benımde ıkız bebeklerım olucak

tesekur ederım ınsallah benımde ıkısıde erkek allah yardımcımız olsun.ısımı bellımı?benım ılk bebeklerım ısımlerıde mehmet ve kaan..

gozun aydin canim korkma allah yarim eder iki erkek diyorsun kocisleride sayarsak yandik onlarda birer cocuk. bu arada benimde ilk hamileligim insaallah sali gunu ogrenecegim kizmi oglanmi hayirlisi

gozun aydin canim korkma allah yarim eder iki erkek diyorsun kocisleride sayarsak yandik onlarda birer cocuk. bu arada benimde ilk hamileligim insaallah sali gunu ogrenecegim kizmi oglanmi hayirlisi

ben cok heycanlanmıstım bı kz bı erkek dıodum ıkısıde erkek cıktı:dance:sen ne ıstıosun gonlunden ne gecıo?

canım allah sağlıkla kucağına versin bebişlerini, valla bende bi tane oğlan var, şimdi 2.5 yasında koltuktan atlayıp duruo tepelerde dolasmaktan zevk alıo hiç dinlemio düseceğindednde haberi yok sabırla babasıyla konusuoruz ama kime ne:)))allah yardımcın olsu erkek cocukları biraz aksi ve hareketli oluo ama hersylerdende tatlı oluolarr...
senin tedaviylemi oldu canımda ikiz oldu...

hayirli ugurlu olsun ay cok heyecanli allah bana da ikiz nasip eder insallah allah bir avazda kurtarsin arkadasim hayirli ugurlu evlatlar olur insallah allah bi kolayliginiverir hic dert etme bi arada ikiside buyur iste allah saglik versin tum dualarimiz seninle alaha emanet ol hoscakal

allah tamamına erdirsin canım. ay ikiz annesi olacak olmak çok heyecanlı birşey olsa gerek. İnşallah hayırlısıyla büyütürsün. Allah tüm isteyenlere (bana da) nasip eder inşallah.a.s.

tebrik ederim canımm
Allahım sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin iyişallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…