Benimle Callanetics egzersizlerine başlamak isteyenn buyursun gelsinnnn...

ben yuzuyorum, kosuyorum, plates yapıyorum banda lınk yollarsanız ıncelemek ısterım
burarda bende 85 kg ıdım sporla zayıfladım:KK55:

Canım ben de düşünüyorum ama hazır değilim sanırım pek biraz pilatesle güçlenmek istiyorum. Ben şöyle yapmayı düşünüyorum

10 gün boyunca aralıksız 10 saatte 10 yaş gençleş

Bundan sonra istersen Super Callana devam edebilirsin ya da;

Pazartesi Çarşamba cuma Callan Cardio
Salı Perşmbe Cumartesi Callan Evolution
Pazar dinlenme

Bunu da sürekli hala getirmek istiyorum 21 günle kısıtlamak yerine. Şu an Ebru ile pilatese başladım. Bir süre onu yapmak istiyorum. Callan zor geldi bana ya :KK43:

Ayrıca süper incelmişsin tebrik ederim. Ben kendimi bildim bileli 50 kilo bir insanken son 1 yılda çok kilo aldım durduk yere ya. Şimdi 58-60 arası geziniyorum. Nasıl oldu anlamadım bedenim değişti. Devamlı tay üstü bol bluz giyiyorum anlaşılmasın diye. popom anlaşılmıyo. Yüzümü görenler semirmişsin güzelleşmişsin diyo ah bilseler o kalça o göbek fırlicak yakında. Diyet de yapamıyorum. Sevmiyorum.. Aynı kilolardayız ama ben senden daha kalınım şu an. Boyun daha uzun ya da daha sıkısın bilemedim. Benim boyum 168..

Basen :99
Bel : 73

Göğüsü ölçmedim bile kendisi bende pek mevcut değil :))))

Callanetics resmen sır gibi saklanmis. Cok az kisi biliyor bunu. Pofidik muffin top belimi 3 seansta adam etti, posturum duzeldi. Rest in peace callan teyze

Merhaba,
Forumda yeniyim. Callaneticsi araştırırken buraya da geldim ve üye oldum :)
Bugüm başlıyorum Callaneticse . Eğer İsteyen varsa beraber başlayabiliriz, egzersiz süresince aynı yoldan geçen biriyle iletişimde olmak iyidir :)

Merhaba,
Forumda yeniyim. Callaneticsi araştırırken buraya da geldim ve üye oldum :)
Bugüm başlıyorum Callaneticse . Eğer İsteyen varsa beraber başlayabiliriz, egzersiz süresince aynı yoldan geçen biriyle iletişimde olmak iyidir :)
Canım beraber yapalım inşallah ben 9 saat yaptım şimdiye kadar 3 gün ara verdim islerden ötürü yarin misafir gelecek ama sabah erken kalkar yaparım konum var ordanda gidebiliriz ölçülerini yazarsan harta daha güzel olur ben 10 güne bir ölçülerimi güncelliyorum konumda :KK66:

Canım beraber yapalım inşallah ben 9 saat yaptım şimdiye kadar 3 gün ara verdim islerden ötürü yarin misafir gelecek ama sabah erken kalkar yaparım konum var ordanda gidebiliriz ölçülerini yazarsan harta daha güzel olur ben 10 güne bir ölçülerimi güncelliyorum konumda :KK66:

Ailevi bazı durumlar oldu giremedim bi süredir. Vazgeçmiş değilim ama :)
Başlayacağım, 14 Mayısta kardeşimin düğünü var, o zamana kadar toparlanmak istiyorum. 85 kiloyum boyum 172. İdeal kilom 65, ama hangi diyeti yaparsam yapayım,hareketsiz olunca ve az su içince kilo veremiyorum ben, hatta yemeğimi hiç değiştirmeden suyu arttırıp azcık yürüyüş yapsam patır patır kilo veren bi yapım var ama bu üşengeçlik yapıştı üstüme.
Bir an önce silkinmem lazım. Hem hafif diyet hem de Callanetics tam bana göre, yürüyüş de yapacağım. Konunu da bulup ordan takip edeceğim.
Cevabın için teşekkürler. :)

Başlayacağım, 14 Mayısta kardeşimin düğünü var, o zamana kadar toparlanmak istiyorum. 85 kiloyum boyum 172. İdeal kilom 65, ama hangi diyeti yaparsam yapayım,hareketsiz olunca ve az su içince kilo veremiyorum ben, hatta yemeğimi hiç değiştirmeden suyu arttırıp azcık yürüyüş yapsam patır patır kilo veren bi yapım var ama bu üşengeçlik yapıştı üstüme.
Bir an önce silkinmem lazım. Hem hafif diyet hem de Callanetics tam bana göre, yürüyüş de yapacağım. Konunu da bulup ordan takip edeceğim.

Su anda callantict yapmiyorum belki 1 haftaya başlarım bilmiyorum su anda jilian michael yapiyorum 25 dk sadece 1 er kiloluk dambila ihtiyaç var eglenceli ve cabuk geçiyor diyet günlükleri adli başlıkta 1 haftada 10 kilo birlikte verelim diye biri konu açmış su anda oraya aktif yazıyorum sende buyur gel başlığa takılma gayet sağlıklı ve hic ac kalmıyorsun şimdilik ise yariyor gibi görünüyor :)

Bu arada sorunlarınız inşallah bir an önce çözüme kavuşur imtihan dünyası iste herkesin başka

bu gün bu egzersizi denedim. Karın hareketlerini yaparken boynum çok zorlanıyor. Bunu yaşayan var mı?
Bir yerde yanlışlık yapıyorum sanırım.

Su anda callantict yapmiyorum belki 1 haftaya başlarım bilmiyorum su anda jilian michael yapiyorum 25 dk sadece 1 er kiloluk dambila ihtiyaç var eglenceli ve cabuk geçiyor diyet günlükleri adli başlıkta 1 haftada 10 kilo birlikte verelim diye biri konu açmış su anda oraya aktif yazıyorum sende buyur gel başlığa takılma gayet sağlıklı ve hic ac kalmıyorsun şimdilik ise yariyor gibi görünüyor :)

Bu arada sorunlarınız inşallah bir an önce çözüme kavuşur imtihan dünyası iste herkesin başka

Teşekkür ederim, çözülmeyecek şeyler değil Allahtan. Umarım düzelecek kısa sürede. :)

Merhabalar ben de callanetics başlamak istiyorum ama videoları bulamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim

X