• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle birlikte yaza kadar kilo vermek isteyenler _?

merve261995

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
11
0
6
34
Eskişehir
Ablamın düğünü olcağı için ve artık bende diyetlere başlayıp başlayıp yarım bırakmaktan sıkıldığım için bu sefer cok ciddi kararlı oldugum kendım oluşturduğum diyetlerle kilo veriyorum . Bazı yanlış seçimlerim olmuş olabilir diyette fakat yediğim herşeyin kalorisini faydasını sindirim saatini herşeyini internetten araştırıp bakıp sağlıklı yiyip vermeye calışıyorum . yaptığım bu diyette 83 ile başladım 78 kiloya düşüp 5 kilo verdim tabi vücudumdaki su ödem şişkinlik gitmiş olabilir fakat genede insanı sevindiriyor diyetim 8 günlük 8 gün sonrada kaç kilo verdiğimi yazıcam... :1:

DİYET LİSTEM
SABAH ÖĞLEN AKŞAM ARA ÖĞÜN

1.Gün Bir kase yoğurt Nestle Nesfit Limonlu az tuzlu salata
2.Gün Kaşar peynir Nestle Nesfit Limonlu az tuzlu salata
3.Gün Yumurta kaynatması,peynir Nestle Nesfit 3 Kaşık haşlanmış nohur
3zeytin
4.gün Yarım ekmek maydonoz Nestle nesfit Nohutlu salata
5.Gün Maydnoz dereotu Havuc rendesi Balık salata
6.gün Maydnz dereotu mantar Mercimek Çorbası salata
7.Gün Maydnz dereotu çikilotalı ekmek Yoğurtlu Ispanak
8.Gün Maydnz dereotu Nesfit Patatesli salata
yarım patates kaynatması

Benim diyet listem daha doğrusu yediklerim bu kadar şuandada devam ediyorum baaşka hafta ve diyete tartıldıktan sonra yazıcam . ayrıca her sabah kalkınca limonlu su içiyorum ve günde 2 litra su içiyorum gece yatmadan öncede elma sirkeli limonlu su içiyorum . araöğünlerde ise elma ayva kuru kayısı badem kabuklu fıstık yiyorum arada kaçamak bişey olsada tadımlık alıp bırakıyorum . kararlılığımı koruyorum ben öncelikle porsiyonlarımı küçülttüm 1 kase kadar yiyorum herşeyimi midemin küçülmesi için ve enim yani belim incalmesi için uğraşıyorum bunun içinde gün içerisinde mekik çekiyorum harektler yapıyorum ve gercekten 8 gün olmasına ragmen farklılıklar var bır kere midem gitdi belimdede incelme var sanırım ama 15 gün de bır ölçüp yazıcam :) umarım faydalı olur . ayrıca ilk baş açıkma olsada gercekten ama gercekten zamanla alışıyorsun ve hatda canın bşy yemek ıstemıor fakat oda zararlı . ben ekmeği ve yaglı şeyleri tamamen kestim diyetımde ekmek yazdım fakat ben onun yerine annemin pis gbi yaptıgı hamurlardan 1 tane yedim oda zeytinyaglı yardımcı oldugu ve anemin ısrarı üzerine :)

tabikide katılabilirsin hatta sende yaptıklarını zayıflamana yardımcı olan şeyleri benimle paylaşabilirsin :) sabır isteyen bir iş fakat benim belim incelmeye başladı miden gidiyor belli farkediıyorum ama simit denilen daha dogrusu göbeğimin alt kısmı duruyor :( acaba ona ne yapmalıyım_?

tabikide katılabilirsin hatta sende yaptıklarını zayıflamana yardımcı olan şeyleri benimle paylaşabilirsin :) sabır isteyen bir iş fakat benim belim incelmeye başladı miden gidiyor belli farkediıyorum ama simit denilen daha dogrusu göbeğimin alt kısmı duruyor :( acaba ona ne yapmalıyım_?

ekmek ve hamur işleri bel ve göbek bölgesinde birikiyormuş ben şu ballı tarçın kürünü yapıcam o bölgeyi inceltiyormuş sarımsak çayı içebilirsen faydası çok

canım tarcını bende denemiştim tam 3 ay adet olmadım cünkü tarcının adet kesici özelliği varmış ben bu konuyu cok arastırdım ve yorumlara baktıgıma göre tarcın aldıgın zaman direk kesiyomuş adet gününde bile istersen sende bi göz at bu konuya .. sarımsak cayınıda denedim içine limon fln koyuyosun ya tansiyonum cok dusuk benim içtikten sonra basım dndu gözlerim karardı basım agrıdı . Ben bitkilerin faydalarına inanıyorum ama her bitkinin insana aynı faydayı saglayacagını pek inanmıyorum bazılarına faydalı gelen bazılarına zararlı geliyor ben bu göbek ve bel için ekmek ztn kestim 11 gündür hiç yemiyorum mekik egzersiz yapıcam bakalım faydası olucak mı

Bende hazirana kadar kilo vermek istiyorum.ayda 3 kilo verirsem super olur.bende katilabilirim sana:)

tabikide katılabilirsin :) valla bende yaza kadar verebildiğimce kilo vermek istiyorum zaten başta ödem gidio fln hızlı hızlı veriosun sonra yavaşlıo kilo vermek .. ama galiba ben bu ara cok hızlı veriorum belli olmaya başladı cnku bana olmayan tişörtüm vardı bgn denedim oldu :) cuma günü diğer diyet listemle kaç kilo verdiğimide yazıcam saglıklı besleniorum az yiorum . valla su an tek derdim misket denilen göbeğimin alt kısmı :(

tabikide katılabilirsin :) valla bende yaza kadar verebildiğimce kilo vermek istiyorum zaten başta ödem gidio fln hızlı hızlı veriosun sonra yavaşlıo kilo vermek .. ama galiba ben bu ara cok hızlı veriorum belli olmaya başladı cnku bana olmayan tişörtüm vardı bgn denedim oldu :) cuma günü diğer diyet listemle kaç kilo verdiğimide yazıcam saglıklı besleniorum az yiorum . valla su an tek derdim misket denilen göbeğimin alt kısmı :(

Canim Ben 92 kiloydum simdi 88 civarinda bakalim spora baslarsam daha iyi olucakyaza kadar da baya vermis oluruz.

gecen haftaki diyetimle 83 ile başladım 78.9 düştüm bu haftaki diyetimlede 2.5 kilo verdim 76 ya düştüm ayrıca 15 günde bir gögüs bel karın basen kalca ölcün ve not alın benim 3 4 cm gitdi en cok belimden ve gögsümden gitmiş çnkü gögsülerim büyük :)

1. gün SABAH= maydonoz dereotu 2 burcak AKŞAM=patatesli salata

2. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=nesfit AKŞAM=salata 1 kaşık haslanmış et

3. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=nesfit AKŞAM=patlıcan kırmızı biber yeşil biber közlemesi ve yogurt

4. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=nesfit AKŞAM=salata tarhana corbası acılı

5. gün SABAH= maydonoz dereotu tere ÖĞLEN=yumurta kaynatması peynir zeytin AKŞAM=salata tarhana corbası ıspanak kavurması 2 kaşık

6. gün SABAH= maydonoz dereotu tere ÖĞLEN=havuc rendesi brokoli AKŞAM=salata

7. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=nesfit AKŞAM=salata

8. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=salçalı sucuklu yagsız kepek ekmeli tost AKŞAM=salata

bu haftada böyle gecti 3 kilo vermeyi düşünüodum en az fakat kaçamak yaptım sanırım bu hadta çikilota kek cerez yedim :( bidaha yemicem daha ii anladım kilo vermemede engel oluo gördüm ki.. haftaya gene yazarım sadece 10 kilo fazlam kaldı :) 15 güne kadar inş gene 7 kilo veririm ;)

Merhaba canim ben 17 yasndaym 170 boy 67 kiloyum 55-60 kilo olmak istiorum Bnde size katilabilirmiyim

mrb cnm tabikide katılabilirsin hoşgeldn bnde 18 yaşındayım 1.68 boy 83 kiloya kadar cıktım hep 70 de gelip gidiodum ama iri kemikli biriyim . boyuna göre kilon gene iyi gibi geldi bana ama verirsen tabi daha da iyi olur :)

:) haftada 2 3 kilo iyi canım . diğer türlüde fazla verirsem daha hızlı olur ama geri almam daha kolay olur.. haftada 3 kilo verirsem 4 5 haftaya istediğim kiloya düşebilirim sanırım ama arada kacamak oluyor işte :) senin nasıl gidiyor bı farklılık var mı _?

Ben senden daha kiloliyum ama senin kadar hizli gitmiyor.sabahlari yarim tost yagsiz sut Oglen sebze yemegi aksam izgara et salata arada 1 mandalin bu hafta Boyle gidiyorum.canim sen bana gore gencsin Ben 30 yasindayim 7 yas ve 4 yas iki tane yaramazlik var:)

Ben senden daha kiloliyum ama senin kadar hizli gitmiyor.sabahlari yarim tost yagsiz sut Oglen sebze yemegi aksam izgara et salata arada 1 mandalin bu hafta Boyle gidiyorum.canim sen bana gore gencsin Ben 30 yasindayim 7 yas ve 4 yas iki tane yaramazlik var:)

anladım abla Allah bağışlasın :) ben daha evlenmeden cocuğum olmadan emzirmeden gögüslerim cok buyuk artık küçülmezse doktora gitmeyi düşünüyorum ilerde birde cocuk emzirsem iyce büyür dimi abla :( senin ki daha iyi sağlıklı abla birde cocuklarla ugrasıosun dikkat et kendine kaç kilo verceksn bakalım bende denerim belki :)

mrb cnm tabikide katılabilirsin hoşgeldn bnde 18 yaşındayım 1.68 boy 83 kiloya kadar cıktım hep 70 de gelip gidiodum ama iri kemikli biriyim . boyuna göre kilon gene iyi gibi geldi bana ama verirsen tabi daha da iyi olur :)

Bnde subatta 79 olmustum azim ettim 64 kiloya dustum yazin memlekette geri 73 oldum snra sevdigim cocugun sozlendigini duydum 3 haftada 67 kiloya dustum ama ins sende bende bizim gibi butun insanlarin duasini kabul eder rabbim ben 58 gormeyi istiom :)

Bnde subatta 79 olmustum azim ettim 64 kiloya dustum yazin memlekette geri 73 oldum snra sevdigim cocugun sozlendigini duydum 3 haftada 67 kiloya dustum ama ins sende bende bizim gibi butun insanlarin duasini kabul eder rabbim ben 58 gormeyi istiom :)

:) anladım canım . ewet baya vermişsin bi ara geri almşsın verdiğimizi geri almamak için yavas yavas verelim bu kez zaten kış daha iyi verilir yaza formda gireriz inş :) 79dan 64e ne kadar sürede düştün canım benimde şu anki amacım 64e düşmek ;)

:) anladım canım . ewet baya vermişsin bi ara geri almşsın verdiğimizi geri almamak için yavas yavas verelim bu kez zaten kış daha iyi verilir yaza formda gireriz inş :) 79dan 64e ne kadar sürede düştün canım benimde şu anki amacım 64e düşmek ;)

2 ayda ama cikolata cips kola ekmek hic bi sekilde yememistim ve cok hareketliyim ben oturmam pek ayda 8 kilo veriodum almazdm geri ama memlekete gidince gece cok yedik ole aldm ins olursun bn 2 haftadr tartilmiom belki 66 olmusumdur ;) ve ben ac karnina tartiliorum sen

2 ayda ama cikolata cips kola ekmek hic bi sekilde yememistim ve cok hareketliyim ben oturmam pek ayda 8 kilo veriodum almazdm geri ama memlekete gidince gece cok yedik ole aldm ins olursun bn 2 haftadr tartilmiom belki 66 olmusumdur ;) ve ben ac karnina tartiliorum sen

hıı anladım cnm bnm de 1 gün oldu 7.5 kilo verdim tabi yarısı ödemdir . bnde ekmek cips yemiorum çikilotada öyle cok yemyrm ama haftada 1 yada en fazla 2 kez yarım çikilota yıorum cnm istediğinde .bnde haftada aç karnına sabah tartılıorum 15 gün oluncada gene ac karnına gögsumu belimi göbeğimi kalçamı basenimi ölcüp not ediyrm . çikolatayı bnde bazen hıc yemyrm bzen işte dediğim gibi az miktarda yiorum midem gitdi inceldi farkedyrm ama tek derdim göbeğim su an cok zor gidior ya altta birikior işte :) arada tost sucuk gibi kaçamaklarım oluo ama az miktarda genellikle yeşillik yiorum. 8 aralıkda filn 1 ay olucak bnmde bakalım ne kdr vericm 2 hafta daha

hıı anladım cnm bnm de 1 gün oldu 7.5 kilo verdim tabi yarısı ödemdir . bnde ekmek cips yemiorum çikilotada öyle cok yemyrm ama haftada 1 yada en fazla 2 kez yarım çikilota yıorum cnm istediğinde .bnde haftada aç karnına sabah tartılıorum 15 gün oluncada gene ac karnına gögsumu belimi göbeğimi kalçamı basenimi ölcüp not ediyrm . çikolatayı bnde bazen hıc yemyrm bzen işte dediğim gibi az miktarda yiorum midem gitdi inceldi farkedyrm ama tek derdim göbeğim su an cok zor gidior ya altta birikior işte :) arada tost sucuk gibi kaçamaklarım oluo ama az miktarda genellikle yeşillik yiorum. 8 aralıkda filn 1 ay olucak bnmde bakalım ne kdr vericm 2 hafta daha

İns ya veririz bn su an fazla kafaya takmamaya calisiom cnku sevdigim cocuk evlenio ve kuzenim sevdigim kiside o yuzden biraz biraz kilo kaybi yasiom ama takmadanda duramiom ins sende bnde veririz

Back