• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle zayiflamak isteyen var mi:)

dilemna

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
665
3
16
35
Eskişehir
Herkese merhaba aklima nezaman bi kinu takilsa hem k.kulbune baktim ama hic bizaman uye olmadim uzun zamandir kilo vermeyi istiyorum eskiden 52 kiloydum boyumda uzun olunca cokta olmasa guzel bi fizigm vardi:) ne olduysa yurtaki kizlara uydum abur cubur yemeyen bennn uyuyana kadar yedim bazi geceler mide toklugundam uyuyamadim 6 ayda 5 kilo aldim herkes cokta degilmis die bilir ama hep basende toplandi:( yeter diyim basladim bemle beraber zayiflamak isteyen varsa cok mutlu olurum tanisip bu isi eglenceli hale getirebiliriz:))

Bende yarin basliyacam buyuk gun:)neler yapmayi dusunuyosun bi diyete falan uycakmisin.kafamda okadar cok sey varkii:))

Herkese merhaba aklima nezaman bi kinu takilsa hem k.kulbune baktim ama hic bizaman uye olmadim uzun zamandir kilo vermeyi istiyorum eskiden 52 kiloydum boyumda uzun olunca cokta olmasa guzel bi fizigm vardi:) ne olduysa yurtaki kizlara uydum abur cubur yemeyen bennn uyuyana kadar yedim bazi geceler mide toklugundam uyuyamadim 6 ayda 5 kilo aldim herkes cokta degilmis die bilir ama hep basende toplandi:( yeter diyim basladim bemle beraber zayiflamak isteyen varsa cok mutlu olurum tanisip bu isi eglenceli hale getirebiliriz:))

Bencede yeter artık demenin vakti geldi bende buna bir dur giyeceğim .. Boyum 1.70 kilom 66 hedefim 55 inşallah hepimiz başarırız :7:
Öncelikle ne yapmamız ve ne yapmamamız gerekenler önemli
Yaşınız kaç ??

Meraba canim 23 yasindayim boyum 168 57 kiloyum aslinda dedigim gibi 52 kilodaydim herkesin begendigi kiskandigi kisiydim af aramizda;) su aldigim bes kilo bildigim sadece basenimde:(( ayrica ben ara ogunde su zencefil zerdecal yogurt kurunu yapcam bayagi olumlu yorumlar okudum ve yuruyus yapcam bukda zaman zayif olmamin tek nedeni yuruyustu okuldan dolayi yapamadim:( sence ne yapabiliriz birbirimize yardimci olalimmm♥♥

Son düzenleme:
Uzulme aydanur beraber kilo vercez:) hergun ne yedigimi ne yaptigimi duzenli yazarim inss kurtulcaz bu yaglardan:)sende yaz bakalim nasil gidiyo ne ii geliyo; )

Meraba canim 23 yasindayim boyum 168 57 kiloyum aslinda dedigim gibi 52 kilodaydim herkesin begendigi kiskandigi kisiydim af aramizda;) su aldigim bes kilo bildigim sadece basenimde:(( ayrica ben ara ogunde su zencefil zerdecal yogurt kurunu yapcam bayagi olumlu yorumlar okudum ve yuruyus yapcam bukda zaman zayif olmamin tek nedeni yuruyustu okuldan dolayi yapamadim:( sence ne yapabiliriz birbirimize yardimci olalimmm♥♥

Ben lise 2"ye gidiyorum bu yüzden yürüyüş yapamıyorum ...Allah"tan oturduğum ev yüksekte okul servisi oraya kadar çıkmıyo yol dik diye sabah akşam o yokuşu çıkıyorum . Yediklerime gelince çok düzensiz kahvaltı yapıyorum hatta bazen yapmıyorum bile . öğlende aynısı ama akşam annemin hazırladıklarını yiyorum ekmekte yemiyorum ama sabah öğle hafif akşam ağır olduğundan kilo veremiyorum galiba :D
Bende yazın soğan kürünü denemiştim . Şişkinliği alıyo biraz . Bir kaç gün içtim devam etmemiştim ... Diyete gelince öğrenci olduğum için diyet bana biraz ters düşüyor gibi :2: Aslında 6. sınıftayken 70 kiloydum boyumda kısaydı tabi ... Sbs stresinden almıştım hepsini 7. sınıfta canıma tak etti verdim 10 kilo derken liseyi kazanınca 1-2 derken bu kiloya çıktım

