Benimle aynı duyguyu paylaşan var mı

Nihan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
40
1
46
Ankara
Merhaba kızlar şimdi yazacağım konuyu çok fazla kafama taktığım söylenemez ama merak ettiğim bu duyguyu yaşayanlar ve bu durumu nasıl algıladıkları. Ben aşırı sabırlı biriyim ve bazen iş ve özel hayatımda bunun sıkıntısını yaşıyorum.Ancak kendi kendimi telkinle rahatlatabiliyorum. Bana direk bir saldırı olmadıkça insanlarla kavga veya tartışmaya giremiyorum.Nadir de olsa böyle direk saldırı anında zaman zaman kal olduğum da olmuştur.Çevremde böyle durumda olan arkadaşlarım var ama bu durumdan hiç rahatsızlık duymuyorlar.Fakat ben bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Örnek vereceğim şimdi;mesela bir gün işyerimde bir nedenle para toplamam lazımdı ve işyerine yeni başlamıştım.para alacağım bayanlardan biri önce sorduğumda tabi demesine rağmen sonra bana "bu durumdan hiç hoşlanmadığımı bil"dedi.o anda kaldım öle ve dedimki o zaman vermeyin, o da dedi ki hayır vereceğim ama bilmeni istedim.Ben de parayı aldım şimdi ki aklım olsa diyeceğimi biliyorum ama şimdi o bayanla samimi sayılırız. Bu basit bir örnek bu gibi olaylar yaşayanlar var mı?Bazen direk belli ediyorum duygularımı ama bazen böyle oluyor.öpüldünüz şimdiden

Son düzenleme:
mrb cnm.bazen benzer konular benimde başıma geliyor.olay anında senin gibi hafif bir cevap vermiş olsamda.karşımdakinin yaptığını unutmam.mutlaka uygun bir fırsat çıkar ve ben şakaya vurduraraktan ona yaptığını hatırlatmış olurum.zaten zekiyse anlar.

Teşekkür ederim cevabın için.Bir laf var ya o beni çok rahatlatıyor.Ayrıca yengeç burcu olmamla alakalı sanırım."evinin kapısını kapatınca huzurun varsa en önemlisi o".öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…