Benimseyemediğim evimde kendi çapında bikaç değişiklik

LolaBunnyy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
933
110
23
35
Diğer
Merhaba hanımlar. Bikaç gün önce ben bu evi benimseyemiyorum diye bi konu açmıştım.
Şuan köklü değişiklikler kapı değiştirmek, yenilemek yapamayacağım için eve aksesuarlarla daha hoş bir görünüm katmaya karar verdim.
Henüz yeni birşeyler almaya fırsatım olmadı, işe evdeki aksesuarların yerleriyle oynayarak başladım. Bence işe yaradı. Bakalım siz nasıl bulacaksınız.

Mesela oturma odamdaki bu köşenin bukadar boş oluşu çok gözüme batıyordu. Ahşap aksesuarımı beğenmeyenler olmuştu ama ben bu halini çok sevdim

Eklentiler

• $eski köþe.webp
    $eski köþe.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 552
  • $yeni köþe 2.webp
    $yeni köþe 2.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 475
  • $yeni köþe.webp
    $yeni köþe.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 439
  • $DSC00090.webp
    $DSC00090.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 461
Salonumada bi göz atalım...
İlk 3 fotoğraf eski hali diğerleri yeni hali...

Eklentiler

• $eski sehpa.webp
    $eski sehpa.webp
    13 KB · Görüntüleme: 539
  • $eski konsol.webp
    $eski konsol.webp
    10 KB · Görüntüleme: 557
  • $eski görünüm.webp
    $eski görünüm.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 507
  • $sehpe yeni.webp
    $sehpe yeni.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 416
  • $konsol yeni g.webp
    $konsol yeni g.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 423
  • $masa yeni yakýn.webp
    $masa yeni yakýn.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 426
  • $masa yeni u.webp
    $masa yeni u.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 427
  • $geniþ görünüm 1.webp
    $geniþ görünüm 1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 429
  • $geniþ görünüm 2-002.webp
    $geniþ görünüm 2-002.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 489
Daha değiştirek istediğim çok şey var. Mesela ilk hedefim oturma odamdaki tvnin altına englısh homede beğendiğim gazetelği almak.
Sonrada duvarlarıma renklş hoş çerçeve ve tablolar asmak.

Ancak karar veremediğim bir konu var. Fikirlerinizede açığım.
Masa üstğne ve sehpanın üzerine eve romantik bir hava katacak dökümlü renkli örtüler düşünüyorum ama nasıl bişey olabilir bilmiyorum.
Ve tabiki goblen kırlentlerde aklımda.
Şimdilik bukadar arkadaşlar...

bende aynı şekilde salonumu değiştirmek istiyorum fakat hiç değişmiyor 2 şekle giriyor başkada değişmiyor ben oturma odası kullanmıyorum salonumuzu kullanıyoruz o nedenle çok sık değişikliğe ihtiyaç duyuyoruz :)) senin değişikliklerinde oldukça iyi bi süre idare edersin sıkıldığında yeni bi değişim daha :34:

Daha değiştirek istediğim çok şey var. Mesela ilk hedefim oturma odamdaki tvnin altına englısh homede beğendiğim gazetelği almak.
Sonrada duvarlarıma renklş hoş çerçeve ve tablolar asmak.

Ancak karar veremediğim bir konu var. Fikirlerinizede açığım.
Masa üstğne ve sehpanın üzerine eve romantik bir hava katacak dökümlü renkli örtüler düşünüyorum ama nasıl bişey olabilir bilmiyorum.
Ve tabiki goblen kırlentlerde aklımda.
Şimdilik bukadar arkadaşlar...

Burasıda banyom. Sırada mutfak var :) Banyom içinde romantik bişeyler düşünüyorum.Şuan ki hali çok alelade :/ Mumlar, pembeli bi banyo takımı gibi..

