• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle aynı şeyi yaşadınız mı??

Alara775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
239
60
28
28
Yumurtlama sivisi denilen o sumuksu seffaf yapiskan sivi geldikten 1 gun sonra iliski oldu, ondan 1 hafta oncede olmustu. Ama daha baska iliski olmadi. Ve ben bayadir gebe kalmayi bekliyorum. Gecen ay 18inde olmustum bu ay 15inde regli olmam gerekiyodu. Pazartesi(15i) olmadim. Karnim ve gogsum belim agrimaya basladi yarin olurum dedim bugun normal gunluk akinti seklinde kahverengi geldikesildi. Bu durum nedir ? Belim gogsum fln agriyo ama baska belirtim fln yok ?

Yumurtlama sivisi denilen o sumuksu seffaf yapiskan sivi geldikten 1 gun sonra iliski oldu, ondan 1 hafta oncede olmustu. Ama daha baska iliski olmadi. Ve ben bayadir gebe kalmayi bekliyorum. Gecen ay 18inde olmustum bu ay 15inde regli olmam gerekiyodu. Pazartesi(15i) olmadim. Karnim ve gogsum belim agrimaya basladi yarin olurum dedim bugun normal gunluk akinti seklinde kahverengi geldikesildi. Bu durum nedir ? Belim gogsum fln agriyo ama baska belirtim fln yok ?
Canim yerlesme kanamasi mi acaba

Normalde kahverengi geliyodu artarak kana donusuyodu ama oyle bisey olmadi iki gundur bugun bi kavrengi normal akinti kivaminda geldi peceteye silince dahada yok.

Her hangi bir gelişme varmı? Bende kızıma hamile kaldıgımda bu sekil oldu. Geldi gelicek agrıyo derken tahlil hamile. Allah gonlunuze gore versin inş.

Her hangi bir gelişme varmı? Bende kızıma hamile kaldıgımda bu sekil oldu. Geldi gelicek agrıyo derken B hamile. Allah gonlunuze gore versin inş.
Bugunde bakicam her sabah oldummu diye wcye kosuyorum ama normal acik kahverengi akintidan bask bisey gelmemis oluyo hayirlisi

Gebelik belirtisinin adet sancısından bi farkı yok , test yapabilirsin mutlaka varsa çıkar bende bu şekilde ögrendim adetime 3 gün kala lekelenme oldu kesildi test yaptım pozitif şuan 7 haftalık hamileyim rabbim insallah gönlünüze göre verir :)

Back