Benimde Dogum Hikayem Oldu:)

Okkeanos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
34
20
88
Merhaba KK hanimlari benimde cok sukur artik bir dogum hikayem oldu :)38 haftada geldi bebegim bana.Normal dogumu çok istiyordum surekli burdaki hikayeleri ne yapmam gerektigini okuyordum ama malesef olamadi .Hamileligim kanamali sıkıntılı gecmisti 35 haftalikken doktor suyumun azaldigini soyledi.Calistigim icin erken izin aldim ve evde dinlenme ile gecirmeye calistim.38 haftada iken doktorum artik bekleyemeyecegini soyledi aciklik hic yok ama Yeni cikan balon uygulamasi yapacaklarini bu sayede acikligimin 7 cm ye ulasacagini soylemisti ve ben korku aglama ve dualarla yatisa gectim.Balon ogle 13 gibi takildi.Zaten rutinde de sancilarim 40 a vuruyordu ama aciklik yoktu.Sabaha kadar sancilar artti balon hala icimde tabi..Nst ye bagladiklarinda deliriyorum tabiki kaldirin beni diye.Sabah 9da artik balonu cikardilar ve sonuc 1 cm bile acilma yok bebegim ise kanala girecegine sancidan dolayi kacmisti kanaldan suni sanci vereceklerini birde o sekilde denemek istediklerini soylediler ama ben kabul etmedim bebegim zaten yorulmustu tum gece nst de hic uyumamisti ve kacmisti.Sonuç olarak artik sezaryen kacinilmazdi.spinal anestezi ile sezaryene alindim 5 dk sonra bebegimin ofkeli cigliklari geldi.Acil doktoru bile sasirmisti nekadar ofkeli strese girmis diye.Sonuc suan 4gunluk bebegimm ve kasilan toparlanmaya calisan rahmimle evdeyiz cok sukur :) Benim gibi burda hikayeleri okuyupta moral almak cesaretlenmek isteyen arkadaslara soylemek istedigim normal dogumdan korkmayin.egerki bebegim strese girmeye baslamasaydi kesinlikle normal icin ugrasirdim.Ayakta yuruyerek neredeyse adet agrisi gibi hafif bir agri hissediyorsunuz yattiginizda agri hissediliyor ve eger baska bir problem yoksa evde cekin sanicinizi dualarla okadar rahat oluyorki.ben siddetli sancilara ragmen dua ve ayakta kalarak cok rahat etmistim.Herkese hayirli dogumlar Rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin ins :)biraz uzun oldu ama kusura bakmayin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…