• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde bir bebeğim olsun istiyorum ☹

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
53
Arkadaşlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz ve hic korunmadık ☹ bundan 2 ay once gebelik öncesi on muayene gibi doktora gittim hani bi sorun var mi gebeliğe engel diyerek. Çok şükür tahlillerim temiz cıktı ama hala olmuyor ☹ herşeyi denedim. En son bu ay ovulasyon testine başvurdum görselde yumurtlama olmuş mu sizce ve önerebileceğiniz biseyler var mı bu ayda olmazsa yine doktora gidicem bundan sonra ki aşama nasıl işliyor bilgi verirmisiniz ? 1 seneyi geçti hala olmadı. Tabiki yaradanın taktiri ama düşünmeden yapamıyorum eşim 30 yaşında baba olmak istiyorum diyor. Nolur biseyler söyleyin.. bu arada Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin

Eklentiler

• 15449659021311861396689.jpg
    15449659021311861396689.jpg
    196,7 KB · Görüntüleme: 296
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Fotoğrafta ovulasyon olmuş görünüyor iki çizgi de gayet net. O gün ve sonraki günlerde şansınız çok yüksek.

Bende 6 aylık evliyken cocuğum olmuyor diye doktora gitmiştim daha 18 yaşimdaydım benim tahlillerimde temiz çıkmıştı
eşimde sperm testi yaptirdı sorunun
Onda olduğunu anladık

Ozamandan beri 7 senedir
2 aşilama
2 tüp bebek tedVilerim negatif oldu

Çok şükür 3.tüp bebek tedavimde hamile kaldım

Yani demek istedigim herşey sende bitmiyor canım eşininde tahlilleri yapılsın bakılsın

İnşallah rabbim en kısa zamanda
önce karnını
sonra kucağını doldursun canım dualarım seninle

Stres yapmamaniz laIm..her ay hamilelik beklentisi icinde olmayin rahat birakin...hakkinizda hayirlisi olsun...

Merhaba canım dün yengemin hamile olduğunu öğrendik 2 sene sonra doğal yollarla hiç tedavi olmadan kaldı. Nasip. Biz de eşimle deniyoruz daha yeni yeni. Hepimiz için hayırlısı ❤️

Arkadaşlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz ve hic korunmadık ☹ bundan 2 ay once gebelik öncesi on muayene gibi doktora gittim hani bi sorun var mi gebeliğe engel diyerek. Çok şükür tahlillerim temiz cıktı ama hala olmuyor ☹ herşeyi denedim. En son bu ay ovulasyon testine başvurdum görselde yumurtlama olmuş mu sizce ve önerebileceğiniz biseyler var mı bu ayda olmazsa yine doktora gidicem bundan sonra ki aşama nasıl işliyor bilgi verirmisiniz ? 1 seneyi geçti hala olmadı. Tabiki yaradanın taktiri ama düşünmeden yapamıyorum eşim 30 yaşında baba olmak istiyorum diyor. Nolur biseyler söyleyin.. bu arada Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
Kocan da gitti mi doktora
Neden sadece sen gidiyorsun ?

Acaba hamile miyim diye sorduğun aylar hamile kalmayacaksin.

Ne zaman boşverirsen o zaman hamile kalacaksın.
Bunlar yalan, öyle birşey Yok

Sorun varsa nasıl hamile kalacak ?
Benim ilk 3 sene çocuk umrumda değildi
Kalmamak işime geliyordu hatta
Nasılsa kalırım birgün diye oralı olmadım
Meğersem eşimde dolu sıkıntı varmış
2 sene onlarla uğraştık
Sorun varsa onları düzeltmek ya da tedavi
Olmak bazen aylar bazen seneler alıyor
Karı koca olarak her ikisine de detaylı bakılmalı

Bunlar yalan, öyle birşey Yok

Sorun varsa nasıl hamile kalacak ?
Benim ilk 3 sene çocuk umrumda değildi
Kalmamak işime geliyordu hatta
Nasılsa kalırım birgün diye oralı olmadım
Meğersem eşimde dolu sıkıntı varmış
2 sene onlarla uğraştık
Sorun varsa onları düzeltmek ya da tedavi
Olmak bazen aylar bazen seneler alıyor
Karı koca olarak her ikisine de detaylı bakılmalı
Sorunsuz bireyler için durumun psikoloji ile yakından alakali olmasına yorum yapıyoruz.

Sorun varsa doktora gitmeyi mutlaka akıl edeceklerdir.

