- 26 Ocak 2008
- 37
- 0
- 38
- Konu Sahibi ikizannesiyim
sagolun canlarım:dance:ınanın hep dua edıcem hepınız ıcın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım allah tamamına erdirsin inşallah allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu sana bişey sorucam bugün transferimin 10.günü ama hiç umudum yok çünkü kaç gündür adet belirtilerim başladı sancılar ve akıntılar.sendede bu belirtiler varmıydıkızlar benımde tup bebeklerım olucak cok heycanlıyım 6.5aylık ıkız:)benımde cok sorunluydu hıc yumurtam yoktu olgunlasmadan catlıyodu ama 5tane olgunlastı 3alındı 2sı kondu ve ıkısıde tuttu allaha sukur hıc umut yoktu ama allahtan umut kesılmez ılk denemede tuttu.hala sasırıyoru tosuncuklarım gelıcek ınsalah:dance:
canım allah tamamına erdirsin inşallah allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu sana bişey sorucam bugün transferimin 10.günü ama hiç umudum yok çünkü kaç gündür adet belirtilerim başladı sancılar ve akıntılar.sendede bu belirtiler varmıydı
çok saol canım beni birazda olsa rahatlattın geçen gün dr aradım ağrılarımın olduğunu söyledi merkeze gelmemi söyledi orda serum verdiler dr bana bu sancılarının olması normal dedi ne bileyim işte yinede insan korkuyor endişeleniyorevet kederlıcım bendede oldu normalde bıle ayın geldıgınde agrın oluyo kasıklarında.merak etme umutsuz olma.ama ıcım rahat etmedı dıosan bı dr.ara.
çok saol canım beni birazda olsa rahatlattın geçen gün dr aradım ağrılarımın olduğunu söyledi merkeze gelmemi söyledi orda serum verdiler dr bana bu sancılarının olması normal dedi ne bileyim işte yinede insan korkuyor endişeleniyor
Benim Fsh Yüksek Acaba Ilk Denemede Ikiz Benimde Olur Mu
kızlar benımde tup bebeklerım olucak cok heycanlıyım 6.5aylık ıkız:)benımde cok sorunluydu hıc yumurtam yoktu olgunlasmadan catlıyodu ama 5tane olgunlastı 3alındı 2sı kondu ve ıkısıde tuttu allaha sukur hıc umut yoktu ama allahtan umut kesılmez ılk denemede tuttu.hala sasırıyoru tosuncuklarım gelıcek ınsalah:dance:
kızlar benımde tup bebeklerım olucak cok heycanlıyım 6.5aylık ıkız:)benımde cok sorunluydu hıc yumurtam yoktu olgunlasmadan catlıyodu ama 5tane olgunlastı 3alındı 2sı kondu ve ıkısıde tuttu allaha sukur hıc umut yoktu ama allahtan umut kesılmez ılk denemede tuttu.hala sasırıyoru tosuncuklarım gelıcek ınsalah:dance: