• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde bir öyküm olsun istiyorum .!

Toprakliyagmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
4.203
8.979
158
Merhaba arkadaşlar . 173 boyundayim , 106 kiloyum . 122 den 106 ya düştüm çok sıkı diyet yapmadan . Şimdi ise 6 ayim var ve hedefim 25 kilo. Neden mi 6 ay çünkü 21 temmuz da düğünüm var:KK17: ayrıca yer fistigi , nohut , dana eti , arpa , çilek bunlara interolansim var yediğim zaman şişiyorum neler önerirsiniz aslında bir çok seyi biliyorum ama motivasyonum çok düşük :KK43:

Kilondan dolayı spor yapman sana eziyet olur ama her gün 1 saat yürüyüş iyi gelebilir. Çünkü hareket etmezsen diyetle kilo versen bile sarkık görünebilirsin. Diyete gelince bi spor hocası bana zamanında en geç saat 8 e kadar yemeyi kesmem gerektiğini hatta 9 dan sonra yediğimiz her şeyin yağa dönüştüğünü söylemişti. Bunları göz önünde bulundurursan iyi olabilir. Umarım hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın,mutluluklar :)

Biliyosunuz ki kilo vermede vücuttaki yağların yakılmassını sağlayan en önemli etmen metabolizma ve metabolizmanın hızını düşürmemeye özen göstermelisiniz ne kadar çok çalışırsa vücudunuz o kadar yağ yakar. Metabolizma Hızlandırma Yolları bunu bir okuyun derim faydası olacaktır. Ayrıca kendinizi zayıflamak zorundaymış gibi hissetmeyin bunu sadece bir amaç olarak görün motivasyonunuzun kırılmaması için. Başaracağınıza inanıyorum şimdiden kolay gelsin :KK200::anneadayı:

Kızlar çok kotuydum kaç gündür hastaneye geldim serum filan takıldı . Sonra dedim ki kendimi için son kez diyetisyene gidecem ve gerçekten iyi bir Dr çıktı karşıma . İnsülin direnci olabilir ddi maleser pazartesi belli olacak sonrasında yaptığım bir çok şeyin yanlış olduğunu söyledi . Şu kaybı çok fazla olduğu için rahatsizlanmisim bana uygun güzel bir diyet listesi verdi

Back