Benimle Callanetics egzersizlerine başlamak isteyenn buyursun gelsinnnn...

melojj

Kızım&oğlum ❤❤❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
2.026
9
mrb kızlarrr ben yaklaşık 6 aydır diyet yapıyorum 78 kg ile başladım

geçen hafta 58.8 e kdr düştüm ama bu hafta fazla abarttığım için 60.4 e çıktım :KK9::KK9::KK9:

verdiğim kiloları sporla desteklemek istiyorum 2 ay öncesinde platese başladım onunla devam ediyorum

bugünlere nette callentics egzersizlerini gördüm ve uygulayanlar çok fadasını görmüşler

10 günde 10 yaş gençleşme programıymış ve 21 gün tamamlayınca etkisi inanılmaz mış

hiç bir egzersizden böyle bahsedildiğine rastlamadım daha önce.

uygulaması şöyleymiş;

6 gün uyguluyosun 7. gün ara veriyosun kasların rahatalaması için sonra tekrar devam

ve böyle 21 günü tamamlıyosun bu hareketleri rahatlıkla yapmaya başladıktan sonra

süper callentics egzersizlerine geçiliyomuşş..

ben bu akşam başlıcam ölçülerimide yazıyım 21 günü sonunda ne değişiklik olmuş bakıcazz :KK8::KK8::KK8:

bel : 77 cm

göbek : 88 cm

kalça : 95 cm

bacak : 56 cm

boy : 1.61

kilo : 60.4

Son düzenleme:
Ben bi ara göz atmıştım egzersizlere falan bana yapamam gibi gelmişti
Çok esnek hareketler vardı yanlış hatırlamıyorsam

öncelikle harika bir yöntem onu söyleyim kesinlikle uygulayın. bende bir zamanlar çok kiloluydum ama kurtuldum başarı öykülerinde fotolarım var:KK70: şuan 62 kiloyum ama biraz daha sıkılaşıp 4_5 kilo daha vermek istiyorum. geçen sene bu sporu yaptım gerçekten işe yarıyor ilk 5 günde bile gözle görünen fark var. öncelikle zor gelicek 2. 3. ve hatta4. gün bırakma kararı alıp ben kilolarımla mutluyum diyeceksiniz yani o kadar zor gelecek ama pes etmeyin. sonuçu görünce kendinizi tebrik ediceksiniz kolay gelsin kızlar:)

Ben de 4 gündür Ebru Şallı'nın videolarını uygulamaya başlamıştım ama bugün Callanetics'i gördüm forumda, şimdi ikisini karıştırıp hızlı bir şekilde, alt bedenimi şekillendirmek istiyorum. Çok kilolu değilim ama sürekli bilgisayar başında oturduğum için tüm kilolar aşağı gidiyor maalesef..

ben bi ara bu egzersizi yaptım gerçekten inanılmaz ve etkili kesinlikle tavsiye ederim.İlk günlerde çok fazla ağrı oluyo vücut ham olduğu
için fakat daha sonra alışıyosunuz rahat rahat yapmaya çok etkisini gördüm bu egzersizi yapanlar şöyle bir hataya düşüyor kilo vereceğini
zannediyo acele etmeyin ve telaşlanmayın kilonuz az gidiyo ama vücut inanılmaz sıkılaşıyo şekile giriyo iyi ki gördüm bu topiği bende
yarından itibare başlicam çünkü çok ihtiyacım var bu sıralar incelmeye malum yaz geliyo :KK66:

herkese başarılar :)

kızlar ben doğum yapalı 70 gün oldu ve bu egzersizler benim içinde uygun mu içerriğini bilmiyorum sezeryanla doğum yaptım ona gore indireyim bendeee

kızlar ben doğum yapalı 70 gün oldu ve bu egzersizler benim içinde uygun mu içerriğini bilmiyorum sezeryanla doğum yaptım ona gore indireyim bendeee

canım sezaryanla doğun yapmışsın zor karın hareketleride var bence izle ondan sonra kendin karar var yapabileceğin tarzda egzersizlerde var.

veee şuan indiriyorum yarın başlıyorum =))) :21:

mrb kızlarrr ben yaklaşık 6 aydır diyet yapıyorum 78 kg ile başladım

geçen hafta 58.8 e kdr düştüm ama bu hafta fazla abarttığım için 60.4 e çıktım :KK9::KK9::KK9:

verdiğim kiloları sporla desteklemek istiyorum 2 ay öncesinde platese başladım onunla devam ediyorum

bugünlere nette callentics egzersizlerini gördüm ve uygulayanlar çok fadasını görmüşler

10 günde 10 yaş gençleşme programıymış ve 21 gün tamamlayınca etkisi inanılmaz mış

hiç bir egzersizden böyle bahsedildiğine rastlamadım daha önce.

uygulaması şöyleymiş;

6 gün uyguluyosun 7. gün ara veriyosun kasların rahatalaması için sonra tekrar devam

ve böyle 21 günü tamamlıyosun bu hareketleri rahatlıkla yapmaya başladıktan sonra

süper callentics egzersizlerine geçiliyomuşş..

ben bu akşam başlıcam ölçülerimide yazıyım 21 günü sonunda ne değişiklik olmuş bakıcazz :KK8::KK8::KK8:

bel : 77 cm

göbek : 88 cm

kalça : 95 cm

bacak : 56 cm

boy : 1.61

kilo : 60.4
callanetics egzersizi demişsin. gerçekten çok faydalı bir spor ben pilates ve fitnes eğitmenliği yapıyorum. Ancak ara sıra callanetiics hareketlerini de eğitimde kullanıtyorum. Arkadaşım amerikadan kurslu callanetics eğitmeni bizzat onda şahit oldum faydasına. Kesinlikle herkese tavsiye ederim ancak, eğitmensiz yapılmasını tavsiye etmem çünkü çok ince detaylarda saklı hareketlerin faydası. Ben bile yaparken arkadaşımla yapıyorum

X