• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri benimkiler bile uzadıysa :))

taskopru

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
41
3
296
İstanbul
kızlar benim fena halde kıvırcık saçlarım var geçen sene kestirdim ve 5 ayda baya uzadı
yaptığım tek şey 2 günde bir sadece soğuk suyla yıkamaktı haftada 2 kezde normal şampuanla yıkadım tabi şampuanımın içinde hep çam terebentin vardır ve son durulamayıda elma sirkesi kattığım suyla yapıyorum
yani bence bu 2 saat kafada duran maskelerle uğraşmayın
bu arada ben yine hata yapıp saçlarımı kestirdim galiba yine aynı şekilde uzatcam:(((

Çam terebentinin saç uzatma etkisini duymuştum.Hatta denemiştim de.Gerçekten etkisi var ama elma sirkesiyle denememiştim.Denemekte fayda var:32:

şampuan kullanmasam bile suya katar elma sirkesi ile durularım öyle kalır saçımda
yumaşatıyo ve parlatıyo ayrıca resim ekleyebilsem daha ii anlaşılcakta beceremedim:))

soğuk suyla alakası yok ama bende iki günde bir yıkarım saçlarımı çok çabuk uzar hep benim saçlarım. yıkamakla alakası olduğuna eminim. ayrıca saç bakım yağları da etkiliyo bence. ne kadar iyi beslenirse temizlenirse o kadar çabuk uzuyor bence.

benim saçlarım omuzlarımı geçenekadar binbir derttle uzar a.a sonrasında sihirli değnek değmiş gibi blime kadar uzamaya başlar. 2- 3 ayda belimde olur saçım:21: bu arada elidor saçğuan kullanıyorum. mükemmel düz. ve kremini kullanıyorum hem yumuşacık yapıyor hemde kırık filan yokk:52:

ohh ne güzel ya benimkide öyle galiba kıvırcık olduğundan o kadar uzun durmuyo ama uzadığını belli etmesi bile önemli:))bide acaba bu aylarda nasıl uzar saçlar yazın hızlı uzuyoda benimki hemen uzamalı ya perçem kestirdim de eski halimi çoook arıyorum...

ohh ne güzel ya benimkide öyle galiba kıvırcık olduğundan o kadar uzun durmuyo ama uzadığını belli etmesi bile önemli:))bide acaba bu aylarda nasıl uzar saçlar yazın hızlı uzuyoda benimki hemen uzamalı ya perçem kestirdim de eski halimi çoook arıyorum...

perçemler zaten diğer saçlara göre daha fazla uzuyor. ben kahkul kestirmiştim. her hafta uçlarından aldırmak zorunda kalıyordum kuaföre

bende biryerde okumustum zeytınyagı ile masaj yapıp 15 20 dk sonra yıkıyorsunuz denedim iki üç hafta hergün yapmasamda haftada üç dört kez yapıyordum gercekden uzuyor ve saglıklı oluyor saclar kırıklar azalıyor :)

Ben şampuana sarımsak karıştırmayı denedim akşam.Bakalım sonuç göreceğiz.

Çam terebentini şampuanımı çok sıvılaştrıyor bide nedense kurutuyor benim saçımı bence yağlı saçlarda daha etkili senin saçların yağlımıyıdı canım??

yok canım hiç yağlı değil canım gerçi olsada kıvırcık olduundan belli etmiyo pek ayrıca çam terebentin biraz sertleştio doğru ama son suya sirke katınca yumuşuyo :32:

Saç kremide etki etmişti yumuşatmaya ama saç diplerine krem süremediğimden dipler bi gıcırdıyordu sanki sirke onuda alıyormu ??

elma sirkesi canım daha etkili ayrıca kokusu üzüm sirkesine göre daha iyi:2:ayrıca ben hiç krem sürmem saçıma çok döküyo benim saçımı
buna rağmen sirkeden kaynaklı diye düşünüyorum saçlarım sert değil tam istediim yumuşaklıkta çokta yumuşak olmasına gerek yok o zaman daha kolay kırılıyo bence

Son düzenleme:
Tamam canım bide elma sirkesi olayına el atıyım sirkenin saça çok parlaklık verdiğini biliyordum elma sirkeside yumuşatıyor diye duymuştum buarada ben dün şampuanıma yeniden çam terebentini koydum daha öncede demiştim ya şampuanımı çok sıvılaştırıp kuruttu saçımı diye sanırım ben fazla kaçırmışım onu dün johansons baby şampuanıma azcık kattım kıvamda az değişiklik oldu kurutması eskisi kadar değil denemeye devam edicem :16::16: Aklıma gelmişken geçen sene falan bnm kuzenim bi kız görmüş saçları süperdi diyo upuzun ve çok gürmüş oda dayanamıyıp sormuş bakımmı yapıyosun demiş kızda çam terebentini demiş :53: saçım yağlı gezerim ama terebentinsiz şampuan kullanmam demiş demekki arkadaş çok faydasını gördü :52::52::52:

Back