- Konu Sahibi merve261995
Ablamın düğünü olcağı için ve artık bende diyetlere başlayıp başlayıp yarım bırakmaktan sıkıldığım için bu sefer cok ciddi kararlı oldugum kendım oluşturduğum diyetlerle kilo veriyorum . Bazı yanlış seçimlerim olmuş olabilir diyette fakat yediğim herşeyin kalorisini faydasını sindirim saatini herşeyini internetten araştırıp bakıp sağlıklı yiyip vermeye calışıyorum . yaptığım bu diyette 83 ile başladım 78 kiloya düşüp 5 kilo verdim tabi vücudumdaki su ödem şişkinlik gitmiş olabilir fakat genede insanı sevindiriyor diyetim 8 günlük 8 gün sonrada kaç kilo verdiğimi yazıcam...
DİYET LİSTEM
SABAH ÖĞLEN AKŞAM ARA ÖĞÜN
1.Gün Bir kase yoğurt Nestle Nesfit Limonlu az tuzlu salata
2.Gün Kaşar peynir Nestle Nesfit Limonlu az tuzlu salata
3.Gün Yumurta kaynatması,peynir Nestle Nesfit 3 Kaşık haşlanmış nohur
3zeytin
4.gün Yarım ekmek maydonoz Nestle nesfit Nohutlu salata
5.Gün Maydnoz dereotu Havuc rendesi Balık salata
6.gün Maydnz dereotu mantar Mercimek Çorbası salata
7.Gün Maydnz dereotu çikilotalı ekmek Yoğurtlu Ispanak
8.Gün Maydnz dereotu Nesfit Patatesli salata
yarım patates kaynatması
Benim diyet listem daha doğrusu yediklerim bu kadar şuandada devam ediyorum baaşka hafta ve diyete tartıldıktan sonra yazıcam . ayrıca her sabah kalkınca limonlu su içiyorum ve günde 2 litra su içiyorum gece yatmadan öncede elma sirkeli limonlu su içiyorum . araöğünlerde ise elma ayva kuru kayısı badem kabuklu fıstık yiyorum arada kaçamak bişey olsada tadımlık alıp bırakıyorum . kararlılığımı koruyorum ben öncelikle porsiyonlarımı küçülttüm 1 kase kadar yiyorum herşeyimi midemin küçülmesi için ve enim yani belim incalmesi için uğraşıyorum bunun içinde gün içerisinde mekik çekiyorum harektler yapıyorum ve gercekten 8 gün olmasına ragmen farklılıklar var bır kere midem gitdi belimdede incelme var sanırım ama 15 gün de bır ölçüp yazıcam :) umarım faydalı olur . ayrıca ilk baş açıkma olsada gercekten ama gercekten zamanla alışıyorsun ve hatda canın bşy yemek ıstemıor fakat oda zararlı . ben ekmeği ve yaglı şeyleri tamamen kestim diyetımde ekmek yazdım fakat ben onun yerine annemin pis gbi yaptıgı hamurlardan 1 tane yedim oda zeytinyaglı yardımcı oldugu ve anemin ısrarı üzerine :)
DİYET LİSTEM
SABAH ÖĞLEN AKŞAM ARA ÖĞÜN
1.Gün Bir kase yoğurt Nestle Nesfit Limonlu az tuzlu salata
2.Gün Kaşar peynir Nestle Nesfit Limonlu az tuzlu salata
3.Gün Yumurta kaynatması,peynir Nestle Nesfit 3 Kaşık haşlanmış nohur
3zeytin
4.gün Yarım ekmek maydonoz Nestle nesfit Nohutlu salata
5.Gün Maydnoz dereotu Havuc rendesi Balık salata
6.gün Maydnz dereotu mantar Mercimek Çorbası salata
7.Gün Maydnz dereotu çikilotalı ekmek Yoğurtlu Ispanak
8.Gün Maydnz dereotu Nesfit Patatesli salata
yarım patates kaynatması
Benim diyet listem daha doğrusu yediklerim bu kadar şuandada devam ediyorum baaşka hafta ve diyete tartıldıktan sonra yazıcam . ayrıca her sabah kalkınca limonlu su içiyorum ve günde 2 litra su içiyorum gece yatmadan öncede elma sirkeli limonlu su içiyorum . araöğünlerde ise elma ayva kuru kayısı badem kabuklu fıstık yiyorum arada kaçamak bişey olsada tadımlık alıp bırakıyorum . kararlılığımı koruyorum ben öncelikle porsiyonlarımı küçülttüm 1 kase kadar yiyorum herşeyimi midemin küçülmesi için ve enim yani belim incalmesi için uğraşıyorum bunun içinde gün içerisinde mekik çekiyorum harektler yapıyorum ve gercekten 8 gün olmasına ragmen farklılıklar var bır kere midem gitdi belimdede incelme var sanırım ama 15 gün de bır ölçüp yazıcam :) umarım faydalı olur . ayrıca ilk baş açıkma olsada gercekten ama gercekten zamanla alışıyorsun ve hatda canın bşy yemek ıstemıor fakat oda zararlı . ben ekmeği ve yaglı şeyleri tamamen kestim diyetımde ekmek yazdım fakat ben onun yerine annemin pis gbi yaptıgı hamurlardan 1 tane yedim oda zeytinyaglı yardımcı oldugu ve anemin ısrarı üzerine :)