Eklentiler

• $DSC00070-001.webp
    $DSC00070-001.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 416
  • $DSC00066-001.webp
    $DSC00066-001.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 419
  • $DSC00067-001.webp
    $DSC00067-001.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 420
  • $DSC00069-001.webp
    $DSC00069-001.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 418
  • $DSC00064.webp
    $DSC00064.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 413
bende aynı şekilde salonumu değiştirmek istiyorum fakat hiç değişmiyor 2 şekle giriyor başkada değişmiyor ben oturma odası kullanmıyorum salonumuzu kullanıyoruz o nedenle çok sık değişikliğe ihtiyaç duyuyoruz :)) senin değişikliklerinde oldukça iyi bi süre idare edersin sıkıldığında yeni bi değişim daha :34:

Evet canım. Özellikle oturma odamın çehresi değişti.
Bende mobilyaların yerleriyle oynayamıyorum malesef yerim çok kısıtlı çünkü.
Aklımda bikaç şey daha var, yaptığımda çok daha hoş olacak eminim :)

Evet canım. Özellikle oturma odamın çehresi değişti.
Bende mobilyaların yerleriyle oynayamıyorum malesef yerim çok kısıtlı çünkü.
Aklımda bikaç şey daha var, yaptığımda çok daha hoş olacak eminim :)

arada şart haline geliyor bu tarz değişimler :) bende bi süre var onun geçmesini bekliyorum o geçince girişicem evimin içine... ah o duraklama dönemlerimiz yok mu :50:

bence salona romantik dediğin o aksesuarları alma çünkü salonun oldukça modern çok alakasız duracaktır. bu hali oldukça güzel ve şık. o renkli objeler de çok yakışmış. çerçeve vs istiyorsan modern olmalısın salona. ama banyo olur dediğin gibi. pembe banyo takımı şık bir paspas takımı yine güllü falan yakışır yani.

bence salona romantik dediğin o aksesuarları alma çünkü salonun oldukça modern çok alakasız duracaktır. bu hali oldukça güzel ve şık. o renkli objeler de çok yakışmış. çerçeve vs istiyorsan modern olmalısın salona. ama banyo olur dediğin gibi. pembe banyo takımı şık bir paspas takımı yine güllü falan yakışır yani.

Uyarınız için teşekkürler. Bende emin olamamıştım açıkçası.
Ama farklı bişeyler uygulamak istiyorum evimde. İçine girildiği zaman sade ama dolu dolu görünsün, ferah bi ev olsun istiyorum. aslında bunun için 4-5 parça bişeye ihtiyacım var. Salonum ve oturma odam için. Boş 2 duvarım var birine düğün fotoğrafımı asmak istiyorum diğer duvarada şık bi tablo. İki kapının arasınada çoklu bi çerçeve.
Evet evim eski ama eşyalarımı bende çok beğeniyorum. Neden daha şık bi ev olmasın ki...
Önerilere de açığım.
Teşekkür ederim.

mesela hangi çerçeve daha çok yakışır evime. Ahşap çerçeve evet evime çok uygun ama tekdüzeleştirmez mi? Ben birazdaha hareket gelsin ama eğreltide kaçmasın istiyorum.

Eklentiler

• $çerçeve.webp
    $çerçeve.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $3f072_Fotograf_Cercevesi_Dokuzlu_Kahverengi.webp
    $3f072_Fotograf_Cercevesi_Dokuzlu_Kahverengi.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 93
Uyarınız için teşekkürler. Bende emin olamamıştım açıkçası.
Ama farklı bişeyler uygulamak istiyorum evimde. İçine girildiği zaman sade ama dolu dolu görünsün, ferah bi ev olsun istiyorum. aslında bunun için 4-5 parça bişeye ihtiyacım var. Salonum ve oturma odam için. Boş 2 duvarım var birine düğün fotoğrafımı asmak istiyorum diğer duvarada şık bi tablo. İki kapının arasınada çoklu bi çerçeve.
Evet evim eski ama eşyalarımı bende çok beğeniyorum. Neden daha şık bi ev olmasın ki...
Önerilere de açığım.
Teşekkür ederim.

mesela hangi çerçeve daha çok yakışır evime. Ahşap çerçeve evet evime çok uygun ama tekdüzeleştirmez mi? Ben birazdaha hareket gelsin ama eğreltide kaçmasın istiyorum.

yok bence ahşap daha uygun olur. diğeri belki yatak odasına olabilir ama salon için fazla gelir. mobilyaların modernliğinin yanında alakasız durur.

değişiklik candır.:9:
yazan oldu mu bilmiyorum ama eski tip duşakabin camınıza renkli sticker yapıştırabilirsiniz.kalitelileri çok güzel duruyor.

bence çok zevklisin
bu hali de güzel olmuş

ben o çoklu çerçeveleri pek beğenmiyorum
sanki sıkıştırılmış gibi duruyo
ben ikeanın çerçevelerinden değişik değişik aldım, hepsini alt alta üst üste yan yana kafama göre astım

Bence de bu hali daha şık olmuş canım bikaç değişiklik nası hayat veriyor eve:)eşyaların çok zevkli...bence çoklu çerçeve yerine salonuna mavi kremli tonlarında ikili yada üçlü kanvas daha hoş olurdu....sehpana örtü koymasan bile şık...ikeanın beyaz tabağı varya içine kokulu mavi tonlarında toplarıda satılıyor orada onu koyabilirsin örtüsüz..(kırlentlerinle uyumlu olsun diye mavi diyorum).masanada sadece mavi bi spor runner kaldırır..bu spor görüntü bence salon takımına daha uygun olur...konsolada çerçeve olarak ikeanın beyaz düz çerçevelerini yada english home çerçevelerini tercih edebilirsin..sadece fikir tabı maddı ımkanın olunca yapabilirisnbirde bir renk daha katmak adına kırlent olarak dediğin gibi english homedan pembe tonunda alabilirsin...banyon beyazmış pembeyi çok ıyı kaldırır dediğin gibi....benim kozmetikler gözümü yordu belliki fazla yerin yok benim gibi ...beyaz sepetlere koyabılırsın...güle güle sağlıkla huzurla oturun inşallah:))sevgiler

valla hanım efendi
evinizin eski halide yeni halide pek güzelmiş
hiç içime sinmedi falan demeyin güle güle oturun vallahi
pek güzel eviniz var maaşallah:nazar::nazar:

Hayırlı olsun:) İçine sinmiştir bu kez inşallah:)
İlerde kapılarını değiştirirsin bi de o portmantoyu. Onlar aklımda kalmış:)

canım her seyin cok güzel koltuklar halılar vb her sey şık ben begenedim ama o berjerin arkasına koydugun dev gibi çiçeğimsi şeyi ben hiç begenmedim önceki yerini de begenmedim o sanki böyle balkona falan dekor yapılacak bi şey yazın balkon keyfi yaparken mesela..

canım her seyin cok güzel koltuklar halılar vb her sey şık ben begenedim ama o berjerin arkasına koydugun dev gibi çiçeğimsi şeyi ben hiç begenmedim önceki yerini de begenmedim o sanki böyle balkona falan dekor yapılacak bi şey yazın balkon keyfi yaparken mesela..

Oysa ben onu okadar beğenerek aldım kiiiiiii :) Zevk tabi, sizin zevkinizede saygı duyuyorum.
Hani genel olarak herkesin evinde bulunan, nişan çiçeği adı altında daha ev bile belli olmadan alınıp eve hiç uymayan o çiçekler varya, onun yerine bunu aldım ben evimi düzerken. Evim ceviz, buda renk olara uyumlu gelmişti bana. Burda bir iki kişi beğenmeyince bende de bi soğuma oldu açıkçası.

Ben yinede farklı buluyorum :) İdareten dursun bakalım, ilerde balkonlu bi evimiz olursa orda kullanırız :)

Son düzenleme:
canım kesinlikle şimdiki hali o süslerle eskiye göre çok daha güzel olmuş inan evin havası değişmiş renk gelmiş berjerin arkasındaki o çiçek gibi olan şeyide beğendim doldurmuş orayı ayrıca evin gerçekten çok güzel hiç canını sıkma

Back
X