- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
- 373
Merhaba Kizlar.... Busefer olacak! Busefer olacak! diyenler........
Bu cümleyi cok iyi hatirliyorsunuzdur..... ama sonuc yine SIFIR diyenler.......
HEPINIZI BEKLIYORUM.....
ben artik biktim, kendimi tutamiyorum, nebicim ahlak nebicim huydur bu ya....
birtürlü 87 nin asagsini göremedim... hep 87-93 oynuyorum...
cok cabuk kilo alan biriymm... ve kendimi hic tutamiyorummm....
HIZLI yedigim icin cok kilo aliyorummm...... ve canim dahada cok seyler cekiyorrr.......
yakinda nisanlanicam (INSALLAH)... 2 ay zamanim kaldi ve ben 90 kiloyum (( elbisem hazir... ama belim kollarim ve GÖBEGIM cvok cirkin durduuu ve bunlar gitmesi lazimmm... bana 85-84 kg bile yeterliii yeterki olsunnn...
seneye kadar da 72 olmak isterdimmm....... ah ahh....... imkansiz degillllllll BASARMAK ISTIYORUM ARTIK YAAA.......
kim bana destek olur? kim arkadas olur? fikirlerimizi paylasarak, yedigimiz yemekleri buraya yazarak, spor yaparak......... hadi kizlar bekliyorummmmmmm.......
Bu cümleyi cok iyi hatirliyorsunuzdur..... ama sonuc yine SIFIR diyenler.......
HEPINIZI BEKLIYORUM.....
ben artik biktim, kendimi tutamiyorum, nebicim ahlak nebicim huydur bu ya....
birtürlü 87 nin asagsini göremedim... hep 87-93 oynuyorum...
cok cabuk kilo alan biriymm... ve kendimi hic tutamiyorummm....
HIZLI yedigim icin cok kilo aliyorummm...... ve canim dahada cok seyler cekiyorrr.......
yakinda nisanlanicam (INSALLAH)... 2 ay zamanim kaldi ve ben 90 kiloyum (( elbisem hazir... ama belim kollarim ve GÖBEGIM cvok cirkin durduuu ve bunlar gitmesi lazimmm... bana 85-84 kg bile yeterliii yeterki olsunnn...
seneye kadar da 72 olmak isterdimmm....... ah ahh....... imkansiz degillllllll BASARMAK ISTIYORUM ARTIK YAAA.......
kim bana destek olur? kim arkadas olur? fikirlerimizi paylasarak, yedigimiz yemekleri buraya yazarak, spor yaparak......... hadi kizlar bekliyorummmmmmm.......