Benimseyemediğim evimde kendi çapında bikaç değişiklik

Geçen hafta mobilyalarımızı almaya çıktığımızda son dakikaya kadar bu yemek odası takımını alıyorduk fil dişi :D ben ilk başta masadada vardı sehpada olan detay bişeye benzetemedim satış danışmanı atladı hemen fil dişi diye ben bu takımı çok beğendim fakat çok pahalıydı aynı sizin gibi bench istiyoduk bence eviniz harika bu arada resimlerden 2sinde dikkatimi çekti benim almak üzere olduğum sanırım L koltuk sizin evdede var :D onunda resmini çekebilirmisiniz oda rapsodi sanırım birde nasıl rahatmı kullanışlımı ?
Buarada eviniz tamda benim istediğim gibi gerçekten çok şık mobilyalar özellikle buarada o berjerin arkasındaki çiçeğe bayıllldımmmm bayılllldııımmmmmmm sakın kaldırma onu ordan

Son düzenleme:
Geçen hafta mobilyalarımızı almaya çıktığımızda son dakikaya kadar bu yemek odası takımını alıyorduk fil dişi :D ben ilk başta masadada vardı sehpada olan detay bişeye benzetemedim satış danışmanı atladı hemen fil dişi diye ben bu takımı çok beğendim fakat çok pahalıydı aynı sizin gibi bench istiyoduk bence eviniz harika bu arada resimlerden 2sinde dikkatimi çekti benim almak üzere olduğum sanırım L koltuk sizin evdede var :D onunda resmini çekebilirmisiniz oda rapsodi sanırım birde nasıl rahatmı kullanışlımı ?
Buarada eviniz tamda benim istediğim gibi gerçekten çok şık mobilyalar özellikle buarada o berjerin arkasındaki çiçeğe bayıllldımmmm bayılllldııımmmmmmm sakın kaldırma onu ordan

Benim takımımın sehpası yoktu, başka bir takımın sehpasını ekledim ben.
Benimkinin adı fildişi değildi moon'du yanılmıyorsam firmaya göre değişiklik gösterebilir tabi. Ben bulunduğum ilde sadece 1 yerde rastlamıştım bu mobilyaya,ben aldıktan sonra üretimide kestiler zaten :) Nekadar fiyat biçtiler size merak ettim.

Köşe koltuğumu bende çok beğenerek aldım, eğer sadece oturma için kullanacaksanız çok memnunum, ama biz bazen üzerinde yatmak zorunda kalıyoruz dikişli ve bombeli olmasından dolayı pek rahat olmuyor. Ama onun dışında seviyorum koltuğumuda.

Benim takımımın sehpası yoktu, başka bir takımın sehpasını ekledim ben.
Benimkinin adı fildişi değildi moon'du yanılmıyorsam firmaya göre değişiklik gösterebilir tabi. Ben bulunduğum ilde sadece 1 yerde rastlamıştım bu mobilyaya,ben aldıktan sonra üretimide kestiler zaten :) Nekadar fiyat biçtiler size merak ettim.

Köşe koltuğumu bende çok beğenerek aldım, eğer sadece oturma için kullanacaksanız çok memnunum, ama biz bazen üzerinde yatmak zorunda kalıyoruz dikişli ve bombeli olmasından dolayı pek rahat olmuyor. Ama onun dışında seviyorum koltuğumuda.

Yemek masası mobenzi mobilyada gördük beşevlerde :) Başkada bir yerde yok zaten yokkk fil dişi derken adam o şekilde o beyaz çıkıntıyı göstererk fil dişi diye açıklama yaptı :D evett moon diye geçiyor hatta aynı detay yemek masasındada var ama sanırım siz çıkartmışsının bence takın :34: çok daha havalı birde o örtüleri kaldırın derim bu tarz modern takımlara ötüler fazla geliyor bence biz 1 üçlü koltuk 2 tekli yemek masası sandalye ve bench 7600 tl dedi sonra zaten yıldız mobilyadan aldık ama o mağazada apayrı bir hava vardı satış danışmanı sedat bey dahi çok kaliteydi ahşap ağırlıklı normalde ben mobilyada beyaz düşkünüyüm ama o mağazan çıktıktan sonra bana beyaz çok çiğ geldi buarada mobilyan hangi marka ? L koltuk canım eğer rapsodiyse yatak olanındanmı aldın bazalı olan yoksa pufla yatak olanınımı aldın

Yemek masası mobenzi mobilyada gördük beşevlerde :) Başkada bir yerde yok zaten yokkk fil dişi derken adam o şekilde o beyaz çıkıntıyı göstererk fil dişi diye açıklama yaptı :D evett moon diye geçiyor hatta aynı detay yemek masasındada var ama sanırım siz çıkartmışsının bence takın :34: çok daha havalı birde o örtüleri kaldırın derim bu tarz modern takımlara ötüler fazla geliyor bence biz 1 üçlü koltuk 2 tekli yemek masası sandalye ve bench 7600 tl dedi sonra zaten yıldız mobilyadan aldık ama o mağazada apayrı bir hava vardı satış danışmanı sedat bey dahi çok kaliteydi ahşap ağırlıklı normalde ben mobilyada beyaz düşkünüyüm ama o mağazan çıktıktan sonra bana beyaz çok çiğ geldi buarada mobilyan hangi marka ? L koltuk canım eğer rapsodiyse yatak olanındanmı aldın bazalı olan yoksa pufla yatak olanınımı aldın

Rapsodi değil canım, mobilyamda gümüş mobilya, köşemde. Bazalı değil, pufla yatak oluyor.