ovulasyon olmus bol sans.yanliz tek sen dra gitmiyecek esinde gidip spermiyogram yaptiiracak.hatta drlar once esten baslar incelemeye.once esini bir ele bakalim.sonra sende bir sorun yokmus stres yapmadan denemeye devam et.sonraki adim yumurta takibidir.bak cnm benim bebek bebek diye sakin aglama en guzel zamanlarinin tadinu cikar.bebek bakmak cokkkk zor tabiki anne olmak muhtesem bisey cok guzel ama evliligin tadini cikar.ozgurluk kadar guzel birsey yok bu dunyada.bak ben alti yil ugrastim bebegim olmadi.
sosyal medya ve disarida gordugun hayatlar seni yaniltmasin.bebek cok buyuk sorumluluk demek.bir evliligin en buyuk imtihani.varligida yokluguda.anne olmak cooookkkk guzel vede ozel bir duygu.sorumlilugu buyuk hemde cok buyuk.olnuyor diye dert etme illaki olur bir sorun yoksa.beklentiye girmeden olurina birak nasipse olur.ama hayatni zehir etme ve esinle doya doya zaman gecir.gez toz film izle.daha dokuz aylik evlilikte bunu kendine yapma.iki kiz annesiyim biri dort yasina girecek biri birbucuk yasinda...simdi ozgurlugumu bsna geri verinnnnn diye agit yakiyorummm...cok seviyorum kizlarimi ama cok yoruldum insnilmaz tukendim insallah az kaldi sabir diyorum.kucugum iki yasina gelince eve hic girmiyecem beni tutana ask olsunnnn...
10 yillik evli bir abla tavsiyesi bugunlerinin kiymetini bil yavrum..gun gelir haaa kk daki su abla demisti dersinnn:halay::halay::halay:

Hepinizden Allah razı olsun moral oldunuz. Çok teşekkür ediyorum biliyorum en büyük etken stres oluyor ama ister istemez insan stres oluyor işte. Eşim kendi tarafinin tek erkek evladi tek erkek torun o. Herkes gözümüzün içine bakıyor bebek yokmu gibisinden. Tabi bizde çok istiyoruz hak verin insan imreniyor. O kadar istiyorum ki gebeliğe hazirlik kurslarına bile gittim. Burada yazılanları dikkate alacağım çok teşekkür ediyorum

Hepinizden Allah razı olsun moral oldunuz. Çok teşekkür ediyorum biliyorum en büyük etken stres oluyor ama ister istemez insan stres oluyor işte. Eşim kendi tarafinin tek erkek evladi tek erkek torun o. Herkes gözümüzün içine bakıyor bebek yokmu gibisinden. Tabi bizde çok istiyoruz hak verin insan imreniyor. O kadar istiyorum ki gebeliğe hazirlik kurslarına bile gittim. Burada yazılanları dikkate alacağım çok teşekkür ediyorum
kocan gitti mi doktora ?

Doktorlar 9 aydır evliyiz diyince genelde çok az zaman olmuş diye rahim filmi filan çekmiyor.Benim bir kaç arkadaşım kontrole gittiler herşey normaldi dahala çocuk olmayınca rahim filmi çekildi ve kısa sürede hamile kaldılar.Eğer rahim filmi çekilmediyse çektirmenizi öneririm

Konu sahibesi,
anlıyorum bebek sahibi olmak istiyorsunuz, haklısınız da, umarım siz de bir an önce bebeğinize kavuşursunuz ama kadın sağlığı bölümüne açılması gereken konuları lütfen başka bölümlere açmayın ve rica ediyorum, aynı içerikle birkaç kez konu açmayın.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/benimde-bir-bebegim-olsun-istiyorum.1102339/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/benimde-bir-bebegim-olsun-istiyorum.1102338/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-testi-kullanimi.1094390/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-testi-kullanimi.1094389/

6 yıllık evliyim. evliliğimizin ilk gününden beri çocuk istedik ama normal yollarla olamayacığını aşırı erkek infertil olduğunu öğrendik ve tüp bebeğe başladık 1.deneme 7 haftalık düşük 2.3. deneme negatif ve çok şükür 4. denemede çitf transfer ve şu anda 15 aylık ikizlerim var. hamileliğimde o kadar risk vardı ki hamileleğimn sonuna kadar kanamalar lekelenmeler 28.haftada başlayan sancılar eşimle aramızad kan uyuşmazlığı falan derken 35.haftada geldi miniklerim. tedavi sonrası 4 tane dondurulmuşum vardı süresini uzaktırıyodukki nolu nolmaz diye ama tekrar bebek düşünmüyoduk şmdi ve 2 hafta önce öğrendimki 8 haftalık süpriz bir şeklide hamileyim. şuanda 10 haftalık oldu rabbime şükürler olsun ummadığım anda mucize oldu ki doktorlar bize normal gebe kalamamın mümkün olmadığını sölemişti öyleki son adet tarihimi bile hatrılamaıyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah ama asla umudunuzu kaybetmeyin.

Ben 7 ay denedim deli gibi istiyordum ama olmuyordu .. sizin gibi doktora gittim panik olmustum cunku .. hersey temiz cikmisti denemeye devam ettik olmadi sonra doktorum tuplerine bakmak istiyorum vajina flimi cektir dedi .. hem cok pahali hemde korkutu beni o flim isi sonra esimle duygularimi paylastim esim de nie bu kadar panik yapiosun zamana birak sakin ol dedi .. bende bosverdim olursa olur olmazsa da allahtandir dedim .. test yapmayi biraktim .. gun bile takip etmiodum.. kafamdan attim o fikri .. ve gecen ay hamile oldugumu ogrendim .. bebek olayi cok enterasan ne kadar istersen o kadar olmuo ... zamana birakin doktora da gitmeyin o surecte stres varsa zaten bebek olmuo cunku stresliyken biz kadinlar bazi hormonlarimiz yukselio ve bebek olsumunu engelio ... tabiki bebek isteyen doktora gitsin hormonlarina baktirsin hersey yolunda mi deilmi ogrenin sonrasni allaha birakin herseyin zamani var ve uzulmeyin ..

Back