benimle aynı sorunu yaşayan varmıdır?

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
37
kızlar artık kafamı duvarlara vurmak istiyorum.
bu yıl ramazan bayramında birşey yasamaya basladım.
kalbim sanki bir defa hızlıca vuruyor gibi sonra normale dönüyor
bunu cok arastırdım ekstrasistol zararsız ek atımlarmış.
ama delırecegım artık aylardır cekıyorum şöyle ki iş yaparken,kitap okurken koşarken yürürken gezerken aklınıza gelecegınız her aktıvıtede bır kere bıle olmuyor.
ama ne zamankı kendı basıma dınleneyım sessizlik olsun yada hemen baslıyor doktora gitmeye korkuyorum gerçekten dr fobim var ben pskolojik oldugunu dusunuyorum midemde gaz sorunu varken daha çok yasıyorum sanki?
tansıyonum ve nabzım normal 4 sene once panık atak hastasıydım atlattım acaba şimdide pskolojim madem panık atagı atlattın al bide bunla mı ugras dıyor bana?aylardır yasıyorum bunu kendımı dınledıgım zaman oda al benı dınle dıye sert bır vuruşla kendısını hatırlatıyor. bunları yasayan varmı varsa nasıl atlatabıldınız?

Dr görmeli biz ne desek boş
Bende de arada oluyor, 24 saat holter takıldı, extrasistol atım oluyormus, zararı Yok , ama sende dr a git, başka bişey olmadığı netleşsin

anksiyete atağına benziyor. zaten eskiden panik atağım var demişsin. sadece sessiz kendi başına olduğun zamanda olması bence anksiyete atağı. psikoloğa gideceksin, evde oturmakla çözülmez herşey.

Doktor fobinizi kendi sağlığınız için yenmek zorundasınız.
Doktorlar insan yemiyorlar, tam tersine iyileştiriyorlar.
Kendi kendinize internetten yapılan araştırmalar ile teşhis koymanız zaten çok yanlış birşey.
En doğrusu bir an önce bir kardiyoloğa görünmeniz.
Gerekli tekiklerin yapılması.

Şöyle düşünün, ya ihmal istemeyen bir durum ise?
Ya şu anda gittiğinizde belki çok ufak bir sıkıntı var ve çözümlenecek ama boşlarsanız da uzun vadede sağlığınızı tehlikeye atacak bir durum olabilir?

Allah sağlık sıhhat versin ama sağlık ihmale gelmez.
Benden söylemesi...

Ayni seyleri yasamis biri olarak yaziyorum buraya. Hayatimi kabusa ceviren hergun oluyorum dedigim ekstrasistol. Berbat bisiy seni o kadar iyi anliyorum ki. Kalbin sanki bi an durmasi ve arkadasindan iki guclu atim olmasi. Benim psikolojim babamin vucudunun,tamamen yanmasiyla basladi. Sonra korkulara evde tek duramamalara icimin sıkılmalarina. Sonra panik ataga cevirdi. Panik atagi atlattim derken..... Aniden kalbimin cok hizli atmasindan kac kere acillik oldum. Holter takildi bakildi testlere tabi tutuldu bisey cikmadi.neyse oda gecti derken. En son ekstrasistol yasamaya basladim. İnan bu yasadigim hepsinden beter.kalp duruyo sanki hemen arkasina calisip onun yerine iki kere vuruyo.hala ara ara oluyo alistim onunla yasamaya.bide doktor amca kizimiz var oda demistiki. Ek atimlar genelde her insan olur. Cogu kisiler bunu farketmez bile. Genelde hassas insanlar kendilerini cok dinledikleri icin farkina varirlar demisti. dusmanimin basina vermesin. Berbat bisiy. ilk once korksanda doktora git bisey kaybetmezsin bence bakilir icin rahatlar. Cok cok gecmis olsun.

Ayni seyleri yasamis biri olarak yaziyorum buraya. Hayatimi kabusa ceviren hergun oluyorum dedigim ekstrasistol. Berbat bisiy seni o kadar iyi anliyorum ki. Kalbin sanki bi an durmasi ve arkadasindan iki guclu atim olmasi. Benim psikolojim babamin vucudunun,tamamen yanmasiyla basladi. Sonra korkulara evde tek duramamalara icimin sıkılmalarina. Sonra panik ataga cevirdi. Panik atagi atlattim derken..... Aniden kalbimin cok hizli atmasindan kac kere acillik oldum. Holter takildi bakildi testlere tabi tutuldu bisey cikmadi.neyse oda gecti derken. En son ekstrasistol yasamaya basladim. İnan bu yasadigim hepsinden beter.kalp duruyo sanki hemen arkasina calisip onun yerine iki kere vuruyo.hala ara ara oluyo alistim onunla yasamaya.bide doktor amca kizimiz var oda demistiki. Ek atimlar genelde her insan olur. Cogu kisiler bunu farketmez bile. Genelde hassas insanlar kendilerini cok dinledikleri icin farkina varirlar demisti. dusmanimin basina vermesin. Berbat bisiy. ilk once korksanda doktora git bisey kaybetmezsin bence bakilir icin rahatlar. Cok cok gecmis olsun.
özel mesej attım bakarsanız cok sevınırım ♥

Doktor fobinizi kendi sağlığınız için yenmek zorundasınız.
Doktorlar insan yemiyorlar, tam tersine iyileştiriyorlar.
Kendi kendinize internetten yapılan araştırmalar ile teşhis koymanız zaten çok yanlış birşey.
En doğrusu bir an önce bir kardiyoloğa görünmeniz.
Gerekli tekiklerin yapılması.

Şöyle düşünün, ya ihmal istemeyen bir durum ise?
Ya şu anda gittiğinizde belki çok ufak bir sıkıntı var ve çözümlenecek ama boşlarsanız da uzun vadede sağlığınızı tehlikeye atacak bir durum olabilir?

Allah sağlık sıhhat versin ama sağlık ihmale gelmez.
Benden söylemesi...
çok haklısınız gıtmem grektıgını bılıyorum :KK43:

Arkadaşım bendede aynı sorun mevcut çok korkuyorum az önce bile oldu sanki kalbim durdu içimden bişey çekildi tekrar normale döndü

X