Sizin dediğiniz takım şu ekteki olmalı. Benim sehpam bu takımın, o çıkıntı o yüzden. Mobilyam yani masa konsol gümüşlük kendi başına bi takım. Başka bi aparatı yoktu üstünde.

Yanılmıyorsam şayet biz, masa konsol gümüşlük sehpa ve yatak odası takımını 17 bine almıştık. Koltuklar hariç. Salon koltuklarıda 3,000 di. Kaynanam ödediği için toplam fiyattanemin değilim ama. :32:

Eklenmemiş canım şuan ekledim

Eklentiler

• $adsýz.webp
    $adsýz.webp
    23 KB · Görüntüleme: 115
Eklenmemiş canım şuan ekledim

http://www.mobenzi.com.tr/#!/portfolio-view/cone-yemek-takimi-2 bu linktede bizim beğendiğimz var ahahah adam birde bahsederken yok hiç bir yerde bulamassınız diyoduu hihihihihi :D buuudaaa L koltuk $CAM01430.webp buda rapsodi biz puh istemedik bize 2.400 tl peşin olarak fiyat biçtiler siz ne kadara aldınız peki :7:

Buarada kuzum şimdi gümüş mobilyadaki ürünlere baktımda hepsi ordakilerle aynı hele o cibindirikli yatak odası :D

http://www.mobenzi.com.tr/#!/portfolio-view/cone-yemek-takimi-2 bu linktede bizim beğendiğimz var ahahah adam birde bahsederken yok hiç bir yerde bulamassınız diyoduu hihihihihi :D buuudaaa L koltuk Eki Görüntüle 946344 buda rapsodi biz puh istemedik bize 2.400 tl peşin olarak fiyat biçtiler siz ne kadara aldınız peki :7:

Koltuk birebir aynı değil ama evet çok benziyo. 3000 di 2500 e aldık canım.

Koltuk birebir aynı değil ama evet çok benziyo. 3000 di 2500 e aldık canım.

EE süper içinde pufta var gidelim bakalım bari nakit fiyatımıydı buarada şu kınalığınıza yorum yaptım ben onada bi bakıverin sizde burdasınız nasılsa eğer olursa ben ona talibim :D

Hatta sitenin arka fonunda direkt benim takım var :)

Valla canımcım evin çok güzel çok modern her ne sebeple olursa olsun eski evini özlüyo olabilirsin ama önemli olan huzur bunu unutma Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin belliki çook zevkli hatunsun :nazar:

EE süper içinde pufta var gidelim bakalım bari nakit fiyatımıydı buarada şu kınalığınıza yorum yaptım ben onada bi bakıverin sizde burdasınız nasılsa eğer olursa ben ona talibim :D

Yok canım taksitli fiyatıydı ama kaç taksit bilmiyorum. Onuda benim annem almıştıda :1:
Bak derim gümüş mobilyada çok kaliteli bu yıl çok tarz mobilyalar getirmişti sadece vitrinden gördüğüm kadarıyla.

Dur bakıyorum. Sende bursada yaşıyorsun ne güzel.

Yok canım taksitli fiyatıydı ama kaç taksit bilmiyorum. Onuda benim annem almıştıda :1:
Bak derim gümüş mobilyada çok kaliteli bu yıl çok tarz mobilyalar getirmişti sadece vitrinden gördüğüm kadarıyla.

Dur bakıyorum. Sende bursada yaşıyorsun ne güzel.

Evvettt Bursam gibisi varmı ki :) Kesinlikle bakacağım karta taksitmi yapıyo sadece yoksa açık hesapta varmı ? nakite ozaman biz onu baya düşüttürürüz :16:

Eşyalarınız çok tarz . Çok zevkli bir bayansınız bence hiç kendinize dert etmeyin . Eviniz eşyaları gölgelemiş. Aynı şeyi bende yaşadım. Kendi evim çok dar ve kalite olarak 2. sınıf bir evdi eşyalarım o kadar kötü duruyorduki tam ben eşyaları atmaya karar vermişken evi değiştirdik. Çok geniş ve daha lüks bir eve geçtik . Değiştirmeye kalktığım o eşyalarım sanki yeni alınmışcasına yakıştılar . Bence hiç üzülmeyin

Esyaların çok güzel tek takıldıgım yer masanın orası çok karışık geldi koltuklarla çok dip dibe sanırım odanın şeklinden kaynaklanıyor...

Back
X