Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..Benim işyerinde çok hoşlandığım yabancı, ülkemize yeni gelmiş bir çocuk var..çok efendi, düzgün, mesafeli bir çocuk..en başından beri bana ilgi gösteriyordu hatta bir keresinde bir konsere bedava biletim var sende gelirmisin diye beni davet bile etti.sürekli beni izliyor, bakıyor fark ediyorum hatta tüm arkadaşlarım fark ediyor ama en başından beri bana olan tüm bu ilgisi arkadaşçamıydı anlayamıyorum bir türlü çünkü arkadaşlarım 2 hafta önce onu dışarıda bir kızla elele dolaşırken görmüşler. arkadaşlarım kızın benim yanımda çok sıradan normal bir kız olduğunu söylediler. bende bunun üzerine dayanamayıp laf arasında sordum ona kız arkadaşın varmı diye bana cevabı şu oldu: "hayırr yok, kız arkadaşım olamaz şu aralar çünkü 6 ay önce eski ilişkim bittiği için şu anda kafamı dinliyorum, o ilişki sürecinde yapamadığım şeyleri yapıyorum..hatta bir ara birisi vardı ama yapamadım anladımki ilişkiden yeni çıktığım için çıkmak istemiyorum şu anda kimseyle.." bende bu cevaba baya bir şaşırdım tabii. ama bu çocukta dikkatimi çeken şuraya gidiyorum isteren sende gel gibi sorularıma tam olarak evt demiyor. ama bana ilgisi çok fazla. facebookuna ekle demiştim beni eklememiş hala ve bir hafta önce bana kız arkadaşım yok demesine rağmen onunla olan bir fotosunu koymuş şiimdi, gayette mutlu gözüküor..sizce bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?telefonum onda var ama hiç mesaj atmıyor,aramıyor yani öyle rahatsız etme, iki kişiye birden asılma gibi oyunlar oynamıyor..hadi bana arkadaşça davranıyorsa bile neden kız arkadaşım yok dedi anlayamıyorum hiç..herkesin dikkatini çekiyor onun bana olan ilgisi ama değişik durumları var çözemiyorum bir türlü..öyle herkese mavi boncuk dağıtacak karakterde birçocuk ta değil diye düşünüyoruz. sizcene yapmaya çalışıyor ve ben ne yapmalıyım?