- 29 Ekim 2008
- 3.901
- 5
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beraber yapalım inşallah ben 9 saat yaptım şimdiye kadar 3 gün ara verdim islerden ötürü yarin misafir gelecek ama sabah erken kalkar yaparım konum var ordanda gidebiliriz ölçülerini yazarsan harta daha güzel olur ben 10 güne bir ölçülerimi güncelliyorum konumdaMerhaba,
Forumda yeniyim. Callaneticsi araştırırken buraya da geldim ve üye oldum :)
Bugüm başlıyorum Callaneticse . Eğer İsteyen varsa beraber başlayabiliriz, egzersiz süresince aynı yoldan geçen biriyle iletişimde olmak iyidir :)
Canım beraber yapalım inşallah ben 9 saat yaptım şimdiye kadar 3 gün ara verdim islerden ötürü yarin misafir gelecek ama sabah erken kalkar yaparım konum var ordanda gidebiliriz ölçülerini yazarsan harta daha güzel olur ben 10 güne bir ölçülerimi güncelliyorum konumda
Ailevi bazı durumlar oldu giremedim bi süredir. Vazgeçmiş değilim ama :)
Başlayacağım, 14 Mayısta kardeşimin düğünü var, o zamana kadar toparlanmak istiyorum. 85 kiloyum boyum 172. İdeal kilom 65, ama hangi diyeti yaparsam yapayım,hareketsiz olunca ve az su içince kilo veremiyorum ben, hatta yemeğimi hiç değiştirmeden suyu arttırıp azcık yürüyüş yapsam patır patır kilo veren bi yapım var ama bu üşengeçlik yapıştı üstüme.
Bir an önce silkinmem lazım. Hem hafif diyet hem de Callanetics tam bana göre, yürüyüş de yapacağım. Konunu da bulup ordan takip edeceğim.
Cevabın için teşekkürler. :)
Ailevi bazı durumlar oldu giremedim bi süredir. Vazgeçmiş değilim ama :)
Başlayacağım, 14 Mayısta kardeşimin düğünü var, o zamana kadar toparlanmak istiyorum. 85 kiloyum boyum 172. İdeal kilom 65, ama hangi diyeti yaparsam yapayım,hareketsiz olunca ve az su içince kilo veremiyorum ben, hatta yemeğimi hiç değiştirmeden suyu arttırıp azcık yürüyüş yapsam patır patır kilo veren bi yapım var ama bu üşengeçlik yapıştı üstüme.
Bir an önce silkinmem lazım. Hem hafif diyet hem de Callanetics tam bana göre, yürüyüş de yapacağım. Konunu da bulup ordan takip edeceğim.
Cevabın için teşekkürler. :)
Su anda callantict yapmiyorum belki 1 haftaya başlarım bilmiyorum su anda jilian michael yapiyorum 25 dk sadece 1 er kiloluk dambila ihtiyaç var eglenceli ve cabuk geçiyor diyet günlükleri adli başlıkta 1 haftada 10 kilo birlikte verelim diye biri konu açmış su anda oraya aktif yazıyorum sende buyur gel başlığa takılma gayet sağlıklı ve hic ac kalmıyorsun şimdilik ise yariyor gibi görünüyor :)
Bu arada sorunlarınız inşallah bir an önce çözüme kavuşur imtihan dünyası iste herkesin başka