• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Benımde fikrınıze ihtıyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anneciğim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

Anneciğim

Ziyaretçi
Merhabalar benımde sizin fıkrınıze ıhtıyacım var,kendı saçım kestane rengı,daha once 3-4 defa rofle yaptırmıstım ama son yaptırdımda sacım mahv oldu tutam tutam dokuldu artık rofle yaptırmam dedım,ama dıplerı buyuyuncede cok kotu dyryyordu bende sarıları tamamen kapatmak ve kendı sac rengımı elde etmek ıcın koyu kumral boya yaptırdım guzel olmustu ama boya aktı daha oncekı röfleler cıktı meydana dıplerıde tabı koyu,boya yapmak ıstemıyorum ama 10 gun sonra dugunde var renklı saclarla mı olayım orda uff sızce ne yapsam

Bence canım kahveye boya sadece kahve sonra akarsa actırma yaparsın ılerde yoksa o saÇ dÜzelmez bende yaptım rengarenk olduu ben mavı sıyah boyadım valla ve Şımdı vıyole sıyah yapcam yoksa saÇım kapanmıyorduuu kahve yap kahveden dÖnersın korkma ya acarlar ılerde akar zaten ok ama sen bılırsın bır fıkır benden sor ıstersen kuafÖre ama evde boya ya para verme ok arkadasımmmm gÖrÜŞÜrÜzzzz

Tavsıyen ıcın teşekkkur ederım arkadasım...

Kahve derken kahveden kasıt nedir?Merak ettim.Bende röflemin üstüne boyuycamda.

Back