Buarda adim sevgi:)Ya senin..ogrenCi olunca isler zor oluyo haklisin ama vermemiz lazim caresi yok:) okulda aralarda diyet biskuvi bi elma yada kuru meyveler azicik kuruyemis yapabiliriz bn okulda ole yapacam aksamda annenin o guzel yemeklerini yee tabi ama azaltmaliyiz:) ve altidan sonrada bisey yemeDik mi bi aya kalmaz fistik gibi oluruZ:))

Benim adım da Gamze :3: İnşallah verebiliriz . Aslında bu hafta hangi kiloya düşmemiz gerektiğini belirleyelim mesela . nasıl desem hedefimiz olsun işte ben 63.5 a düşeyim sen de 55 e düşmeye çalış ... geç saatte acıktığımızda bir şey yemek yerine su içelm mesela günde 2 bardak bitki çayı tüketelim cidden işe yarıyor... bence az ama sık tüketmek bana saçma geliyo 3 ana öğün tamam da diğerlerine ne bilim bisküvi felan olmasın mevsim meyvesi olsun vitamin depolarız :1: :1: senin düşündüğün ya da aklında oluşturduğun bir liste var mı ??

Ayyy cok heyecanlandim gamze:)) bn dr ayca kayanin bir haftada 3,5 kilo diyeti var onu uygulayacam biliyomusun o diyeti ama bi kac ufak yefek degisikler yapcam tabi listede:) ve yogurt kürünu deniyecm yapanlar gunde 500 grm diyo die yazmislar merak ettm..ve yesilcay ki normaldede cok severim onu icecem tavsiyem birazcik elma sirkesi katalm yag eritiyomus bol boll su:) yarin tarti alcam zaten ins bh hafta iki kiloyla uc kilo arasi vercm bide bn bugun protein detoksu yaptim tavdiye ediyorm metabolizmayi hizlandiryo haftaa bi gunde saf proteinle beslenvm istedigim kiloya gelncee ayda bir:))

Yok bilmiyorum özelden link atsana bi
Bende elma sirkesi+su yu denicem o olmazsa maydano ve limon kürünü denicem yorumlarına baktımda her ikisi içinde 6 kiloya kadar veren olmuş 4-5 ayda tabi ama yediklerine dikkat etmeden felan bizde dikkat edersek 2-3 aya hallederiz inşallah :46: :52:

Yok bilmiyorum özelden link atsana bi
Bende elma sirkesi+su yu denicem o olmazsa maydano ve limon kürünü denicem yorumlarına baktımda her ikisi içinde 6 kiloya kadar veren olmuş 4-5 ayda tabi ama yediklerine dikkat etmeden felan bizde dikkat edersek 2-3 aya hallederiz inşallah :46: :52:
Tamamm hemen atiyorum.ozmab bn yogurt kurunu deneyim sende maydanoz kyrunu bakalim hangisi etkilyse ona devam ederiz ;))

Tamam yarın başlayalım o zaman vakti vaktine sporda yapalım .
Etkisini gördükçe tartıda olmasa bile görünüşte bir sıkılaşma oldukça bildiririz :52: :1:

Bugun uye oldum ozel mesaj naail atiliyo cozemedim:( ama liste bu: 1dilm peynir ya bi yumurta 3-4zeytn 2dilm ekmek yesilikk ara bi bardak sut ogla et yaada sabah yumurta yemediysen yumurta salat 1ekmek ayran ara ogunde 1bardak yogurt 2kasik yulaf bi meyve aksam bi kase corba 4-5 kasik sebze yemegi salata yogurt meyve...

Anlastik gamze yarin aksam tekrar konusalim yediklerimizi yazalim:) hosgeldin masums sende katil bize:)yapacagimiz listeyi paylastim umarimm veririZ:)

Back
X