Benimle oyunmu oynuyor?Ltfen yardmc olun kzlar:-(

dejav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
62
0
86
İstanbul
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..Benim işyerinde çok hoşlandığım yabancı, ülkemize yeni gelmiş bir çocuk var..çok efendi, düzgün, mesafeli bir çocuk..en başından beri bana ilgi gösteriyordu hatta bir keresinde bir konsere bedava biletim var sende gelirmisin diye beni davet bile etti.sürekli beni izliyor, bakıyor fark ediyorum hatta tüm arkadaşlarım fark ediyor ama en başından beri bana olan tüm bu ilgisi arkadaşçamıydı anlayamıyorum bir türlü çünkü arkadaşlarım 2 hafta önce onu dışarıda bir kızla elele dolaşırken görmüşler. arkadaşlarım kızın benim yanımda çok sıradan normal bir kız olduğunu söylediler. bende bunun üzerine dayanamayıp laf arasında sordum ona kız arkadaşın varmı diye bana cevabı şu oldu: "hayırr yok, kız arkadaşım olamaz şu aralar çünkü 6 ay önce eski ilişkim bittiği için şu anda kafamı dinliyorum, o ilişki sürecinde yapamadığım şeyleri yapıyorum..hatta bir ara birisi vardı ama yapamadım anladımki ilişkiden yeni çıktığım için çıkmak istemiyorum şu anda kimseyle.." bende bu cevaba baya bir şaşırdım tabii. ama bu çocukta dikkatimi çeken şuraya gidiyorum isteren sende gel gibi sorularıma tam olarak evt demiyor. ama bana ilgisi çok fazla. facebookuna ekle demiştim beni eklememiş hala ve bir hafta önce bana kız arkadaşım yok demesine rağmen onunla olan bir fotosunu koymuş şiimdi, gayette mutlu gözüküor..sizce bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?telefonum onda var ama hiç mesaj atmıyor,aramıyor yani öyle rahatsız etme, iki kişiye birden asılma gibi oyunlar oynamıyor..hadi bana arkadaşça davranıyorsa bile neden kız arkadaşım yok dedi anlayamıyorum hiç..herkesin dikkatini çekiyor onun bana olan ilgisi ama değişik durumları var çözemiyorum bir türlü..öyle herkese mavi boncuk dağıtacak karakterde birçocuk ta değil diye düşünüyoruz. sizcene yapmaya çalışıyor ve ben ne yapmalıyım?

allah allah bu erkek milleti ne istediğini bilmiyor hepsi aynı demekki türkü de de yabancısı da
bence arkadaşım sen bi süre ilgini çek hiç bakma umursamıyormuş gibi davran face falan ekleme mesaj atma şuraya buraya gidelim deme düşme üstüne :umursamaz zaman nolduğu biraz çıkar ortaya,nazıyla mı oynayacaksın onun bi öle bi böle oyunmu oynuyor sahiden,cidden istiyorsa bişeylerin olmasını bu oyunları bırakıp gelecektir sanazemuszemus
...

aslında çok sorgulanacak bir şey yok.
ilgisini hissediyorsanız gerçekten, gerçekten vardır bir şeyler.
ama ilişki yaşamayı istemiyordur sizinle.
hoşlanıyordur belki ama ilişki yaşayacak kadar değil.
bence de üzerine düşmeyin hiç, her hareketinden mana çıkarmayın, gayet sıradan arkadaşınız gibi davranın.
zamanla şekillensin.

Bu çocuk sağlam ayakkabı değil.
Burnuma hoş kokular gelmiyor. zemuszemus

Son düzenleme:
tam olarak karar verememiş gibi geldi bana.çoçuk biriyle çıkmak istemiyor ilişkisi varken yapamadıklarım var demiş demekki onları yapacak....daldan dala konmak bir ilişki değilde günü birlik bişiyler istiyor gibi......zoru oyna bakalım üstüne düşme

Sizi facebook'una eklememiş,şuraya gidiyorum istersen sende gel tarzı davetlerinize de net cevap vermemiş,telefon numaranız onda olmasına rağmen aramıyor ya da mesaj atmıyormuş...vs.
Bana karşı ilgisi çok fazla demişsiniz ama eminmisiniz ?
Hiç öyle gibi görünmüyor bence.
Siz kız arkadaşlarınızın da gazlamalarına fazla gelmeyin en iyisi.
Hoşlandığınız için hareketlerinden bir mana çıkarmaya çalışıyorsunuz ama uzak dursanız daha iyi olur kendiniz için.
Çocukta çok net birine benzemiyor çünkü.

bence arkadaş olarak senden hoşlanıyor olabilir
diğer türlü bişey yok gibi geldi bana anlattıklarından
eğer senden hoşlansa inan bana belli eder arar kimseyle çıkmayı düşünmüyorum gibi laflar etmez

Kültür farkından dolayı belki sene sana karşı bir şey hissettiğini düşünüyorsun o ise sadece centilmenlik yaptığını sanıyor olabilir. Bir de dışardan gelmiş kendisine yakın bir arkadaş sırdaş arıyor da olabilir. Ben açıkçası anlattıklarından seni sevdiği gibi bir şey çıkartmadım :çok üzgünüm:

hoşlanmadım bu tavırlarından ne yalan söyleyeyim... canım sen o çocuğun üzerine bu kadar düşme bırak bence her hareketine bir anlam yüklemeyi.... erkek milleti çokta zor anlaşılmaz varlıklar değil bence kafayı yormaya değmez erkek=erkek neticede....:kedi:

bencede eğer sende hoşlantı varsa sakın bunu ona belli etme o sana gerçek duygularını açana kadar ...eğer sen ondan önce açarsan sana şu cevabı verebilir "ben seni kendime çok yakın gördüm samimi buldum dost olduğumuzu sanıyordum" diyebilir o zaman çok fena bir durumda olursun birde aynı ortamdasın: ben ilgisine hiç karşılık verme derim

Cinsel açıdan ilgisini çekmiş olabilirsin, eğer gerçekten birşeyler hissetseydi davet ettiğinde heryere düşünmeden gelirdi..Hiç bulaşma bence.

onlar bi taneyle doymaz ki canım ya senin ona karşı ilgin olduğunu düşündü büyük ihtimal bu tel verme bi yere çağırma durumlarından dolayı hoşuna gitti tabi sevgilisi bile olsa sen de onla ilgilensen etsen iii olur tabi sana da araya bi gaz verdi kimse yok birini düşünmüyorum şuan diye ki sen çabandan vazgeçmeyesin die.ilgi hoşuna gitmiş besbelli ben de sana karşı bi ilgisi oldunu sanmam ama sadece birinin kendiyle ilgilenmesinden zevk almış gibime geldi.. boşver hiç bişi yapma ağırdan sat kendini sen uğraşmazsan eğer bi ilgisi varsa kaçırmamak için o uğraşır zaten ama eğer yoksa da bildiği gibi devam eder gider.

finlandiyalı arkadaşım da böyleydi benim. hatta bir gün okul çıkışı beni cafeye davet etti. sonra cafeye bir kız geldi. bak bu benim sevgilim dedi tanıştırdı falan. oysa arkadaş dışında bi ilgisi vardı bana. garip.

bana sanki vur-kaç yapmaya çalışıyormuş gıbı geldı..o da senın ona olan ılgını anlamış bence..sen de bı ılerı üç gerı yap bak nasıl peşinden koşuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…