Merhaba yılllarca arastırdım bi türlü cesaret edemediğim ameliyatı 2 gün önce 27 sinde şişli etfalde Op. Dr. Medeni Volkan KIYAK adlı uzman doktora oldum.Benim ameliyat biraz zordu çünkü hem dikleştirme hem memeucu küçülmesi hemde silikon koyulcaktı Allahıma şükürler olsun ki doktorum oldukça iyiydi ve her soruna karşı saatlerce uğraşıp benim şapşal memeleri iki adet füzeye çevirmiş ameliyatım baya uzun sürmüş henüz sargılılar pansuman sırasında az bişey görebildim merakla pazartesiyi bekliyorum eski halleriyle yeni hallerini paylaşıcam bu arada 330 cc mentor damla takıldı her gittiğim doktor 250 cc anca koyabiliriz derken sağolsun doktorum sığdırabildiğini koymuş büyük olsun istiyordum halletmiş :) ayrıca Volkan beyi şiddetle tavsiye ediyorum işinin ehli fiyat olarakta çok uygun kaçırmayın derim beni izinli olarak gönderdiği için henüz hastaneyi ödemedim ama 3000-3500tl arası bişey tutacaktı
Merhaba bende meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum ve bugün Volkan Bey ile görüştüm. Son durumun nasıl memenun kaldın mı sonuçtan acaba? Çok kafam karışık cevabını bekliyorum