumsuz, rahatsız edici geldi gözüme.

zaten film de o karakterin görüntüsünün soğuk olması gerekliydi...uzun bi müddet aşkıyla mücadele etti uzak durmaya çalışarak gerçi öyle bi adama daha ne kadar uzak durabilirdikisengözlerimebaksanab...bence gerek makyajı gerek bu mizacıyla
cate blanchett çok doğru bi seçim olmuş...
bende filmi iki kez sinmada izledim ve her seferinde daha da beğenip etkilendim...
hayatı ve aşkı çok farklı şekilde sorgulan bi film...
açıkçası brad pittt de hem oyunculuğunda hem de yakışıklılığında:kedi: zirve yapmış...zemuszemus

Tamam itiraf ediyorum rolü bana vermedikleri için kıskandım. naniknanik Bu kadına Galadriel rolünden beri gıcığım zaten :) Şaka bir yana, Blanchett'in tipi bana itici geliyor. O rolde gerektiğinde hem aşırı seksi, gerektiğinde de soğuk ve ulaşılmaz görünebilmeyi başarabilen biri oynamalıydı bence. Örneğin Monnica Belluci. Bu da benim görüşüm =)

ne kadar kötü olursa olsun asla çok geç değildir..
kim olmak istersen olabilirsin.. zamanı yok..
ne zaman istersen başlayabilirsin
değişebilir ya da aynı kalabilirsin.. kuralı yok..
zamanı en iyi şekilde kullanabiliriz
umarım sen kullanabilirsin..
umarım seni mutlu eden şeylerle karşılaşırsın
umarım hiç hissetmediğin şeyler hissedersin
umarım farklı bakış açısından insanlarla tanışırsın
umarım yaşadığın hayatla gurur duyarsın, ve eğer duymazsan
umarım baştan başlamak için gereken güce sahip olursun...
tuhaf benjamin:asigim:

umarım kimsenin kimse üzerinde davranış rahatlığı olmaz..
umarım özgün bir yaşam için anahtar yalnızca bizde olur..
umarım yaşam bütünlüğünün ayrıntılarda ki gizi hep giz kalır..
nedenlerimiz çözümlerimiz olur umarım..
akasya..

Tamam itiraf ediyorum rolü bana vermedikleri için kıskandım. naniknanik Bu kadına Galadriel rolünden beri gıcığım zaten :) Şaka bir yana, Blanchett'in tipi bana itici geliyor. O rolde gerektiğinde hem aşırı seksi, gerektiğinde de soğuk ve ulaşılmaz görünebilmeyi başarabilen biri oynamalıydı bence. Örneğin Monnica Belluci. Bu da benim görüşüm =)

hımm bende aslına bakarsan bu film öncesinde bu kadından pek hoşlanmazdım hep itici gelirdi tamam sen kadar gıcık değildim amasengözlerimebaksanab bu filmde hoşuma gitti ama sadece rolünden dolayı...yakıştırdım filme...
bu rol için eğer aşırı seksi,gerektiğinde de soğuk ve ulaşılmaz olarak düşünürsek benimde gönlümden de keira knightley geçerdi...:kedi:opuyorumnanaktan

süper bir film konusu,oyuncular hepsi birbirinden şahaneydiopuyorumnanaktan

ızlenmesi gereken hatta izlemeyenlerin kınanması gereken bir film :))) Her konuda inanılmaz bir efor sarfedilmiş. Makyajından senaryosuna tekniğinden oyuncusuna kadar. Özellikle kıza arabanın çarptığı sahneyi anlattığı zaman bu film için ne kadar emek verilmiş anlaşılıyor...

dün akşam izledim.. harikaydi..
daisyinin kızı carolineye gerçek babasinin benjamin button olduğu sölemesi duygusaydi..
adam kızınin çocuk olduğu halde kendisinin baba demesinden korktuğu için kaçmasiydi.. baya baya etkilendim:)
o saat olmasaydi benyamin genç olarak doğarmiydi...
peki yaşamı tam ters olabilirmiydi..
peki saat benyaminin geriye dönüşümü ruhunun ileriye gitmesi mantıklı mıydı?
o görme engelli adam oğlunun geri gelmesi için yapılmış.. ne bilim.
karisinin thomas buttonun karisi olmasi.. thomas buttonun saati yapan adamin oğlu olduğu benjamin buttonun o adam olduğu düşünmesi... tam ters oluyor demi filmin başlarda dikkatlice izle bakin..

Back
X