• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri benımde saçlarım hızlı uzasın...

ama yaglı karısımlar kadar faydalı bı bakım da yok canım...neden arındıramadın anlamadım hem bnm 2 yıkamada bışicik kalmıyo.. zaten normalde de 2 kere şampuanlarım sacımı....

ya ama kuaförümde tavsiye etmedi benimm ya onları arındıırırken saclarınızı o kadar yıpratıyorsunuz ki faydasından cok zarar oluyor demişti hiçtavsiye etmedi bide 3 kere rahat yıkıodum benn bayadır yapmıorum ne biliymm ama zeytinyagı cok cokk ii geliomuşş yaa bilemedimm :((

ya ama kuaförümde tavsiye etmedi benimm ya onları arındıırırken saclarınızı o kadar yıpratıyorsunuz ki faydasından cok zarar oluyor demişti hiçtavsiye etmedi bide 3 kere rahat yıkıodum benn bayadır yapmıorum ne biliymm ama zeytinyagı cok cokk ii geliomuşş yaa bilemedimm :((
Aslında her elin parmakları bir değil felsefesi..Yağın çok iyi geldiği insanlarda sayıca az değil hani..
Ayrıca çok sürmezsek arındırması kolay oluyor,ilk yaptıklarımda fazla sürüyordum bende arındırmakta güçlük çekmiştim..
Bir bezle sürüp yaydırıyorum artık (gazlı bez gibi), her yere yayılır kolayca arınıyor..
Zeytiinyağı evet ılıtınca daha da etkili imiş hatta.Hakikisi ile yapmak önemli ayrıntı ama..Fabrikasyonların o kdar etkili olmayacağı kanaatindeyim ..

Back