- 29 Kasım 2010
- 2.026
- 9
mrb kızlarrr ben yaklaşık 6 aydır diyet yapıyorum 78 kg ile başladım
geçen hafta 58.8 e kdr düştüm ama bu hafta fazla abarttığım için 60.4 e çıktım
verdiğim kiloları sporla desteklemek istiyorum 2 ay öncesinde platese başladım onunla devam ediyorum
bugünlere nette callentics egzersizlerini gördüm ve uygulayanlar çok fadasını görmüşler
10 günde 10 yaş gençleşme programıymış ve 21 gün tamamlayınca etkisi inanılmaz mış
hiç bir egzersizden böyle bahsedildiğine rastlamadım daha önce.
uygulaması şöyleymiş;
6 gün uyguluyosun 7. gün ara veriyosun kasların rahatalaması için sonra tekrar devam
ve böyle 21 günü tamamlıyosun bu hareketleri rahatlıkla yapmaya başladıktan sonra
süper callentics egzersizlerine geçiliyomuşş..
ben bu akşam başlıcam ölçülerimide yazıyım 21 günü sonunda ne değişiklik olmuş bakıcazz
bel : 77 cm
göbek : 88 cm
kalça : 95 cm
bacak : 56 cm
boy : 1.61
kilo : 60.4
geçen hafta 58.8 e kdr düştüm ama bu hafta fazla abarttığım için 60.4 e çıktım
verdiğim kiloları sporla desteklemek istiyorum 2 ay öncesinde platese başladım onunla devam ediyorum
bugünlere nette callentics egzersizlerini gördüm ve uygulayanlar çok fadasını görmüşler
10 günde 10 yaş gençleşme programıymış ve 21 gün tamamlayınca etkisi inanılmaz mış
hiç bir egzersizden böyle bahsedildiğine rastlamadım daha önce.
uygulaması şöyleymiş;
6 gün uyguluyosun 7. gün ara veriyosun kasların rahatalaması için sonra tekrar devam
ve böyle 21 günü tamamlıyosun bu hareketleri rahatlıkla yapmaya başladıktan sonra
süper callentics egzersizlerine geçiliyomuşş..
ben bu akşam başlıcam ölçülerimide yazıyım 21 günü sonunda ne değişiklik olmuş bakıcazz
bel : 77 cm
göbek : 88 cm
kalça : 95 cm
bacak : 56 cm
boy : 1.61
kilo : 60.4
Son düzenleme: